FLYTTING PRISER

Priser på våre flyttetjenester er avhengig av flere ulike faktorer og baserer seg på hvor du ønsker å flytte fra og til, hvilken etasje du flytter fra og hvilken etasje du flytter til. I tillegg er det avgjørende for hvor stort volum du har, basert på antall kubikk. Har du spesielle møbler og innbo, som f.eks piano, arkviskap, side-by-side kjøleskap og øvrige innbo med en egenvekt på over 80 kg pr.enhet så må du opplyse om dette på forhånd da det kan medføre tillegg. Interne flyttinger i Oslo og Akershus utføres primært på timepris med 2 eller 3 flyttekonsulenter.

Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene i Oslo og på Østlandet. Vi har erfarne og dyktige flyttekonsulenter og alle våre flyttetjenester leveres med fornøydgaranti.

Vi har den siste tiden opplevd en økning av kontorflyttinger i Oslo og bedrifter som tar kontakt med oss med ønske om bistand til en mer effektiv flytting. Nedetiden for bedrifter koster ofte svært mye og det handler om å komme seg raskt i gang i de nye lokalene. Vi tilbyr nå derfor også bedriftsflyttinger på kveldstid- og i helger slik at man rett etter helgen er operativ på nye kontorer og nedetiden for bedriftens produksjon minimeres så mye som mulig.

Flyttebyrå Oslo AS
Oscarsgate 19, 0352 Oslo
Vakttelefon: 934 64 220

Flytting priser for privatflytting

Om du leter etter et rimelig og pålitelig flyttebyrå i Oslo har du kommet rett. Vi hjelper deg med privatflytting, flyttevask, lagertjenester og montering av møbler. Vi bruker kun egne ansatte og erfarent flyttepersonell slik at du kan føle deg trygg med at dine eiendeler alltid flyttes med varsomhet, respekt og omtanke. Vi vet at vi alltid leverer tjenester som overgår våre kunders forventninger og derfor gir vi også 100% fornøydgaranti på tjenestene.

Flytting priser

Flytting priser: Vår prisliste

Interne flyttinger i Oslo utføres primært på timepris. Vi kan også utføre en uforpliktende befaring ved større oppdrag og gi en fastpris.

Flytting priser oppdatert 01.01.2017:

Fra kr. 1300,- pr.time for 2 flyttekonsulenter og flyttebil (20m3)
Fra kr. 1600,- pr.time for 3 flyttekonsulenter og flyttebil (20m3)