...
Elektrisk piano

Elektrisk piano (Flytter el piano)

 

Vi hjelper deg med flytting og transport av elektrisk piano.

 

Flytting fra 2499,-

Hva kan vi hjelpe deg med

Vi flytter elektrisk piano

Trenger du hjelp med å flytte et elektrisk piano, kjøre det bort eller mellomlagring av elektrisk piano? Vårt flyttebyrå utfører frakt, flytting og transport av spesialgods. Vi flytter alt fra piano, flygel, andre tunge instrumenter, safer, brannskap og tunge kontormøbler. Våre tjenester utføres til både private og bedrifter. I Oslo og Viken Fylke.

Profesjonell flytting

Når det kommer til flytting, er det visse oppgaver som krever mer enn bare kraft og en flyttebil. Spesialflytting er et felt som involverer transport av ekstraordinært tunge eller verdifulle gjenstander, og det krever en kombinasjon av styrke, ekspertise og erfaring. Våre flyttemedarbeidere har ikke bare lang erfaring med slike oppgaver, men de besitter også den nødvendige kunnskapen og utstyret for å utføre jobben på en sikker og effektiv måte.

Et av våre spesialområder er flytting av musikkinstrumenter som pianoer og flygler. Disse instrumentene er ikke bare tunge og klumpete, men også ekstremt følsomme for støt og temperaturforandringer. Våre eksperter er trent til å demontere, pakke, transportere, og montere disse instrumentene på en måte som sikrer deres integritet og kvalitet.

Hvor jobber vi

Vårt flyttebyrå jobber over hele Østlandet. Det betyr at vi utfører flytting av spesialgods i de fleste byer og steder i Oslo og Viken. Inkludert Asker og Bærum. Ski, Kolbotn, Langhus og Oppegård i Nordre Follo. Vi flytter også på Lørenskog, i Lillestrøm og Skedsmo området. Har du behov for flyttehjelp andre steder ta gjerne kontakt med oss. Vi har gode samarbeidspartnere over hele Norge.

Kaste piano

Når det kommer til å bli kvitt et gammelt piano, står mange overfor en betydelig utfordring. På grunn av deres størrelse, vekt og kompleksitet, er ikke et piano noe man enkelt kan sette ut med søppelet.

Har du et gammelt elektrisk piano eller andre tunge møbler du vil bli kvitt? Vi hjelper deg med å kjøre bort dette til miljøstasjon. Vårt flyttemannskap benytter oss av spesialutstyr og teknikker for å forsikre at hele prosessen, fra fjerning til transport, skjer på en profesjonell måte.

Vi kjører også bort

  • Kontormøbler
  • Sofa og møbler
  • Hvitevarer

Pris fra 2499,-

  • Hva koster det

Vi jobber med både timepris og fastpris på flytting. Vanligvis gjør vi de fleste oppdrag med timepris med mindre det er en større flytting hvor vi kan komme på befaring på forhånd. Flytting av enkelte gjenstander kan gjøres med fastpris.

I våre priser er mannskap og flyttebil inkludert. Vi har også gods- og ansvarsforsikring i tilfelle uhell og det skulle oppstå skader. Merk at flytteforsikring er noe kunden må ordne på egenhånd.

Kan dere hente piano i butikk

Ja, vi tilbyr frakt og transport fra butikk. Har du kjøpt et nytt piano er alt du trenger å gjøre å sende oss adressen og ordren på at den er klar for henting. Vi trenger også kontaktperson i butikken.

Jobber dere bare for bedrifter

Nei, vi flytter også for private. I tillegg leverer vi piano til konserter, konserthus, forhandlere, kirker og forestillinger.

Kan dere lagre piano

Ja, hos oss kan du mellomlagre elektrisk piano. Vi tilbyr mellomlagring i tørre og tempererte lagerboder.

Hvorfor velge oss

Å flytte kan være en utfordrende og stressende prosess, spesielt når det kommer til å transportere tunge og verdifulle gjenstander. Med en kombinasjon av profesjonalitet, lang erfaring, og en personlig tilnærming, tilbyr Relok Flyttebyrå en profesjonell flyttetjeneste. Vårt flyttebyrå står frem som en markedsleder takket være vårt team av erfarne profesjonelle. Med mange års erfaring innen flyttebransjen, har våre ansatte opparbeidet seg uvurderlig kunnskap og ferdigheter når det gjelder å håndtere alle typer flytteoppdrag. Vår erfaring sikrer at vi kan møte enhver utfordring med kompetanse, enten det gjelder å navigere trange trappeoppganger med et tungt møbel eller å sørge for sikker transport av verdifulle kunstverk.

Vår profesjonalitet vises ikke bare i hvordan vi håndterer dine eiendeler, men også i vår tilnærming til kundeservice.

 

Andre ting vi hjelper deg med å flytte, eller kjøre bort.

Seng

Senger

Kontormøbler

Kontormøbler

Flytter sofa

Sofa

Peis

Peisovn

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.