...

Pianoflytting Oslo

Tunggods og spesialflytting.

🎹 Vi flytter piano & flygel
🏢 Safe, arkivskap m.m.
📝 For private & bedrift

Flytting av piano

Pianoflytting er en spesialisert og utfordrende oppgave som krever både ferdigheter og riktig utstyr. Vi frakter og flytter piano i Oslo og Viken med fastpris. Inkludert spesialflytting av andre tunge ting.

Pianoflytting

Å flytte et piano kan være en ganske vanskelig oppgave, som aldri bør undervurderes. Når du tenker på prisen og vekten til pianoer (og også deres affeksjonsverdi), er det alltid anbefalt å bruke profesjonelle pianoflyttere for pianoflytting Oslo. Mange tenker at det er dyrt å flytte et piano med et flyttebyrå, men til gjengjeld er vi eksperter med utstyr som er spesielt egnet til flyttingen av et piano.

Vårt flyttebyrå hjelper deg med å flytte, kaste eller transportere ditt piano dit du ønsker. I tillegg samarbeider vi med andre aktører i Oslo området som kan bistå med komplekse oppdrag og spesialflytting.

Skal du flytte piano? Våre flyttemedarbeidere hjelper deg med pianotransport, i Oslo og omegn. Inkludert Asker, Bærum, Drammen og Lillestrøm.

 

Pianoflytting i Oslo

Transport av piano og spesialflytting

Flytting av et piano eller flygel er en kunstform i seg selv. Dette delikate instrumentet krever spesiell håndtering og ekspertise for å sikre at det blir flyttet trygt og uten skader. Vår tjeneste spesialiserer seg på flytting av pianoer og flygler for både private og bedrifter. I tillegg jobber vi med annen spesialflytting som inkluderer:

 • flytting av el tavler
 • flytter safe og brannskap
 • spesialflytting når bedrifter flytter
 • møbeltransport
 • maskinflytting
 • flytter pengeskap

Trenger du å flytte, frakte eller kaste et piano? Kontakt oss for en pristilbud.

Flygeltransport

Vi kan kaste piano

Ønsker du å kvitte deg med et piano er dette noe vi gjerne hjelper deg med. Kostnaden for en slik tjeneste varierer basert på faktorer som størrelse, beliggenhet, tilgjengelighet, og vekt. Hos oss starter priser fra 3000 kroner. Vi anbefaler at du tar kontakt for en nøyaktig prisvurdering, basert på dine spesifikke behov. Et oppreist piano veier vanligvis mellom 200 og 300 kilo, mens et flygel kan veie alt fra 227 til over 500 kilo. Vekten avhenger av størrelsen og materialene det er laget av, noe som påvirker prisen for hva det koster å kaste et piano.

Dersom du velger å kaste pianoet selv, er det flere avfallsstasjoner i Oslo og Viken som tar imot slike gjenstander. Noen av stasjonene vi kan anbefale inkluderer:

Vi kan også hjelpe deg med å kaste møbler, kjøleskap og andre hvitevarer, kontormøbler eller når borettslaget har dugnad.

Les også: Flyttehjelp i AskerPriser på flyttebyrå

Hva koster pianoflytting Oslo

Kostnader for å flytte et piano avhenger av flere ulike faktorer og det er derfor vanskelig å gi en konkret pris på flytting av piano. Dette varierer med andre ord fra oppdrag til oppdrag. Våre priser for å flytte et piano starter som regel fra 3000 kroner hvis det er flytting fra bakke- til bakkeplan. Faktorer som generelt påvirker prisen er:

 • Størrelsen og vekten på piano
 • Utfordringer som trapper, lang gåavstand. Å flytte et piano fra en blokkleilighet kontra en enebolig kan ha forskjellige utfordringer og dermed kostnader
 • Tidspunktet for når du ønsker å flytte pianoet, hasteoppdrag, samt oppdrag på kvelder og i helger, kan koste mer

Flytting av et piano med jernramme, som for eksempel et Steinway, kan være dyrere enn et piano uten jernramme, som for eksempel et Yamaha-piano. Dette skyldes vektforskjellen. For eksempel, hvis det er flere etasjer involvert, kan forskjellen i kostnader ligge mellom 2000 til 3000 kroner. Her er vekten på noen populære pianoer:

 • Young Chang 121: 224 kg
 • Steinway & Sons Model 1098: 217 kg
 • Bösendorfer 130: 263 kg
 • Baldwin BH-122: 245 kg
 • Yamaha P22: 222 kg
 • Steinway & Sons Model K-52: 272 kg
 • Kawai K300: 226 kg

Hvor mye veier ditt piano

Noen ganger kan det være vanskelig å identifisere nøyaktig hvilken type piano du har, spesielt hvis merkenavnet ikke er synlig utenpå. To steder å sjekke er:

Under topplokket, Åpne denne og se etter navnet som kan være gravert eller stemplet på undersiden.
✅ Hvis det ikke er synlig der, sjekk rammen inne i kassa under lokket

Hvis du fortsatt er usikker på hvilken type piano du har, ikke nøl med å kontakte oss for hjelp. Du kan for eksempel sende oss et bilde av pianoet ditt.

Profesjonell flyttetransport, bærehjelp og flytteoppdrag til fornuftige priser. Kontakt oss i dag for pristilbud.

 

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.