Flyttevask Oslo anbefalning

GODKJENT RENHOLDSBEDRIFT

Visste du at det er et krav at du bruker et offentlig godkjent firma til å utføre flyttevasken. Alle bedrifter som utfører flyttevask og rengjøring skal inneha godkjenning fra Arbeidstilsynet.

SJEKKLISTE FLYTTEVASK

Rent og pent skal det være. Men hva er godt nok når det gjelder flyttevask? Før du inngår en avtale med firmaet som skal utføre flyttevasken må du sørge for at du skriftlig får kravspesifikasjon på hva som er utført.

Flyttevask Oslo

Fra 1. september 2012 skal alle renholdsvirksomheter søke om godkjenning av Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig. Det er du som kunde som er ansvarlig for å påse at bedriften du bruker har nødvendige godkjenner. Ved å velge en av våre anbefalte bedrifter sørger du for å bruke en offentlig godkjent renholdsbedrift.

Rengjøring er noe vi nordmenn bruker mindre og mindre tid på, og stadig flere nordmenn hyrer inn vaskehjelp for å løse tidsklemma og få mer tid til å nyte i hjemmets lune rede. Under har vi listet bedrifter som innehar renholdsgodkjenning fra Arbeidstilsynet og således er trygge og kvalitetssikret for å bruke.