Pianoflytting

Pianoflytting Oslo

Å flytte et piano kan være en ganske vanskelig oppgave, som aldri bør undervurderes. Når du tenker på prisen og vekten til pianoer (og også deres affeksjonsverdi), er det alltid anbefalt å ansette profesjonelle pianoflyttere for å flytte et piano. Mange tenker at det er dyrt å flytte et piano med et flyttebyrå, men til gjengjeld er vi eksperter med utstyr som er spesielt egnet til flyttingen av et piano. Men hvis du ikke skulle ha råd til å ansette profesjonelle pianoflyttere, bør du fortsette å lese disse flyttetipsene om hvordan du kan flytte et piano på en trygg måte.

Trenger du hjelp til pianoflytting Oslo? Ring oss gjerne på 934 64 220

Pianoflytting Oslo

Hvordan flytte et piano

På forhånd må du måle pianoet, alle døråpninger eller andre svinger eller hindre pianoet skal bli båret gjennom. Tell trappetrinnene riktig. Hvis du skal gå ned trappen, begynner du med å stå øverst og telle hvor mange ganger du må ta et trinn ned med beinet (inkludert siste trinn, altså på bakken, som vanligvis ikke telles som et trinn). Hvis du skal gå opp trappen, begynner du nederst og teller hvor mange ganger du må løfte beinet før du står på toppen av trappen.

Sørg for at du bruker minst fire sterke mennesker (som har sterke rygger) til å flytte pianoet ditt. Alle burde bruke hansker som ikke glir, slik at de får et bedre grep på pianoet.

Få tak i pianoflyttingsutstyr, ved å enten kjøpe eller låne (du må nesten bruke litt penger hvis du ikke vil at ditt verdifulle instrument skal bli skadet). Slikt utstyr inkluderer pianotralle (hvilken type kommer an på størrelsen på pianoet ditt), pianotruck, stropper for å sikre pianoet ditt til tralla eller trucken, strekkfilm, og flyttetepper.
Når du skal pakke inn pianoet, bruker du flyttetepper og sikrer det med gummistrikker. Pakk det inn med strekkfilm ved å gå rundt og rundt pianoet helt til teppet sitter helt tett.

Når pianoet skal flyttes må alle fire jobbe sammen. Og flytteutstyret bør brukes riktig. Når dere bærer pianoet skal det være riktig balanse. Det bør ikke vingle mye i det hele tatt når det blir båret opp eller ned trappene. Vi flytter ditt piano i Oslo Kommune, Asker, Bærum og Akershus.

 

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud