...
Flyttebyrå

Kontaktinformasjon:
Relok Flyttebyrå Oslo
Relokgruppen AS
Org nr. 919 818 018

Tlf: 986 25 100
Epost: post @ flyttefirmaoslo.no
Adresse: Helgesens gate 12D, 0553 OSLO

Gods- og transportforsikring
Vi aksepterer bankkort

Betal trygt

Om oss

Relok Flyttebyrå Oslo er et flyttebyrå som holder til sentralt i Oslo Kommune. Vi er totalleverandør av flyttetjenester for private, institusjoner og bedrifter. Med år av erfaring i flyttebransjen, har både vårt selskap og våre ansatte opparbeidet en uvurderlig kunnskap og ferdighet i å håndtere alle typer flytteoppdrag. Fra private boligflyttinger til større kontorflytting i Oslo, strekker vårt team seg langt for å sikre at alle kunder blir fullstendig fornøyde.

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter, sameier, borettslag, kjøpesentre og foreninger primært i Oslo og Viken. Vi påtar oss også flytting mellom byer i Norge, som flytting til Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Ved utenlandsflytting kjører vi til Sverige og Danmark. Samarbeider med andre aktører når det gjelder flytting til andre land som Spania, Frankrike og Europaflytting.

Trygge flyttetjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av skreddersydde flyttetjenester for å imøtekomme de unike behovene til hver enkelt kunde. Enten din bedrift skal bytte lokaler, eller du er en privatperson som trenger hjelp med flytting av boligen, har vi de riktige løsningene for deg. Vårt mål er å gjøre flytteprosessen så effektiv og problemfri som mulig. Hos oss kan du betale med bankkort, Visa, Vipps eller vi sender faktura til bedrifter. (vi gjør en kredittvurdering på forhånd)

En nøkkel til suksess i flytteprosessen er godt samarbeid og grundig planlegging. Vi verdsetter dialogen med våre kunder høyt, og jobber tett sammen for å planlegge hvert trinn av flytteprosessen. Dette samarbeidet sikrer at vi kan tilby en tilpasset tjeneste som fullt ut møter dine behov og forventninger.

Våre kunder er mest fornøyd med:

  • Flere tjenester på et sted
  • Lang erfaring og løsningsorienterte
  • Gode og konkurransedyktige priser
  • Stabile og dyktige flyttemedarbeidere
  • Punktlig og profesjonell flytteservice

Totalleverandør flytting

Som totalleverandør av flyttetjenester tilbyr vi alle tjenester du har behov for når du skal flytte. Vi hjelper deg med pakketjenester (nedpakking og utpakking), vi selger flyttemateriell (flytte esker, silkepapir, garderobeesker m.m.). Vårt flyttefirma hjelper deg med demontering av møbler der du flytter fra og montering der du flytter til. Vårt flyttemannskap bærer alt trygt og sikkert i flyttebil der vi beskytter ditt innbo med flyttetepper og papp og vi transporterer flyttegodset raskt og smidig til din nye adresse. Ved innflytting til ny bolig eller leilighet hjelper vi deg med å plassere alle dine møbler slik du ønsker på anviste plasser, rom og etasjer.

Vår forpliktelse

Vårt mål er ikke bare å flytte tingene dine fra punkt A til B, men å sørge for at hele prosessen er så behagelig og stressfri som mulig. Ved å velge oss, velger du et flyttebyrå som virkelig bryr seg om din tilfredshet.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om deres forestående prosjekt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.