...
Kaste piano

Kaste piano

 

Vi hjelper deg med å kaste og frakte piano til miljøstasjon.

 

Priser fra 3000,-

Hva kan vi hjelpe deg med

Kaste piano i Oslo

Å bli kvitt et gammelt piano kan være en utfordring, spesielt hvis instrumentet ikke lenger er i spillbar stand og ikke kan selges eller doneres. Vår tjeneste tilbyr en omfattende løsning for de som står overfor denne utfordringen. Vi tilbyr assistanse med både flytting av pianoer som skal gis bort eller kastes, samt frakt og transport av pianoet til en miljøstasjon.

Bistand med pianoflytting

Våre flytteteam er erfarne med håndtering av tunge og uhåndterlige gjenstander som pianoer. Enten pianoet ditt skal gis bort til en ny eier eller det har nådd slutten av sin levetid og må kastes, står vi klare til å assistere med transporten. Vi tar hånd om hele prosessen, fra demontering og sikring til transport og levering, enten det er til en ny eier eller til en miljøstasjon for forsvarlig avhending.

Transport til miljøstasjon

For de som ønsker å kvitte seg med sitt piano, tilbyr vi transporttjenester direkte til miljøstasjoner i Oslo som er utstyrt til å håndtere store gjenstander som pianoer. Dette sikrer at pianoet ditt blir avhendet på en ansvarlig og miljøvennlig måte.

Kaste piano selv

For de som vurderer å kaste pianoet selv for å spare penger, er det viktig å være klar over utfordringene dette medfører. Det kreves egnet transport og nok fysisk styrke for å flytte pianoet trygt. Videre må du finne en avfallsstasjon som aksepterer store gjenstander. Selv om dette kan virke som en kostnadseffektiv løsning, er det viktig å vurdere potensielle risikoer som personskader eller skade på eiendom.

Dersom du velger å kaste pianoet selv, er det flere avfallsstasjoner i Oslo og Viken som tar imot slike gjenstander. Noen av stasjonene vi kan anbefale inkluderer:

 

Hvor jobber vi

Vårt flyttebyrå jobber over hele Østlandet. Det betyr at vi utfører flytting av spesialgods i de fleste byer og steder i Oslo og Viken. Inkludert Asker og Bærum. Ski, Kolbotn, Langhus og Oppegård i Nordre Follo. Vi flytter også på Lørenskog, i Lillestrøm og Skedsmo området. Har du behov for flyttehjelp andre steder ta gjerne kontakt med oss. Vi har gode samarbeidspartnere over hele Norge.

 • Hva koster det

Hva koster det å flytte et piano

Kostnader for å flytte et piano avhenger av flere ulike faktorer og det er derfor vanskelig å gi en konkret pris på flytting av piano. Dette varierer med andre ord fra oppdrag til oppdrag. Våre priser for å flytte et piano starter som regel fra 3000 kroner hvis det er flytting fra bakke- til bakkeplan. Faktorer som generelt påvirker prisen er:

 • Størrelsen og vekten på piano
 • Utfordringer som trapper, lang gåavstand. Å flytte et piano fra en blokkleilighet kontra en enebolig kan ha forskjellige utfordringer og dermed kostnader
 • Tidspunktet for når du ønsker å flytte pianoet, hasteoppdrag, samt oppdrag på kvelder og i helger, kan koste mer

Flytting av et piano med jernramme, som for eksempel et Steinway, kan være dyrere enn et piano uten jernramme, som for eksempel et Yamaha-piano. Dette skyldes vektforskjellen. For eksempel, hvis det er flere etasjer involvert, kan forskjellen i kostnader ligge mellom 2000 til 3000 kroner. Her er vekten på noen populære pianoer:

 • Young Chang 121: 224 kg
 • Steinway & Sons Model 1098: 217 kg
 • Bösendorfer 130: 263 kg
 • Baldwin BH-122: 245 kg
 • Yamaha P22: 222 kg
 • Steinway & Sons Model K-52: 272 kg
 • Kawai K300: 226 kg
Kan dere hente piano i butikk

Ja, vi tilbyr frakt og transport fra butikk. Har du kjøpt et nytt piano er alt du trenger å gjøre å sende oss adressen og ordren på at den er klar for henting. Vi trenger også kontaktperson i butikken.

Jobber dere bare for bedrifter

Nei, vi flytter også for private. I tillegg leverer vi piano til konserter, konserthus, forhandlere, kirker og forestillinger.

Kan dere lagre piano

Ja, hos oss kan du mellomlagre elektrisk piano. Vi tilbyr mellomlagring i tørre og tempererte lagerboder.

Hvorfor velge oss

Å flytte kan være en utfordrende og stressende prosess, spesielt når det kommer til å transportere tunge og verdifulle gjenstander. Med en kombinasjon av profesjonalitet, lang erfaring, og en personlig tilnærming, tilbyr Relok Flyttebyrå en profesjonell flyttetjeneste. Vårt flyttebyrå står frem som en markedsleder takket være vårt team av erfarne profesjonelle. Med mange års erfaring innen flyttebransjen, har våre ansatte opparbeidet seg uvurderlig kunnskap og ferdigheter når det gjelder å håndtere alle typer flytteoppdrag. Vår erfaring sikrer at vi kan møte enhver utfordring med kompetanse, enten det gjelder å navigere trange trappeoppganger med et tungt møbel eller å sørge for sikker transport av verdifulle kunstverk.

Vår profesjonalitet vises ikke bare i hvordan vi håndterer dine eiendeler, men også i vår tilnærming til kundeservice.

 

Andre ting vi hjelper deg med å flytte, eller kjøre bort.

Seng

Senger

Kontormøbler

Kontormøbler

Flytter sofa

Sofa

Peis

Peisovn

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.