FLYTTING

Det er allment kjent at å flytte møbler og andre ting er tungt, slitsomt, kjedelig og ekstremt tidkrevende! Det føles både behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte. Da kan du heller bruke din tid, fokus og energi til å pakke og forberede starten på ditt nye hjem.

Privatflytting: Flytting Oslo

Da har du kommet rett. Vi i Flyttefirma Oslo hjelper deg å flytte, trygt og sikkert – til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Enten du skal flytte et enkelt møbel eller et helt hjem er våre erfarne og hyggelige flyttekonsulente beredt til å bistå deg med flyttingen.

Et flytteoppdrag innebærer vanligvis tunge løft og logistikk utfordringer. Da man ikke flytter så ofte har man heller ikke den nødvendige erfaringen et flytteprosjekt krever. For det første kan det ta mye lengre tid enn om man benytter seg av folk som gjør dette til daglig, en annen ting er at man lett kan komme til å skade flyttegodset, eller i verste fall pådra seg selv skader. Vi har den nødvendige erfaringen som kreves og nødvendig utstyr for at flytteoppdrag skal utføres på en forsvarlig måte og dine eiendeler til enhver tid er godt sikret.

Flytting tjenester

Vi kan tilby følgende tjenester til private og bedrifter i hele Oslo Kommune: demontering og montering av møbler og innbo, nedpakking, flytting fra bolig til bolig, utpakking. Vi selger også rekvisita, som flytteesker, silkepapir/pakkepapir, garderobeesker m.m

Flytting Oslo

Flytting Oslo priser

Interne flyttinger i Oslo utføres primært på timepris. Vi kan også utføre en uforpliktende befaring ved større oppdrag og gi en fastpris.

Timepriser oppdatert 02.04.2018:

Fra kr. 1300,- pr.time for 2 flyttekonsulenter og flyttebil (20m3)
Fra kr. 1600,- pr.time for 3 flyttekonsulenter og flyttebil (20m3)

Det er mange måter å flytte på. Vi kan være skreddersy flyttingen slik at du selv velger i hvor stor grad du vil være involvert.