Leie flyttebil

Leie flyttebil eller bruke et flyttebyrå?

Leie flyttebil | Når du er på flyttefot er det mye å tenke på. I mange tilfeller må du også ha flyttehjelp fra enten familie, gode venner, naboen eller leie et profesjonelt flyttebyrå som hjelper deg med flyttingen. Det rimeligste alternativet er fortsatt å få hjelp fra de nærmeste og kanskje leie en flyttebil. Det fungerer fint om det ikke er mye du skal flytte og alt er unnagjort på få timer. Har du en hel bolig som må flyttes på, bor i 5.etasje uten heis eller har venner med dårlig rygg er det beste å bruke et flyttebyrå som kan ta seg av flyttejobben.

Når du bruker et flyttebyrå har du også flere fordeler ved at flyttingen går raskere og du slipper å plage dine nærmeste med tunge løft og flyttekaos. Det er selvsagt en dyrere løsning men med god planlegging trenger flyttejobben ikke å bli så dyr. Har du et stramt budsjett bør du unngå å flytte den travleste perioden (siste 10 dager hver mnd), kvelder og helg. Du kan også høre med flyttebyrået om de kan stikke innom og gjøre en befaring slik at du får en fastpris på jobben. Da har du en pris å forholde deg til og du flytter forutsigbart og trygt.

Vi flytter for både private og bedrifter i hele Oslo Kommune og omegn.

Du pakker – vi flytter

Ønsker du å pakke ned dine eiendeler og innbo på egenhånd kan du bestille oss til å kun gjøre flyttejobben dagen du skal flytte. Da kommer vår erfarne flyttekarer, med en ren og ryddig flyttebil som bærer, stabler og flytter alt du ønsker til ditt nye bosted. Møbler blir plassert på angitte rom, etter deres ønske.

Totalløsning – vi gjør hele flyttejobben

Veldig mange av våre kunder ønsker å slippe det som oftest tar lengst tid – ned pakking. Vi stiller med pakkemestere, flyttemateriell og flytteesker. Som regel er alt unnagjort på en dag, men dette varierer ut i fra volum fra bolig til bolig. Ved totalløsning der vi blir valgt til å gjøre hele flyttejobben kommer vi selvsagt på en befaring i forkant. Da får du en fastpris og fremdriftsplan.

Ring oss for en hyggelig flytteprat – flyttefirmaoslo.no– tlf. 93 46 42 20

FLYTTEHJELP I OSLO

  • Nedpakking og utpakking
  • Levering av flyttemateriell
  • Privatflytting
  • Bedriftflytting
  • Bortkøring av søppel
  • Piano flytting
  • Tung transport
  • Lagerhotell

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på flyttejobben kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt online skjema for prisforespørsel eller ringe oss direkte på 934 64 220.