PERSONVERNERKLÆRING

Personopplysninger om Kunder behandles i samsvar med lokal lovgivning.
Det er Relokgruppen AS (org. nummer 919818018) som eier og driver flyttefirmaoslo.no

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Det er alle former for informasjon som kan identifisere en person, f.eks navn, epost, tlfnummer og IP-adresse. Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvilke personopplysninger Relokgruppen AS er behandlingsansvarlig for. Det er viktig for oss at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

HVORFOR HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER?

Vi samler inn dine personopplysninger for å levere, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre, og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi selger ingen personopplysninger.

HVORDAN SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER

De opplysningene vi samler inn, samles inn via kontaktskjemaet vårt eller via våre kampanjesider. Vi samler inn info som navn, epost, og tlfnummer.
Ved å besøke vårt nettsted flyttefirmaoslo.no loggføres dine bruksdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold eller gjennomfører et søk. For ytterligere beskrivelser av hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilken informasjon som samles inn på flyttefirmaoslo.no, kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler («cookies»).

HENVENDELSER VIA EPOST

Henvendelser via e-post lagres i egen mappe i e-post systemet til flyttefrimaoslo.no der utvalgte representanter har tilgang til å håndtere henvendelsene. Henvendelsene slettes fra e-post kontoen etter en viss tid, avhengig av om de lenger er relevante. Vi ber deg om å ikke sende sensitive personopplysninger per e-post. Eksempler på sensitiv informasjon kan være: kortnummer og personnummer.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONDATAENE?

Vi er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og at de personopplysninger vi behandler ikke misbrukes eller kommer på avveie. Vi selger aldri din persondata videre til tredjepersoner.

HVOR LENGE LAGRER VI DATA?

Vi oppbevarer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det formål de ble innhentet for. Dette betyr at vi kan beholde din persondata i en lengre periode etter din siste interaksjon med oss, men opplysningene blir slettet når vi ikke lenger ser det nødvendig.

DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til og hvor lenge de blir lagret. Du har også rett til å be om endring av dine opplysninger om de vi har lagret er ukorrekte. Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom du skulle ønske dette.

Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet.

Datatilsynet
www.datatilsynet.no

 BRUK AV COOKIES

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) – for å hjelpe nettstedet å gi deg en bedre brukeropplevelse.  Cookies brukes til å beholde brukerpreferanser og gi anonymiserte sporingsdata til tredjepartsapplikasjoner som Google Analytics. Cookiene vil gjøre din surfingopplevelse bedre.

Du kan velge å deaktivere cookies på denne og andre sider. Her kan lese mer om informasjonskapsler.

Kontakt oss om det skulle være noen spørsmål.

Tilbake til forsiden