Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo etter utflytting. Vi sørger for at boligen du flytter fra er skikkende ren og klar for overlevering til ny eier eller leietaker.

Selve flytteprosessen vil for mange være en tøff og stressende påkjenning. Det er som regel en hel del som skal ordnes, planlegges, pakkes og organiseres. Vi gleder oss til å komme til det nye nabolaget, få orden på det som betyr mest for deg her og nå. Ditt nye hjem. Boligen man flytter fra blir fort et ork man gjerne vil slippe. Vi hjelper deg med dette ved at vi besørger for at ny eier/leietager kan komme til et rent og nyvasket hjem. Vårt flyttebyrå i Oslo utfører også kontorvask for bedrifter.

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt for bedrifter å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent.

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo med fornøydgaranti

Ser du etter flyttevask med fornøydgaranti? Å gjøre rent boligen du flytter fra er noe av det siste du ønsker å bruke tiden på under en hektisk flytteprosess. Derfor tilbyr vårt flyttefirma i Oslo en grundig flyttevask til våre kunder som benytter våre flyttetjenester. Vi kan også hjelpe med utvask hvis du kun ønsker det. I Oslo, Asker, Bærum eller et annet sted i Viken. Dette er også en populær tjeneste for eiendomsmeglere vi samarbeider med. De benytter også vår vasketjeneste til visningsvask før boligen skal fotografers før visning.

Våre tjenester innen renhold leveres med 48 timers fornøydgaranti. Det gjelder både visningsvask, flyttevask og kontorvask for bedrifter, kontorlokaler o.l.. En fornøydgaranti betyr at vi retter opp eventuelle feil og mangler som kjøper eller eier påpeker skriftlig til oss. Normalt gjør vi all flyttevask i Oslo på fastpris basert på antall kvadratmeter på boligen eller leiligheten. Oppdrag som gjelder utenfor Oslo, for eksempel en flyttevask i Asker og Bærum, faktureres det tillegg for i kjøretid. Sammenlignet med våre konkurrenter har vi god og konkurransedyktig pris på flyttevask.

For oss er kvalitet og tilgjengelighet viktig – kontakt oss for et godt flyttevask tilbud!

Sjekkliste flyttevask

Våre medarbeidere er effektive og nøyaktige ved utførelse av renholdsoppgavene og vil gjøre alt for å møte deres forventninger.

Oppgavene som normalt utføres i en flyttevask:

  • Tørrmopp av tak og vegger
  • Vask av gulv
  • Vask av kjøkkenskap og -skuffer
  • Vask av garderobeskap
  • Vask av baderomsskap og -skuffer
  • Vask av alt sanitærutstyr
  • Vask av dører og listverk
  • Vask av lamper
  • Vindusvask utvendig (så langt det lar seg gjøre) og innvendig

Bestill flyttevask gjennom vårt online flytteskjema.

Beste flyttevask i Oslo

Som et anbefalt flyttefirma er vi selvsagt også opptatt av å levere beste kvalitet på våre tjenester. Enten du bruker flyttefirma Oslo til flytting, rydding, mellomlagring eller vaskehjelp skal du være sikker på at du vår god kvalitet på tjenesten vi leverer. For oss er fornøyde kunder superviktig da det er de som markedsfører oss videre og sørger for at vi får enda flere kunder. Derfor streber vi å være beste flyttebyrå i Oslo slik at du blir tilfreds med jobben vi gjør, enten det er flyttehjelp, rydding av et dødsbo eller annen flyttetransport.

Har du liggende igjen møbler eller gjenstander du ønsker å kvitte deg med kan du også kombinere flyttevask med vår avfallshåndtering. Før vi vasker kan vi hente det meste av avfall og kjøre dette bort til miljøstasjonen. Vi henter gamle møbler, elektronikk og søppel. Inkludert er også bærehjelp og sortering av avfall. Vi tilpasser oss kundens behov.

 

Flyttevask Oslo