...

Kontoravvikling

Vi bistår bedrifter med å avvikle kontor.

🏢Inkludert tilbakestilling
✍️ Profesjonelle tjenester
📝 Helt gratis befaring

Flytter kontor

Flytte kontor

Vi flytter kontor fra A til Å. Inkl. demontering, pakking, flyttetransport og bærehjelp.

Kontoravvikling

Kontoravvikling

Tømming og tilbakestilling av gamle kontorlokaler. Vi kan også kjøpe opp gamle kontormøbler.

Kjøre bort avfall

Kjøre bort avfall

Har bedriften overskuddsmøbler dere ønsker å kvitte dere med? Bestill bortkjøring av avfall.

Kontoraavikling Oslo

Relok Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør for bedriftsflytting og bistår også bedrifter med kontoravvikling og tilbakestilling av kontorlokaler. Inkludert salg og kjøp av kontormøbler.

Avvikling av kontor

Står din bedrift eller kontor foran en avvikling, nedleggelse, eller skal dere avslutte driften? Vi i Relok Flyttebyrå tilbyr profesjonelle kontorflyttingtjenester som inkluderer avvikling av kontor og tilbakestilling. Vi har lang erfaring i proffmarkedet og bistår alle typer bedrifter med å avvikle kontorlokaler.

Vi bistår gjennom hele prosessen med å rydde ut av gamle kontorlokaler, håndterer alt fra brukte kontormøbler til utstyr, elektronikk og andre gjenstander som bedriften ønsker å kvitte seg med. For å gjøre overgangen så sømløs som mulig, tilbyr vi også tilleggstjenester som kontorvask og lagring av gjenstander som kanskje trengs i fremtiden, eller som krever midlertidig oppbevaring.

Kontoravvikling i Oslo

Vår prosess med kontoravvikling for bedrifter

Vårt første steg er å forstå dine behov og mål for kontoravviklingen. Dette inkluderer en vurdering av omfanget av prosjektet, hvor vi sammen identifiserer hvilke gjenstander som skal fjernes, hvilke som kan doneres eller selges, og hvilke som krever spesiell håndtering.

✔️ Planlegging og behovsanalyse
✔️ Gjennomfører avvikling av gamle lokaler
✔️ Tilbakestilling
✔️ Salg av brukte kontormøbler
✔️ Avhending og resirkulering
✔️ Kontorvask

Avvikle kontor i Oslo

Hvorfor velge Relok Flyttebyrå

Ved å velge Relok Flyttebyrå for din kontoravvikling, får du tilgang til et spisskompetanse og profesjonelle som forstår viktigheten av detaljer, effektivitet, og miljøansvar. Vi streber etter å gjøre hele prosessen så problemfri som mulig for deg og din bedrift, med fokus på å levere kvalitetstjenester som møter og overgår dine forventninger.

Fem gode grunner til å velge oss

 • Tjenester som er skreddersydd din bedrift
 • Løsningsorienterte og serviceinnstilte
 • Mange års erfaring
 • Trygge og komplette flyttetjenester
 • Konkurransedyktige priser sammenlignet med konkurrenter

Totalleverandør av kontorflytting i Oslo

Når det kommer til kontorflytting, er det en rekke elementer som må tas hensyn til for å sikre en smidig og effektiv overgang. Som din totalleverandør for kontorflytting, tilbyr vi en helhetlig tjeneste som dekker alle aspekter ved flytteprosessen. Her er en oversikt over hva vi bistår med:

 • Uforpliktende befaring
 • Erfarne prosjektledere
 • Demontering remontering
 • Kjøp og salg av kontormøbler/gjenbruk
 • Sortering, rydding og pakking
 • Bærehjelp og interne flyttinger
 • Kontorvask og rengjøring kontorlokaler
 • Sortering av avfall, vi kjører bort søppel
 • Bedriftslager, mellomlagring av møbler og kontorutstyr

For flytting av kontor, står vårt selskap klar til å tilby enestående tjenester ikke bare i Oslo, men også i et bredt område rundt hovedstaden. Vår omfattende erfaring og fleksibilitet gjør oss til den ideelle partneren for enhver bedrift som vurderer en flytteprosess, enten det er innenfor Oslos bygrenser eller til og fra omkringliggende områder som Asker, Bærum, Sandvika, Lysaker, Nordre Follo, Ski, Kolbotn, Lillestrøm, Lørenskog og Skedsmo.

Q and A om kontorflytting

Kontorflytting kan by på mange spørsmål og utfordringer. For å hjelpe deg gjennom denne prosessen, har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene. Hvis du har andre spørsmål eller trenger ytterligere veiledning, er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post. Vårt team er alltid klar til å bistå med råd og skreddersydde løsninger for din bedriftsflytting. La oss hjelpe deg med å gjøre din kontorflytting så problemfri og effektiv som mulig.

Ja, absolutt. Vi forstår at mange av våre kunder foretrekker å gjennomføre flyttingen i helgene eller etter vanlig arbeidstid. Dette er for å minimere nedetiden og forstyrrelser i den daglige driften. Vi er fleksible og tilpasser oss dine behov for å sikre en så smidig overgang som mulig for din bedrift.

Befaringen hos oss er helt gratis og uforpliktende. Vi kommer til dine lokaler for å vurdere omfanget av flytteprosessen og dine spesifikke behov uten noen kostnad for deg.

Ja, vi tilbyr ikke bare flyttetjenester, men også kontoravvikling og bortkjøring av avfall og søppel. Vi forstår at det ofte under en kontorflytting dukker opp møbler og utstyr som ikke lenger er nødvendig. Vårt team kan håndtere bortkjøring av disse gjenstandene, og sørger for at de blir avhendet på en ansvarlig og miljøvennlig måte.

Ja, vi har erfaring med montering av de fleste typer kontormøbler. Vårt team sørger for at dine møbler blir montert riktig og effektivt, slik at ditt nye kontorlokale er klart til bruk så snart som mulig.

Ja, vi hjelper dere gjerne med å vaske ut av gamle kontorlokaler. I tillegg til våre flyttetjenester, tilbyr vi også grundig vask av næringslokaler. Dette sikrer at dine gamle lokaler etterlates rene og at de nye lokalene er klare til bruk.

Absolutt. Vi tilbyr tjenester for oppkjøp av kontormøbler eller bistår med å finne potensielle kjøpere. Dette er en del av vår omfattende service for å gjøre din kontorflytting så enkel og effektiv som mulig.

Tilbakestilling kontor
Bedriftsflytting avvikle kontor
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.