Kontorflytting

KONTORFLYTTING OSLO

Vi flytter din bedrift!

Alt fra små kontorer og mellomstore bedrifter, til større kontorer, organisasjoner og skoler. Konkurransedyktige priser på kontorflytting Oslo. Mange års erfaring fra bransjen har tilegnet oss solid kompetanse som gjør flytteprosessen til en mindre påkjenning for dere og deres ansatte. En vellykket flytteoppdrag for bedrifter handler først og fremst om god kommunikasjon der målet er å minimere avbrudd i den daglige driften til så lite som mulig.
God planlegging er derfor halve jobben. Vi har erfarne flyttekonsulenter med erfaring fra større flytteprosjekter for noen av landets aller største bedrifter.

Kontorflytting Oslo for bedrifter

Møbelmontasje – Flytting av arkivskap – Flytting av safer – Lagerhotell for bedrifter
Vi har alle former for utstyr og hjelpemidler til flytting av pengeskap, brannarkivskap og tyngre kopimaskiner og -utstyr, slik at disse transportoppgavene kan løses sikkert og effektivt. Flyttebyrå Oslo flytter bedrifter i hele Oslo Kommune.

TELEFON: 934 64 220

Kontorflytting Oslo

Uforpliktende pristilbud

Kontorflytting Oslo + Bedriftflytting

Før selve flyttinget av kontoret kan vi også foreta møbelmontasje der vi demonteres og (hvis ønskes pakkes) deres møbler og inventar. Vi monterer dette opp igjen på deres nye lokasjon, der dere ønsker. Skal dere flytte over flere etasjer kan vi også merke flytteesker og møbler med ulike fargekoder slik at vi er sikre på at disse kommer til rette der de hører hjemme.

Vi avduker heis og nødvendige gulv slik at de ikke skal få skader under flyttingen.

Når flyttedagen kommer stiller vi med avtalt mannskap, utstyr og biler for å gjennomføre flytteprosessen. Våre prosjekt- og kjøreleder har solid erfaring og det er alltid minst en prosjektleder til stede på kontorflyttinger i Oslo Kommune.

Bedrifter som flytter med oss får faktura med 14 dagers betalingsfrist, muligheten til å betale med Vipps eller annet elektronisk betalingsmiddel. Vi aksepterer ikke kontantbetaling.

Ring oss gjerne dersom du har noen spørsmål eller ønsker et uforpliktende pristilbud på kontorflytting.

AVFALL FOR KONTORFLYTTING OSLO

Sikker håndtering av datautstyr som skal avhendes

Hvilke lover og regler gjelder? Hvordan hindre at sensitive data kommer på avveie?
Sensitive data på avveie er et økende problem, og gjeldende lovgivning skjerpes stadig. Vi er din rådgiver for korrekt håndtering av informasjonssikkerheten når brukt IT-utstyr skal avhendes. Miljøansvar gir virksomheter konkurransefortrinn i et marked som preges av den sirkulære økonomien.

Vi tilbyr bekymringsfri, rask og sikker retur av IT-utstyr ved hjelp av autorisert personell. Vi kan bistå med nedpakking av gammelt utstyr. Vi kan også gjennomføre sikker sletting før transport. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon.

Offentlig godkjent for kontor- og bedriftsflyttinger gjennom Startbank.