...

Minilager Oslo

Profesjonell og trygg mellomlagring, for private og bedrifter.

🏢 Lagerboder fra 2-30 kvm
✍️ Gode priser mellomlagring
🔐 Trygge og sikre lagerrom

Mellomlager ved flytting

Når du står midt i flytteprosessen, kan det ofte oppstå en tidsforskjell mellom når du må overlevere din gamle bolig og når du kan overta den nye. Dette skaper et behov for mellomlagring av dine eiendeler. Vi hjelper deg med å mellomlagre møbler og eiendeler.

Privatflytting

Flytting er ikke noe du gjør hver dag. Det er ofte mer enn man har planlagt og det er deilig å overlate arbeidet til profesjonelle flyttefolk.

Minilager

Har du behov for å lagre dine eiendeler? Moderne minilager med markedets beste fasiliteter. Korttids- eller langtidslager.

Kontorflytting

Vi har god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter. Fokus på kortest mulig avbrudd i den daglige driften.

Møbelmontasje

Vi har erfarne og dyktige montører som monterer og installerer arbeidsplasser og kontormøbler for bedrifter i Oslo området.

Dødsbo

Vi pakker ned, rydder og tømmer ditt dødsbo. Overlater du jobben til oss vil vi sørge for dødsboet blir ryddet med verdighet.

Flyttevask

Etter utflytting kan vi tilby en fullstendig flyttevask med garanti. Bruk tiden på ditt nye hjem og overlat vaskejobben til oss.

Leie minilager i Oslo

Planlegger du å flytte eller oppussing av din nåværende bolig? Uansett om du bor minimalistisk eller har huset fullt av eiendeler, vil du sannsynligvis støte på behovet for mellomlagring. Vårt minilager tilbud tilbyr den ideelle løsningen for mellomlagring av alt fra møbler til lagring av innbo mens du er på flyttefot. Enten du renoverer hjemmet ditt, flytter til en ny bolig, eller bare trenger ekstra plass, har vi lagringsalternativene som passer dine behov.

Flytteprosessen kan ofte være uforutsigbar. Det kan være en ventetid før du kan flytte inn i din nye bolig, eller du trenger kanskje å frigjøre plass i din nåværende bolig under oppussing. Minilager i Oslo er perfekt for å oppbevare dine personlige eiendeler trygt og sikkert i denne overgangsperioden.

Minilager Oslo

Fleksibelt minilager løsninger

Trenger du ekstra plass for å lagre ting du ikke bruker daglig? Gjennom våre samarbeidspartnere kan du leie et minilager som en ekstra bod, bare mer tilgjengelig og sikker. Du kan enkelt lagre alt fra sesongmessige gjenstander, sportsutstyr, til ekstra møbler. Du får du tilgang til et bredt utvalg av lagringsstørrelser. Dette gir deg friheten til å velge et lager som passer perfekt til mengden og typen av gjenstander du trenger å lagre.

Enten du er midt i en flytteprosess, pusser opp, eller bare trenger ekstra lagringsplass, er våre minilager i Oslo den perfekte løsningen. Med fleksibilitet, sikkerhet og enkel tilgang, tilbyr vi en problemfri lagringsopplevelse. I tillegg til å tilby gode lagerløsninger ordner vi selvsagt alt med flyttetransport og flyttehjelp. Vi har ingen bindingstid og du kan leie så mange måneder du selv vil.

Mellomlagring for flytting

Hva koster minilager i Oslo

Prisen for mellomlagring kan variere basert på flere faktorer. En av de viktigste tingene som påvirker kostnaden for et minilager er hvor mye plass du trenger. Størrelsen på lageret du velger vil direkte påvirke kostnaden. Enten du trenger å lagre noen få esker eller et helt hus med møbler, har vi ulike størrelser som passer ditt behov. Flere bedrifter bruker også våre minilager tjenester i forbindelse med kontorflytting.

Hvor lenge du planlegger å leie et minilager er en annen viktig faktor. Prisene kan variere avhengig av om du trenger korttidslagring for noen få uker, eller langtidslagring over flere måneder.

Vi har avdelinger flere steder i Oslo, inkludert sentrum, Majorstuen, Adamstuen, Alnabru, Kalbakken, Sandvika, Nesbru, og mange andre steder. Generelt kan prisen være høyere jo nærmere sentrum du ønsker å lagre dine eiendeler. Med selvoppbevaring får du muligheten til å enkelt og trygt oppbevare eiendelene dine uten å måtte bekymre deg for plassmangel hjemme eller på kontoret.

✅ Ekstra plass til oppbevaring av eiendeler
✅ Hold eiendeler trygt og lett tilgjengelig
✅ Tørre, rene og oppvarmede lagerboder

Forsikring når du mellomlagrer

Kunden er selv ansvarlig at godset og innboet som lagres er forsikret under lagring. Før du plasserer dine eiendeler i mellomlagring, kontakt ditt forsikringsselskap. Undersøk om din nåværende boligforsikring dekker oppbevaring på en annen adresse. Dette kan variere avhengig av forsikringsleverandør og din individuelle polise. Vi kan også bistå med lagerforsikring hvis det er ønskelig. Opplys om dette når du leier lager.

Dette kan du ikke mellomlagre

Dette kan du ikke mellomlagre

Når du leier et minilager for mellomlagring av dine eiendeler, er det avgjørende å være klar over hvilke gjenstander som er forbudt å oppbevare. Dette er ikke bare for din egen sikkerhet, men også for å beskytte andre leietakere og hele anleggets sikkerhet.

  • Eksplosive stoffer: Enhver form for eksplosive materialer, inkludert fyrverkeri og ammunisjon, er strengt forbudt. Disse materialene utgjør en betydelig risiko for brann og eksplosjon
  • Brannfarlige væsker: Dette inkluderer bensin, diesel, propan, butan, malingstynnere og andre lignende stoffer. Disse kan lett antennes, noe som kan føre til branner
  • Etsende materialer
  • Ulovlige stoffer eller narkotika
  • Skytevåpen eller eksplosiver
  • Stjålne gjenstander
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.