...

Flytting Oslo

Flyttehjelp for private og bedrifter.

📦 Profesjonell flytting
🏢 Flytter kontor og firma
📝 Trygg flytteprosess

Profesjonell flytting

Flytting i Oslo er en spennende men utfordrende prosess. Vi hjelper med å flytte på en trygg og effektiv måte og ønsker å bistå med å forenkle flytteprosessen. Bestill flyttehjelp, flyttevask eller mellomlagring i dag.

Hjelp til flytting i Oslo

Å flytte er en reise fylt med forventninger og nye muligheter. Det er spennende å oppdage et nytt hjem, pakke ned minner og gjøre seg klar for et nytt kapittel. Men flytting kan også være utfordrende. Planlegging, organisering, flyttemelding og kostnader kan raskt bli en stressende faktor. Flyttefirma er et flyttebyrå Oslo som tilbyr alt av flytting tjenester, for private og bedrifter.

Vi forstår at flytting ikke bare er en fysisk, men også en emosjonell prosess. Vårt mål er å gjøre din flytting i Oslo, Asker og Bærum og i Viken Fylke, så enkel og bekymringsfri som mulig.

Som et av de beste flyttebyråene i Oslo tilbyr vi et bredt spekter av tjenester tilknyttet din flytting. Vi kan for eksempel hjelpe deg med å pakke ned før du flytter, kjøre bort avfall, vaske boligen du skal flytte fra eller mellomlagre møbler hvis du trenger dette. Er du klar for en profesjonell og effektiv flytteopplevelse? La oss ta hånd om detaljene, slik at du kan nyte overgangen til ditt nye hjem.

 

Flytting

Priser på flytting

Våre priser på flytting avhenger av flere faktorer, da ingen flytting er lik. Det er vanlig at vi jobber med timepriser, på flytteoppdrag i Oslo Kommune. Det koster fra fra 1.500 kroner per time, for mann og flyttebil. Hvis det er en større jobb eller vi må være tre mann i flyttebilen er vår timepris på flytting kr. 1.900,- I tillegg tilkommer en halvtime før og etter oppdraget og et miljøgebyr på kr. 500,- Dette er for å dekke tiden det tar for teamet å forberede og avslutte jobben, inkludert pakking av flyttebilen og organisering etter oppdraget er fullført.

Faktorer som ellers påvirker kostnadene for flytting er avstand hvor det skal flyttes fra og til. Størrelsen på flyttelasset. Og om det er behov for noen tilleggstjenester. For eksempel om du ønsker å kjøpe flyttemateriell fra oss, om det er behov for å pakke ned eiendeler eller demontere møbler. Når vi flytter mellom byer, langdistanseflytting eller flytting av kontor gjør vi ofte en befaring og tilbyr en fastpris.

 

 

Flytting priser

Slik fungerer flytting i Oslo med oss

1. Send oss en henvendelse

Ditt første skritt er å kontakte oss med en forespørsel. Vi setter stor pris på detaljert informasjon om ditt flytteoppdrag. Jo mer informasjon vi har fra starten, desto bedre kan vi tilpasse våre tjenester til dine behov.

2. Etter å ha mottatt din forespørsel sender vi deg et pristilbud. Normalt jobber vi på timepris, hvis det er flytting innad i Oslo Kommune. Ved flytting mellom byer eller flytting til utlandet kan vi tilby en fastpris. For bedrifter som skal flytte kontor eller ved større privatflytting kan vi gjøre en befaring på forhånd. Vår kontaktperson følger deg opp videre under hele flytteprosessen.

3. Etter at du har mottatt tilbudet og bestemt deg for å benytte våre flyttetjenester må du bekrefte din bestilling. Det gjør du ved å svare oss på tilbudet og bekrefte at du ønsker å booke tjenesten. Når du gir oss beskjed om at du ønsker å gå videre med bestillingen, blir du offisielt booket inn i vårt system. I tiden frem til flyttedagen, hvis du har eventuelle spørsmål – kan du ta direkte kontakt med oss.

Vår jobb er ikke fullført før du er helt fornøyd. Etter flyttingen vil vi gjerne høre tilbakemeldinger fra deg. Din tilfredshet er avgjørende for oss, og vi streber etter å forbedre og tilpasse våre tjenester basert på våre kunders erfaringer. Vi elsker fornøyde kunder og strekker oss langt for våre kunder.

Flytting tjenester i Oslo

 • Flytter alle dager, hele året
 • Lokal flytting
 • Privatflytting, flytter også studenter
 • Kontorflytting
 • Tømming og rydding av dødsbo
 • Flyttevask
 • Pianoflytting
 • Mellomlagring
 • Flytting mellom byer i Norge
 • Håndterer avfall ifm. flytting

Flyttebyrå med lang erfaring

Vi er et flyttebyrå med over 10 års erfaring i Oslo. Tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert pakking, transport, oppbevaring og flyttevask. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en trygg og profesjonell flytting.

 • Bærehjelp
 • Spesialflytting, flytting av piano
 • Flytter for bedrifter, kontoravvikling
 • Rengjøringstjenester
 • Søppeltaxi og bortkjøring av avfall
 • Demontering og remontering
 • Flytting mellom byer
 • Utenlandsflytting, flytter til Sverige og Danmark

Selv med vår lange historie, hviler vi ikke på laurbærene. Vi fortsetter å oppdatere våre teknikker og tjenester for å reflektere de nyeste trendene og teknologiene i flyttebransjen. Dette sikrer at vi alltid tilbyr de mest effektive og moderne løsningene til våre kunder.

Billig flytting i Oslo

Når det gjelder flytting, er det viktig å finne en balanse mellom pris og kvalitet. I et marked som Oslo, hvor det florerer av flyttebyråer – både seriøse og useriøse – er det viktig å være klar over at billigst ikke trenger å være best. Vårt flyttebyrå tilbyr høy kvalitet til rimelige priser, fordi vi forstår at det billigste alternativet ikke alltid er det beste. Vi er hverken billigst eller dyrest og har lagt oss rett under markedspriser for å kunne tilby konkurransedyktige flyttetjenester.

Å velge et flyttebyrå basert kun på pris kan vise seg å være en kostbar feil. Billige flyttebyråer, spesielt i Oslo, kan ofte ha skjulte ulemper som påvirker både kvaliteten på tjenesten og sikkerheten til dine eiendeler.

Vårt flyttebyrå fokuserer på å tilby kvalitetstjenester til rimelige priser. Vi er kanskje ikke det billigste alternativet, men vårt mål er å gi deg den beste verdien for pengene dine.

Ofte stilte spørsmål om flytting

Flytting kan være en overveldende prosess, og det er mange spørsmål som kan dukke opp. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene med svar for å hjelpe deg i flytteprosessen.

 

Piano, safe og inventar over 80kg, eller eiendeler som krever ekstra utstyr og mannskap er ikke inkludert. Prisen for å flytte piano, og annen spesialflytting avhenger av hva som skal flyttes og avtales separat.

Absolutt, vi flytter alle eiendelene dine til det stedet du ønsker. Det er nyttig om noen er til stede for å gi oss instruksjoner om hvor ting skal plasseres.

Vi har forsikring for eventuelle uhell under flyttingen. Informasjon om forsikringen vår er inkludert i tilbudet du mottar. Skulle du trenge ytterligere flytteforsikring, må dette ordnes gjennom din innboforsikring. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om flytteforsikring.

Har vi ikke plass i bilen så tar i en eller flere turer til. Eventuelt kan vi forsøke om vi har andre biler i området slik at vi stiller med flere biler. Dette avtales separat med tilleggspris.

Nesten alle møbler bør demonteres for å sikre at de ikke tar skade under transport. Vi anbefaler at du demonterer deler som bordbein og sengebein. Hvis du trenger hjelp med demontering, vennligst gi oss beskjed når du bestiller flytting.

Vi anbefaler at du bestiller flyttebyrå så snart du vet at du skal flytte. For best mulig planlegging foreslår vi å bestille 10-14 dager i forveien. Vi er likevel fleksible og prøver å imøtekomme bestillinger selv om du er sent ute.
Bruk vårt kontaktskjema på våre nettsider og motta pristilbud på flytting.

Ja, vi jobber alle dager, inkludert helgeflytting og flytting kveldstid. Merk at det tilkommer tillegg ved flytting i helger eller etter kl. 17.00 hverdager.

Nei, det er ikke et krav at du er til stede under flyttingen. Det kan likevel være en fordel, spesielt i begynnelsen, slik at vår flytteleder kan få oversikt over hva som skal flyttes og unngå misforståelser. Dersom du ikke kan være til stede, er det viktig at du sender oss detaljert informasjon om hva som skal flyttes, samt merke boksene med informasjon om hvor de skal plasseres i din nye bolig.

Ja, for oppdrag innad i Oslo legger vi til en halvtime før og etter oppdraget. For oppdrag utenfor Oslo, tar vi betalt fra vi starter kjøringen til flyttebilen er tilbake, i tillegg til en halvtime før og etter oppdraget.

Vi anbefaler at du dekker gulvet med plastfilm for full beskyttelse. Gulvbeskyttelse er ikke standard i våre flyttebiler og må eventuelt bestilles som en ekstratjeneste.

Det er mange faktorer som avgjør hva det vil koste å flytte. Alle flyttinger er ulike og pris baseres på alt fra volum, adresser hvor man flytter fra og til, parkeringsmuligheter og eventuelle tilleggstjenester. Gi oss en liten beskrivelse av hva som skal flyttes så vil vi gi deg et prisestimat.

Tidsbruk for flytting varierer basert på flere faktorer. Send oss informasjon om oppdraget, så gir vi deg et tidsestimat.

Du kan betale med bankkort eller gjennom Vipps etter at jobben er utført. Hvis du ønsker faktura må dette opplyses om på forhånd.

For å redusere kostnadene kan du pakke og demontere møbler selv, plassere ting nær lasteområdet, eller be oss flytte kun de større gjenstandene. Disse tiltakene kan bidra til å minimere kostnadene ved flyttingen.

Vi kan hjelpe til med å pakke. Informer oss gjerne om dette ved bestilling. Da kan vi ta med flyttemateriell og emballasje for nedpakking.

Vi hjelper deg gjerne med å kaste ting du ikke lenger har behov for. Dette kjører vi på miljøstasjonen og sorterer for deg.

Ja, vi kan levere flyttemateriell og flytteesker. I tillegg selger vi også pakkepapir, bobleplast og annet flytteutstyr.

Det anbefales å tømme skuffer og skap for å unngå skader. Hvis du velger å flytte møbler med innhold, er dette på eget ansvar, og vi kan ikke ta ansvar for eventuelle skader.

Flytter i Oslo Kommune og omegn

Vårt flyttebyrå er ikke bare dypt forankret i Oslo og dens nærområder, men vi strekker oss også langt utover – til de store byene som Trondheim, Bergen og Stavanger. Vi forstår også behovene til våre kunder i Asker, Bærum, Ski, Langhus og Lillestrøm. Våre tjenester er tilgjengelige i disse områdene, og vi tilbyr den samme høye standarden for service og effektivitet som i Oslo. Enten det er en boligflytting eller en bedriftsflytting, er vårt team forberedt på å gi deg en bekymringsfri flytteopplevelse.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.