Tjenester

La ikke problemer med pakking, bæring og transport dempe gleden ved å flytte inn i nytt hjem, kontakt oss for et uforpliktende pristilbud og vi skal hjelpe deg så godt som overhodet mulig.

Flytte tjenester

Flytting for private og bedrifter

Når skiveprolapsene og musearmene har redusert kvaliteten på venneflokken, kommer våre flytte tjenester virkelig til sin rett. Flytting kan for mange være noe som tar dyrebar tid og det er heller ikke spesielt morsomt. Det byr også på flere utfordringer om man skal gjøre flyttejobben selv, du har kanskje ikke stor nok bil for å få med deg alle møblene eller det kan være at du rett og slett ikke ønsker å bære de tyngste møblene på egnehånd.

Siden du allerede har kommet hit så er det vel på tide å overlate flyttejobben til et flyttebyrå i Oslo. Sist gang flyttet du kanskje selv og husker sikkert hvor kjedelig og krevende det var. Denne gangen hjelper vi deg. Vi tilbyr flytte tjenester for private som er på flyttefot i Oslo. Vi flytter også til andre steder i innland og utlandet (Spania og Frankrike gjennom samarbeidspartner).

Privat flytting

Å flytte privat er for mange en stor forandring i livet. Man flytter kanskje bort fra venner og familie eller til et nytt land. Vi garanterer at vi tilbyr profesjonell flyttehjelp når du skal flytte privat. Vi kan gjøre hele eller deler av jobben for deg.

Piano & Safe flytting

Noe av de vanskelige tingene å flytte er piano og store safer. Størrelsen, vekten og at de er uhåndterlige krever at man er ekstra forsiktig og har stor erfaring med denne type oppdrag. Vi har både riktig utstyr, erfaring og sterke flyttekarer som flytter ditt piano, flygel eller safe.

Rydding av dødsbo

Pakkehjelp

Rydding og bortkjøring av afall

Montering og montasje oppdrag

 

Flytte tjenester Oslo

Profesjonelle flyttetejenster

Vi er et av hovedstadens flyttebyrå som tilbyr de laveste prisene. Det betyr ikke at vi avstår fra kvaliteten eller tjenesten. Våre flyttekarer er pålitelige og punktlige, våre lastebiler er rene og utstyrt med flyttetepper og sekketralle. Vi har et godt omdømme i markedet og fornøyde kunder er vår første prioritet. Vi skal alltid – med ingen unntak, levere de beste tjenester innen flytting i Oslo og Akershus. Vi kan vise til mange fornøyde kunder i vår kundebase – og vi håper at du blir en av dem.

Kontorflytting

Vi utfører alle typer kontorflytting og kan også leie ut mannskap til interne flyttinger. Gjennom mange år i bransjen har vi utført både enkle såvel som mer kompliserte flytteoppdrag og innehar nødvendig kompetanse og utstyr til en trygg og effektiv flytting av bedriften.

Henting av avfall

Vil du kvitte deg med grovavfall, gamle møbler og ting du ikke har bruk for på loftet eller i garasjen? Vi påtar oss oppdrag med å rydde dødsbo og henter grovavfall til bortkjøring på miljøvennlig avfallsstasjon.

Pianoflytting

Teknikk, nødvendig utstyr og erfaring – kombinert med sterke flyttekarer er nøkkelen til en trygg og skånsom pianoflytt. Vi flytter pianoer, arkivskap, safer m.m. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud på pianoflytting.

Sameier og borettslag

Vi har faste avtaler med borettslag i Oslo der vi fungerer som en mobil vaktmester. Vi leverer alt fra skreddersydde løsninger fullstendig tilpasset deres behov, krav og ønsker. Eiendomsdrift til bedrifter, spar penger ved sykdom.

Flyttebyrå Oslo

Lager tjenester

Lagerhotell Oslo

Ved siden av våre flyttetjenester har vi selvsagt også muligheten til å tilby deg korttids- eller langtidslagring. Tilgang hele året, kamera og adgangskontroll, bemannet på dagtid og lørdager og flere ulike lagerrom å velge mellom, fra 1 kvadrat til 20 kvadrat.

Når trenger man lagring?  Ved mellomlagring, før man skal inn i ny bolig, når man skal rydde unna for visning, ved lengre utenlandsopphold, eller man flytter til en mindre bolig.

Pris flytte tjenester

FlyttefirmaOslo.no tilbyr profesjonell flyttehjelp i Oslo og omegn. Flyttebyrået er i kraftig vekst og vi tar stadig markedsandeler rundt om i Oslo og Akershus. Godt utført arbeid og fornøyde kunder har sørget for at vi raskt har utviklet oss til å bli et veletablert og foretrukket flyttebyrå og samarbeidspartner for både privatpersoner og bedrifter i hovedstaden.

Priser på våre flyttetjenester er avhengig av hva man ønsker utført, hvor man flytter fra og hvor man flytter til, hvor stor bolig man flytter fra og når man ønsker å flytte. Det er rimeligere å flytte på en hverdag enn i helger.

Vi tar oppdrag i hele Oslo Kommune: Alna, Bjerke, Frogner, Gamle Oslo, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Søndre Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø og Oslo Sentrum.