...
Kjøpe kontormøbler

Kjøpe kontormøbler

 

Skal bedriften flytte og ønsker å kvitte seg med brukte kontormøbler? Vi kjøper opp kontormøbler og bistår med kontoravvikling og tilbakestilling.
Å kjøpe brukte kontormøbler kan være en utmerket måte for bedrifter å spare kostnader samtidig som de opprettholder høy kvalitet og funksjonalitet i arbeidsmiljøet.

Vi hjelper deg med

Vi kjøper brukte kontormøbler

Når bedrifter står overfor oppgaven med å avvikle eller omstrukturere kontorlokaler, kan prosessen med å håndtere eksisterende kontormøbler være en utfordring. Det er her tjenester som spesialiserer seg på oppkjøp av kontormøbler og bistand med kontoravvikling kommer inn. Vårt flyttebyrå kjøper opp brukte kontormøbler og har et tett samarbeid med andre aktører for oppkjøp av møbler og kontorutstyr. I tillegg bistår med å flytte kontor og bedriftsflytting.

Bærekraftig kontoroppgradering

I en tid der miljøbevissthet blir stadig viktigere for bedrifter, tilbyr Relok Flyttebyrå en unik mulighet til å kombinere oppgradering av kontormøbler med bærekraftige praksiser. Ved å velge å kjøpe brukte kontormøbler, bidrar bedrifter ikke bare til å redusere sitt miljøavtrykk, men de kan også oppnå en mer kostnadseffektiv løsning for å fornye sitt arbeidsmiljø.

Vårt flyttebyrå hjelper deg med salg av kontormøbler, inkludert skrivebord, hev-senk pulter, og kontorstoler. Denne tjenesten understreker viktigheten av gjenbruk, som er en essensiell del av en bærekraftig forretningsmodell. For bedrifter betyr dette at de kan oppgradere eller etablere sitt kontor med høykvalitets møbler, samtidig som de støtter miljøvennlige praksiser.

Kontorflytting og kontoravvikling

Relok Flyttebyrå tilbyr mer enn bare salg av brukte kontormøbler. Vi er også din partner for kontorflytting og avvikling. Vår tjeneste hjelper bedrifter med å gjøre flytteprosessen så enkel og effektiv som mulig for din bedrift. Vi forstår at flytting kan være en utfordrende tid, og vår målsetning er å redusere stress og arbeidsbelastning for våre kunder.

 

Hvor jobber vi

Vårt flyttebyrå dekker Stor-Oslo inkludert flere andre byer i Viken Fylke. Det betyr at vi også utfører flytting for bedrifter i Asker og Bærum. Ski, Kolbotn, Langhus og Oppegård i Nordre Follo. Vi flytter også på Lørenskog, i Lillestrøm og Skedsmo området. Har du behov for flyttehjelp andre steder ta gjerne kontakt med oss. Vi har gode samarbeidspartnere over hele Norge.

Kaste gamle møbler

Etter flyttingen tar vi oss av kontoravviklingen. Dette inkluderer ansvarlig håndtering av avfall og møbler som ikke lenger er nødvendige, og som skal gjenvinnes. Vi sørger for at disse blir behandlet på en måte som minimerer miljøpåvirkningen, enten det er gjennom resirkulering eller ved å finne nye bruksområder for møblene.

Hvorfor bruke oss

  • Ved å velge brukte kontormøbler bidrar din bedrift til å redusere avfall og støtte en sirkulær økonomi
  • Gjenbruk tillater din bedrift å oppgradere sitt kontormiljø uten de høye kostnadene som ofte er forbundet med kjøp av nye møbler
  • Fra kjøp av møbler til flyttehjelp og avvikling, tilbyr vi en komplett pakke som gjør overgangen så smidig som mulig
  • Vi tar hånd om avfall og uønskede møbler på en miljøvennlig måte, sikrer resirkulering og gjenvinning der det er mulig
  • Gjenbruk gjort enkelt

Vi tilbyr en løsning som gjør gjenbruk av kontormøbler både enkelt og lønnsomt. Våre tjenester er laget for å revolusjonere måten norske arbeidsplasser tenker på ombruk, ved å tilby en helhetlig service som inkluderer kjøp, salg og reperasjon av brukte kontormøbler. Målet vårt er å vise at bærekraftige løsninger ikke bare er gode for planeten, men også for bedriftens bunnlinje.

Ved å fokusere på gjenbruk, hjelper vi bedrifter med å redusere deres miljøavtrykk og samtidig spare kostnader. Kjøp og salg av brukte kontormøbler er ikke bare en økonomisk smart beslutning, men også en miljømessig. Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets brukte kontormøbler som kan tilfredsstille ethvert kontors estetiske og funksjonelle behov.

Kan dere komme og gi oss en befaring

Ja, vi tilbyr befaringstjenester for å vurdere dine kontormøbler og behov. Etter befaringen vil vi kunne gi deg et detaljert tilbud som reflekterer dine ønsker og krav.

Kjøper dere opp alt av kontormøbler

Nei, dessverre. Vi fokuserer på å kjøpe opp kontormøbler som vi kan selge videre eller gjenbruke på en bærekraftig måte. Dette inkluderer hovedsakelig kontorpulter, skrivebord, kontorstoler og produkter fra kjente merker. For møbler som ikke faller inn under denne kategorien, tilbyr vi en tjeneste for å kjøre dem bort på en ansvarlig måte.

Vi ønsker å mellomlagre møbler, kan dere hjelpe oss med det?

Ja, vi bistår med bedriftslager og tilbyr lagringsløsninger for kontormøbler, kontorutstyr og annet. Vårt mål er å tilby fleksible lagringsalternativer som møter din bedrifts spesifikke behov. Lagerboder fra 2 kvadrat til 30 kvadrat.

Bruk oss til kontorflytting

For bedrifter representerer kontorflytting en betydelig milepæl. Det er en prosess som ikke bare involverer fysisk flytting av møbler og utstyr, men også overføring av bedriftens kultur og daglige operasjoner til et nytt sted. Dette kan virke som en overveldende oppgave, men med riktig støtte og planlegging kan det bli en sømløs overgang som opprettholder kontinuiteten i forretningsdriften.

Som din pålitelige totalleverandør for kontorflytting, tilbyr vi en omfattende pakke av tjenester designet for å dekke alle aspekter ved din flytteprosess. Vår tilnærming sikrer at hver detalj blir håndtert med omsorg og profesjonalitet, fra de innledende stadiene av planlegging til den endelige gjennomføringen. Vi flytter alt fra små, mellomstore til større bedrifter og hovedkontor. Vår kontorflyttingtjeneste inkluderer:

  •  Vi starter med en grundig vurdering av dine behov og forventninger. Dette inkluderer alt fra tidsrammer og budsjett, til spesifikke krav for håndtering av sensitivt utstyr og teknologi. Vår målsetning er å skape en skreddersydd flytteplan som reflekterer din bedrifts unike behov
  • Vår erfaring og kompetanse sikrer en effektiv og problemfri flytteprosess. Vi tar hånd om alt det praktiske, fra pakking og transport, til sikker overføring av IT-utstyr og andre viktige ressurser
  • Vi sørger for at dine nye kontorlokaler blir klare til bruk så raskt som mulig. Dette inkluderer montering og plassering av kontormøbler, slik at dine ansatte kan returnere til en funksjonell arbeidsplass umiddelbart etter flyttingen
  • Etter flyttingen tar vi oss av avviklingen av det gamle kontoret. Dette omfatter tømming av lokaler, samt ansvarlig disposisjon eller gjenvinning av utdatert utstyr og møbler
  • Vi tilbyr også tjenester for tømming av kontorlokaler og håndtering av konkursbo. Dette sikrer en effektiv avvikling og rydding av lokaler i samsvar med gjeldende regelverk og miljøstandarder

Å velge den rette partneren for kontorflytting kan gjøre en betydelig forskjell for din bedrift. Vi er her for å gjøre overgangen så profesjonell og effektiv som mulig, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å drive din bedrift fremover. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med din neste kontorflytting.

Andre ting vi hjelper deg med å flytte, eller kjøre bort.

Seng

Senger

Kontormøbler

Kontormøbler

Flytter sofa

Sofa

Serverskap, datarack og IT-racks

Serverskap

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.