Spar penger på flytteesker

Det er få ting som kan gjøre flyttingen så håpløs som dårlige flytteesker. De mister form, er vanskelige å bære og bunnen faller ut. Her er guiden til de beste flytteeskene.

Glem billige flytteesker som nærmest er laget av papir. En bra flytteeske skal bestå av minst fem lag og ha skikkelige håndtak. Da blir den mer stabil og tåler en støyt.

Med andre ord: Stirr deg ikke blind på prisen. Det blir gjerne dyrere ved at flytteprosessen tar lenger tid. Velger du riktig flytteeske til jobben vil du lette flytteprosessen, og minimere skader på innboet under lagring og transport.

Noen enkle flyttetips:

– Bruk tynne hansker hvis du bærer selv.
– Løft med belastning på bena og ikke ryggen.
– Pakk de tyngste eiendelene i bunnen og fyll med myke ting på toppen.
– Sørg for at de tyngste eskene ligger nederst på grunn av bedre stabilitet.
– Merk eskene med innhold og rom plassering.

Spar penger på flytteesker i Oslo

Normalpris på flytteesker i Oslo ligger på mellom 30 – 45,- pr stk. Ved å kjøpe flytteesker gjennom oss får du rabatterte priser. Spar penger på flytteesker.

Bestill flyttehjelp hos oss

Flyttebyrå Oslo er din flyttehjelp – vi hjelper deg med flytting i Oslo Kommune og områdene i nærheten av hovedstaden. F.eks flytting til Asker, Bærum, Østfold og Akershus. Trenger du bare flyttehjelp til selve transporten kan det naturligvis ordnes. Du kan også bestille oss til å gjøre hele flyttearbeidet. En totalflytting fra oss vil innebære at du får hjelp med å pakke ned, utpakking, bortkjøring av avfall og søppel som du ønsker å kaste, transport av ditt innbo og selvsagt helt til slutt en flyttevask med fornøydgaranti. En totalflytting sparer deg for både mye tid og ressurser og flytteprosessen går unna som en drøm.

 

 

Kjøp flytteesker her
Bestill flytteesker gjennom oss. Vi gir deg rabatt på kjøp av flytteesker når du bestillinger flytting fra oss.

Ordinære priser på flytteesker er:

  • Liten flytteeske kr. 30,-
  • Stor flytteeske kr. 45,-
Flytteesker