Kontorflytting

Kontorflytting Oslo | Vi er eksperter på kontorflytting og leverer profesjonelle tjenester til bedrifter på flyttefot.

Kontorflytting Oslo

Kontorflytting Oslo – Flyttetjenester til proffmarkedet. Flytting, transport, avfallshåndtering, møbelmontasje og kontorvask for bedrifter.

Totalleverandør kontorflytting

Vi flytter din bedrift. Alt fra små kontorer og mellomstore bedrifter, til større kontorer, organisasjoner og skoler. Mange års erfaring fra bransjen har tilegnet oss solid kompetanse som gjør flytteprosessen til en mindre påkjenning for bedriften og deres ansatte. En vellykket flytteoppdrag for bedrifter handler først og fremst om god kommunikasjon og gode rutiner der målet er å minimere avbrudd i den daglige driften til så lite som mulig. God planlegging er derfor halve jobben. Vi har erfarne flyttekonsulenter med erfaring fra større flytteprosjekter for noen av landets aller største bedrifter.

Vi garanterer profesjonalitet, god service, punktlighet og høy kvalitet på våre tjenester.

Møbelmontasje

I forbindelse med flytteprosessen under en kontorflytting oppstår det ofte behov for møbelmontasje. Enten det dreier seg om demontering av kontormøbler, remontering eller installering av arbeidsplassen kan vårt flyttebyrå bistå med dyktige og erfarne montører.

I tillegg kan vi tilby henting og transport og bortkjøring til miljøstasjon for møbler og inventar som skal avhendes og ikke flyttes videre.

Kontorflytting Oslo

Bedriftflytting

Vi flytter for alle typer bedrifter. Lagerflytting, barnehager, skoler og offentlig næringsliv.

Montering

Vi monterer kontormøbler, whiteboards, tv-skjermer, hyller og skap, arkiv m.m.

Tømming av konkursbo

Vi rydder, tømmer og vasker konkursbo etter avtale med bostyrer.

FLYTTING AV SPESIALUTSTYR

Møbelmontasje – Flytting av arkivskap – Flytting av safer – Lagerhotell for bedrifter
Vi har alle former for utstyr og hjelpemidler til flytting av pengeskap, brann arkivskap og tyngre kopimaskiner slik at disse transportoppgavene kan løses sikkert og effektivt.

Flytting for bedrifter

Før selve flyttinget av kontoret kan vi også foreta møbelmontasje der vi demonteres og (hvis ønskes pakkes) deres møbler og inventar. Vi monterer dette opp igjen på deres nye lokasjon, der dere ønsker. Skal dere flytte over flere etasjer kan vi også merke flytte esker og møbler med ulike fargekoder slik at vi er sikre på at disse kommer til rette der de hører hjemme. En trygg og sikker flytteprosess for deres bedriftsflytting.

Vi avduker heis og nødvendige gulv slik at de ikke skal få skader under flyttingen.

Når flyttedagen kommer stiller vi med avtalt mannskap, utstyr og biler for å gjennomføre flytteprosessen. Våre prosjekt- og kjøreleder har solid erfaring og det er alltid minst en prosjektleder til stede på kontorflyttinger i Oslo Kommune.

Bedrifter som flytter med oss får faktura med 14 dagers betalingsfrist, muligheten til å betale med Vipps eller annet elektronisk betalingsmiddel. Vi ønsker ingen oppgjør kontant.

Ring oss gjerne dersom du har noen spørsmål eller ønsker et uforpliktende pristilbud på kontorflytting.

Avhending datautstyr

Sikker håndtering av datautstyr som skal avhendes

Hvilke lover og regler gjelder? Hvordan hindre at sensitive data kommer på avveie?
Sensitive data på avveie er et økende problem, og gjeldende lovgivning skjerpes stadig. Vi er din rådgiver for korrekt håndtering av informasjonssikkerheten når brukt IT-utstyr skal avhendes. Miljøansvar gir virksomheter konkurransefortrinn i et marked som preges av den sirkulære økonomien.

Vi tilbyr bekymringsfri, rask og sikker retur av IT-utstyr ved hjelp av autorisert personell. Vi kan bistå med nedpakking av gammelt utstyr. Vi kan også gjennomføre sikker sletting før transport. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon.

TRYGGHET VED KONTORFLYTTING

Et godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss. At våre ansatte trives i en travel hverdag er avgjørende for fornøyde kunder.

Elektronisk betaling

Hos oss betaler man utelukkende kun elektronisk, i form av bankgiro, bankoverføring og faktura (bedrifter). For din trygghet og våre ansattes sikkerhet ønsker vi ikke kontanter som betalingsmiddel.

Offentlig godkjent

Vi er offentlig godkjent flyttebedrift. Startbank utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i bransjen.

Kjernevirksomheten vår er tradisjonelle flyttinger fra bolig til bolig og bedriftflyttinger for alt fra mellomstore bedrifter til større prosjekter som gjerne inkluderer alle flyttetjenester fra start til slutt.

Kontorflytting Oslo