Om oss

Kontaktinformasjon:
Flyttebyrå Oslo

Tlf: 934 64 220
Epost: flyttefirmaoslo (@) gmail.com
Adresse: Oscars gate 19, 0352 Oslo

Gods- og transportforsikring
Vi aksepterer bankkort

Betal trygt

Om oss

Flyttefirma Oslo er et heleid norsk flyttebyrå gjennom Majoren Flyttebyrå Oslo AS. Vi er totalleverandør av flyttetjenester for private, institusjoner og bedrifter. Vi ønsker å skille oss i markedet ved å tilby kvalitet gjennom alle ledd, til konkurransedyktige priser. Punktlighet, trygghet og et godt samarbeid med våre kunder er viktig for oss da de er vår beste markedsføring, og ansikt utad.

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter, sameier, borettslag, kjøpesentre og foreninger primært i Oslo og Akershus. Vi påtar oss også flytteoppdrag til andre byer i Norge, som flytting til Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Ved utenlandsflytting samarbeider vi med andre aktører, alle med lang erfaring fra bransjen og månedlige turer til Frankrike og Spania.

Mer om oss: Betalt trygt med bankkort eller faktura

Hos oss kan du betale med bankkort, Visa, Vipps eller vi sender faktura til bedrifter.

Et flytteoppdrag kan gjennomføres på forskjellige måter. Ditt behov og ønske som kunde vil være retningsgivende. Ønsker du selv å være med og hjelpe til eller vil du overlate alt med flyttingen til oss så kan vi utarbeide gjennomføringsplan, lede flytteoppdraget og gjennomføre nødvendig etterarbeid. Vi er en fleksibel og løsnings orientert bedrift med hyggelige medarbeidere.

Våre kunder er mest fornøyd med:

  • At de får flere tjenester på et sted og kun forholder seg til oss
  • At vi har lang erfaring fra bransjen og er løsningsorienterte
  • At vi kommer til avtalt tid
  • At vi har konkurransedyktige priser
  • At vi har lite gjennomtrekk hos ansatte

Som totalleverandør av flyttetjenester tilbyr vi alle tjenester du har behov for når du skal flytte. Vi hjelper deg med pakketjenester (ned pakking og utpakking), vi selger pakkemateriell (flytte esker, silkepapir, garderobe esker m.m.), vi hjelper deg med demontering av møbler der du flytter fra og montering der du flytter til, vårt flyttemannskap bærer alt trygt og sikkert i flyttebil der vi beskytter ditt innbo med flyttetepper og papp og vi transporterer flyttegodset raskt og smidig til din nye adresse. Ved innflytting til ny bolig eller leilighet hjelper vi deg med å plassere alle dine møbler slik du ønsker på anviste plasser, rom og etasjer.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om deres forestående prosjekt. Vi hjelper gjerne til, enten det være seg kun med rådgivning eller at vi utfører deres oppdrag. Vårt motto er at vi ikke ser problemer, kun løsninger.