Profesjonell flyttehjelp Oslo

Profesjonell flyttehjelp i Oslo

Profesjonell flyttehjelp i Oslo | Privatflytting og Kontorflytting – vi hjelper deg med flytting i Oslo Kommune og områdene i nærheten av hovedstaden. For eksempel flytting til Asker, Bærum og andre byer i Viken Fylke. Trenger du bare flyttehjelp til selve transporten kan det naturligvis ordnes. Du kan også bestille oss til å gjøre hele flyttearbeidet.

En totalflytting fra oss vil innebære at du får hjelp med å pakke ned, utpakking, bortkjøring av avfall og søppel som du ønsker å kaste, transport av ditt innbo og selvsagt helt til slutt en flyttevask med fornøydgaranti. En totalflytting sparer deg for både mye tid og ressurser og flytteprosessen går unna som en drøm.

Hva koster flyttehjelp?

Å beregne pris på flytting uten å gjøre en befaring er alltid en utfordring. Det er flere avgjørende momenter ved en flytteprosess som vil være med og påvirke hva totalkostnaden vil bli. Hvor skal du flytte fra? Hvilken flyttehjelp ønsker du og hvor mye skal du flytte? Det siste er kanskje vanskelig for deg som kunde å beregne i antall kubikkmeter. En enkel regel for å finne ut volumet på flyttejobben er å del størrelsen på boligen i tre, og det vil gi deg et ca. estimat av kubikkmeter du har i flyttelasset. Er leiligheten din 100 kvm vil du kunne beregne innboet ditt til ca. 30 kubikkmeter.

Timepris eller fastpris?

De aller fleste som flytter privat i Oslo gjør dette på timepris med 2 eller 3 mann med flyttebil. Våre standard timepriser på dagtid er:

2 mann og flyttebil fra kr. 1500,- pr.time
3 mann og flyttebil fra kr. 1990,- pr.time

Ved totalflytting, altså når vi påtar oss hele jobben med å pakke ned, flytte og flyttevask kommer vi gjerne på en befaring og gir deg en fastpris på hele jobben.

Mange flyttebyrå annonserer i dag med lavere timepriser på flytting men ofte har disse skjulte kostnader og små flyttebiler. Som regel krever de også kontant betaling og nekter for å sende ut faktura eller ta betalt med bankterminal. Vi anbefaler alltid sikre og trygge oppgjør og det kan være lurt å sammenligne flere flyttebyrå før du bestemmer deg.

Når du beskriver jobben er det en fordel å være så detaljert som du kan for å få et korrekt og riktig prisoverslag.

Vi er et flyttefirma som tilbyr profesjonell flyttehjelp i Oslo til både private og bedrifter.

 

FLYTTEHJELP I OSLO

  • Nedpakking og utpakking
  • Levering av flyttemateriell
  • Privatflytting
  • Bedriftflytting
  • Bortkøring av søppel
  • Piano flytting
  • Tung transport
  • Lagerhotell

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på flyttejobben kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt online skjema for prisforespørsel eller ringe oss direkte på 934 64 220.