Leie flyttebil Oslo

Behøder du å leie flyttebil og erfarne flyttekonsulenter kan du ta kontakt med oss. Vi tilbyr flyttetjenester, flyttevask og lagerhotell.

Leie flyttebil Oslo

Vi er et flyttebyrå lokalisert i Oslo som kan hjelpe deg når du trenger å leie flyttebil i Oslo. Vi tilbyr alle typer tjenester knyttet til flytting (privat / kontor flytting), transport (piano / Møbler transport), sluttrengjøring (flyttevask), lager etc. Vi tilbyr trygge, sikre, godt planlagte og profesjonelle tjenester for både private og bedrifter. Vi har lang erfaring i bransjen, smarte løsninger, profesjonelt utstyr og erfarne flyttekonsulenter som bistår deg når du er på flyttefot.

Vi tilbyr fornøydgaranti på alle våre tjenester, det betyr at du aldri betaler før du er 100% fornøyd. Det har resultatert i kun fornøyde kunder.

I forbindelse med flyttingen, kan vi tilby deg: nedpakking og utpakking, salg av flytteesker og flytteemballasje, montering og demontering og bortkjøring av gamle møbler du ønsker å kvitte deg med. Vi flytter for privat og bedriftkunder i Oslo Kommune.

Ring oss gjerne på: 934 64 220

Leie flyttebil Oslo

  • Alle våre biler har en standard godsforsikring, men vi anbefaler alltid at våre kunder, for å være på den sikre siden, tegner en egen flytteforsikring da vi ikke kan tilby en slik forsikring på grunn av lover og regler i forbindelse med flyttetjenester.
  • Pianoflytting: Erfaring og kompetanse er svært viktig når det gjelder å jobbe med denne type transport. Tungtransport kan være assosiert med risiko hvis man ikke utfører det på en riktig måte. Spesialutstyr og kunnskapsrike medarbeidere.
  • Lagerhotell: Flytte Flyttebyrå Oslo tilbyr rene, tørre og sikre lagerhotell. Størrelsen på lagerrom hos oss er fra 1 m2 inntil 20 m2.

Leie flyttebil i Oslo priser

Priser på leie av flyttebil er avhengig av hvilken bil du ønsker å leie og hvor lenge. Vi leier kun ut flyttebil med sjåfør.

Trygghet og sikkerhet for alle våre oppdrag er viktig for både deg og oss. Det er derfor vi har alle forutsetninger for det. Vi har offentlig godkjent bedriftshelsetjenester, flytte- og godsforsikring og alle våre biler har topp sikkerhet. Vi godtar heller ingen kontantbetaling og alle betalinger hos oss foregår trygt og sikkert, gjennom elektroniske og sporbare løsninger. Hos oss betaler du utelukkende kun elektronisk, med bankoverføring, faktura eller Vipps.