...

Flyttevask Oslo

Er du på flyttefot? La oss ta oss av vasken.

🏢 For private og bedrifter
✍️Renhold for meglerkontor
🔐 Inkl. fornøydgaranti

Flyttevask med fornøydgaranti

Flytteprosessen kan være overveldende, med mye å organisere og pakke. Det siste du ønsker å tenke på er den omfattende rengjøringen som kreves når du forlater din gamle bolig eller flytter inn i en ny. Derfor tilbyr vi grundig flyttevask i Oslo til en rimelig fastpris. La oss håndtere den «kjedelige» delen av flyttingen, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – pakkingen og selve flytteprosessen.

Motta tilbud på flyttevask

6 + 13 =

Utvask etter flytting

Flytting er mer enn bare å pakke og transportere ting fra ett sted til et annet. I dagens samfunn, hvor nordmenn flytter hyppigere enn noensinne, blir behovet for en pålitelig flyttevasktjeneste stadig viktigere. Å vaske ut en leilighet eller et kontor kan være en krevende og tidkrevende oppgave. Det kreves grundig støvsuging, mopping, skrubbing og skuring for å få stedet til å fremstå som nytt.

Dette er hvor våre dyktige renholdsteam trer inn. La oss ta hånd om flyttevasken, slik at du kan fokusere på andre aspekter av flytteprosessen. Enten du flytter ut av en leilighet, selger din bolig, eller trenger en grundig rengjøring av kontoret ditt, er vi her for å hjelpe. I tillegg til standard utvask etter flytting bistår vi også med visningsvask og utfører renholdstjenester for meglerkontor i Oslo og Viken.

Flyttevask Oslo

Hva koster flyttevask

Prisene for flyttevask varierer ut i fra størrelsen på boligen og hvilken ekstratjenester som skal utføres. Det mest vanlige utgangspunktet for prising av flyttevask er boligens størrelse. Dette inkluderer antall rom og total kvadratmeter. Dette systemet gir en grunnleggende forutsigbarhet for både kunde og tjenesteleverandør, og sørger for en rettferdig prissetting basert på omfanget av arbeidet som skal utføres.

✔️ Kvadratmeterpris fra kr.  90,- (minstepris 5.000,-)
✔️ Tillegg for hvitevarer, peis, balkong og boder
✔️ Tillegget er kr. 495,- per enhet
✔️ Kjøretillegg kr. 500,-
✔️ Det forutsettes at boligen er tømt for møbler

Fornøydgarantien er gyldig i 48 timer etter at vasken er utført. Betaling skjer med bankkort eller VIPPS Bedrift.

Flyttevask med fornøydgaranti

Hvor lang tid tar flyttevask

Flyttevask er en vesentlig del av flytteprosessen, og mange lurer på hvor mye tid de bør sette av til denne oppgaven. Varigheten av en flyttevask kan variere betydelig, avhengig av en rekke faktorer.

For en standard leilighet kan en grundig flyttevask vanligvis ta mellom 4 til 6 timer. Dette inkluderer rengjøring av alle rom, samt detaljert vask av kjøkken og bad. For større boliger, som eneboliger med flere rom, kan tiden det tar å utføre en flyttevask øke til 8 timer eller mer. Dette er noen faktorer som påvirker tidsbruken:

 • Boligens størrelse
 • Boligen tilstand og vedlikehold
 • Boliger som har vært utsatt for betydelig skitt og støv, for eksempel etter en lang bygge- eller renoveringsprosess, vil kreve mer tid for grundig rengjøring
 • Noen boliger har særegne rengjøringsbehov, som fjerning av vanskelige flekker eller ekstra oppmerksomhet til kjæledyrsområder

Det er viktig å merke seg at profesjonelle rengjøringstjenester vanligvis ikke beregner tidsbruk for flyttevask Oslo per time, men heller baserer det på boligens totale kvadratmeter.

Rengjøring før visning og boligfotografering

Når du skal selge din bolig, er visningsvask en uunnværlig del av forberedelsesprosessen. Denne formen for rengjøring er langt mer grundig enn den vanlige, daglige rengjøringen og spiller en kritisk rolle i å presentere boligen din i sitt beste lys for potensielle kjøpere. Visningsvask handler om å gi boligen din en dyptgående og detaljert rengjøring. Målet er å skape et innbydende og tiltalende uttrykk som umiddelbart fanger oppmerksomheten til kjøpere.

Vi utfører visningsvask og rengjøring i forbindelse med boligfotografering. Vårt flyttebyrå samarbeider med flere eiendomsmeglere i Oslo, boligstylister og entreprenører.

Våre flyttevask tjenester utføres i hele Stor Oslo, inkludert Asker & Bærum, Nordre Follo og Skedsmo. Våre tjenester er tilgjengelige for både store og små oppdrag, og vi bruker bare de beste rengjøringsprodukter og utstyr for å sikre et skinnende rent resultat hver gang.

 

Q and A om flyttevask

Dette er noen av de mest vanlige spørsmålene knyttet til flyttevask. Husk at en god forberedelse og tydelig kommunikasjon er nøkkelen til en vellykket flyttevask. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for å bestille våre tjenester.

Ja, vi har med oss alt av nødvendig vaskeutstyr og vaskemidler. Du trenger ikke å bekymre deg for å skaffe noe av dette selv. Vårt team er fullt utstyrt for å gi boligen din en grundig og effektiv rengjøring.

Flytterengjøring er en grundig vask av boligen/leiligheten man flytter ut fra. Det er viktig å utføre en omfattende vask for å etterlate boligen i best mulig stand for de nye beboerne. Dette innebærer ikke bare en tjeneste av høflighet, men er også et lovfestet krav både for leietakere og boligeiere. Vårt flyttebyrå har lang erfaring med flyttevask i Oslo og tar seg av denne jobben for deg. Vår flyttevask dekker alt fra grundig støvfjerning av alle overflater til rengjøring av gulv, lister, dører, skap og skuffer, vinduer, fliser, og baderomsmøbler.

Prisen for flyttevask i Oslo er fra kr. 90 per kvadratmeter. I tillegg tilkommer eventuelt tilleggstjenester som rengjøring av hvitevarer, peis, balkong og boder, samt. kjøretillegg avhengig av hvor du bor. Bruker du også til både flytting og flyttevask gir vi normalt en liten rabatt på sluttsummen.

Flyttevask er en omfattende prosess som involverer grundig rengjøring av hele boligen når man flytter ut. Dette er ikke bare en gest av god vilje overfor de nye beboerne, men også et krav som er lovfestet. Ifølge avhendingsloven §2-2 skal rommene være ryddet og rengjorte, og eiendommen ellers ryddet ved salg av bolig. Men hva innebærer dette konkret for deg som flytter ut?

Under en flyttevask skal følgende rengjøres grundig:

 • Alle Overflater: Inkludert støvfjerning fra tak, vegger, gulv, lister, dører, og møbler. Vi tørrmopper tak og vegger
 • Kjøkkenet: Rengjøring av skap og skuffer, både innvendig og utvendig, samt rengjøring av hvitevarer som ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.
 • Bad og Toalett: Grundig vask av fliser, baderomsmøbler, toalett, dusj/badekar og vasker.
 • Vinduer: Vindusvask både innvendig og utvendig, inkludert karmene.
 • Gulv: Vask og behandling av alle typer gulvflater.
 • Spesielle områder: Som balkonger, terrasser, og bod.

Det er viktig å huske på at flyttevask ofte kan være en kilde til uenighet mellom selger og kjøper, ettersom det ikke alltid er en felles forståelse for hva som anses som tilstrekkelig rengjøring. Vår tjeneste sikrer at boligen er rengjort til en standard som tilfredsstiller både lovens krav og høye forventninger, noe som reduserer risikoen for eventuelle konflikter relatert til renholdet ved overlevering av boligen.

Når du tar kontakt for å bestille flyttevask, er det viktig å være detaljert i din beskrivelse av boligen. Dette inkluderer:

 • Informer om boligen generelt har hatt godt vedlikehold eller om det har vært perioder med manglende renhold
 • Har det vært røyking inne, eller har det vært husdyr i boligen?
 • Er det høyt under taket, eller er det andre forhold som krever spesielt utstyr som ekstra stiger?
 • Husk at boligen skal være tømt for møbler og personlige eiendeler før flyttevasken starter.

Våre renholdsteam kommer med nødvendig utstyr.

Ja, vi tilbyr et komplett spekter av flyttetjenester for både private og bedrifter. Som et av de beste flyttefirmaene i Oslo, legger vi stor vekt på kvalitet i alle våre tjenester. Dette inkluderer både flyttehjelp og flyttevask. Vi har konkurransedyktige priser og er opptat av å levere en sømløs og stressfri flytteopplevelse.

Ja, vi tilbyr vasking i helger. Det er imidlertid viktig å merke seg at det normalt medfører et lite tillegg i prisen. Vi anbefaler at du sender oss en epost på forhånd for å avtale detaljene og få et pristilbud.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.