...

Flyttevask Majorstuen

Vi vasker for private og bedrifter.

📦 Profesjonell flytteprosess
🏢 Renhold ifm. boligsalg
📝 Inkludert fornøydgaranti

Proff flyttevask Majorstuen

Flyttevask Majorstuen. Renholdstjenester når du flytter. Vi hjelper deg med visningsvask, flyttevask eller kontorvask på Majorstuen i Oslo.

Flytterengjøring

Flytteprosessen kan være tidkrevende og en påkjenning for mange. Det er som regel mange ting du må huske på. I tillegg til at du må bære og flytte ting skal du planlegge og organisere for en effektiv flytting. Man gleder oss til å komme til det nye nabolaget, få orden på det som betyr mest for deg her og nå. Ditt nye hjem. Boligen man flytter fra blir fort et ork man gjerne vil slippe. Vi hjelper deg med dette ved at vi besørger for at ny eier/leietaker kan komme til et rent og nyvasket hjem.

Flyttevask på Majorstuen utføres med fornøydgaranti. Profesjonell flytterengjøring for private, bedrifter og meglerkontor på Majorstuen. I tillegg er vi heldig og får jobbe med noen av de beste eiendomsmeglerene og meglerkontor på Frogner og Majorstuen. Vi utfører vasketjenester i forbindelse med boligsalg, før visning og boligfotografering.

Majorstuen i Oslo

Fornøydgaranti på flyttevask

Vårt flyttefirma har lang erfaring med flyttevask i Oslo, rengjøring for private og bedrifter. Hos oss er det viktig at våre kunder blir fornøyd, derfor har vi også 100 % fornøydhets garanti på flyttevask. Denne garantien betyr at hvis kjøper eller leietager ikke er fornøyd så retter vi opp mangler innen rimelig tid, som regel innen et døgn fra vi mottar beskjed.

Siden vi holder til på Oslo vest er Majorstuen et av våre arbeidsområder hvor vi utfører flest flyttevask for våre kunder. I tillegg til flyttevask på Majorstuen foretar vi også renholdstjenester andre steder i Oslo, Asker og Bærum. Har du behov for andre flyttetjenester kan vi også hjelpe deg med:

 

Vaskehjelp-Majorstuen

Hva er inkludert i flyttevask

Oppgavene som normalt utføres i en flyttevask:

 • Tørrmopp av tak og vegger
 • Vask av gulv
 • Vask av kjøkkenskap og -skuffer
 • Vask av garderobeskap
 • Vask av baderomsskap og -skuffer
 • Vask av alt sanitærutstyr
 • Vask av dører og listverk
 • Vask av lamper
 • Vindusvask utvendig (så langt det lar seg gjøre) og innvendig

Hva innebærer vår fornøydgaranti

Vår fornøydhetsgaranti er gyldig i 48 timer for deg og 24 timer for den som flytter inn, og evt. rettelse skal meldes og utføres før ny eier/leietager flytter inn. Hvis du ikke er fornøyd skal du ta kontakt med oss skriftlig, pr. epost. Garantien gjelder kun rengjøring gjort etter sjekkliste.

Ting å tenke på før flyttevask

Boligen skal være tømt for all innbo og møbler. Eventuelle hvitevarer skal være aviset og tatt ut av strøm. Har det vært røkt i leiligheten /boligen skal du informere om dette. Har du ekstra takhøyde og det er behov for en stige for vindusvasken, skal dette informeres om. I noen hjem kan til og med den naturlige mengden lys være svært begrenset. Vennligst gi oss beskjed hvis vi skal ta med oss ekstra arbeidslamper / bygningslamper.

Våre flyttetjenester på Majorstuen

 • Rengjøring i forbindelse med flytting
 • Vask av dødsbo
 • Flyttehjelp på Majorstuen
 • Flytter kontor og bedrifter
 • Tømmer dødsbo, rydder og sorterer avfall
 • Søppeltaxi og avfallshåndtering
 • Minilager på Majorstuen
 • Flytter mellom byer
 • Flytting fra Majorstuen til utlandet

Hva koster vaskehjelp på Majorstuen

risen på flyttevask kan variere, avhengig av en rekke faktorer. Oftest beregnes kostnaden for flyttevask basert på kvadratmeter. Større boliger krever mer tid og innsats for rengjøring, noe som reflekteres i prisen. En bolig som krever intensiv rengjøring eller har spesielle behov, som for eksempel fjerning av flekker eller skitt som er vanskelig å fjerne, vil typisk koste mer å rengjøre.

Visse situasjoner, som for eksempel om boligen er møblert, har hatt husdyr, eller krever ekstraordinært renhold utover det normale, kan føre til ekstra kostnader.

Våre priser for flyttevask gjeldende fra 2.januar 2024

Vi tilbyr konkurransedyktige priser for flyttevask, som er basert på en grundig vurdering av markedsstandarder og kundenes behov. Her er vår prisliste:

Standard Flyttevask: Basert på boligens størrelse (pr kvadratmeter). Kontakt oss for et tilpasset pristilbud basert på dine spesifikke behov.

✔️ Kvadratmeterpris fra kr.  90,- (minstepris 5.000,-)
✔️ Tillegg for hvitevarer, peis, balkong og boder
✔️ Tillegget er kr. 495,- per enhet
✔️ Kjøretillegg kr. 500,-
✔️ Det forutsettes at boligen er tømt for møbler

Fornøydgarantien er gyldig i 48 timer etter at vasken er utført. Betaling skjer med bankkort eller VIPPS Bedrift.

Ofte stilte spørsmål om flyttevask

Ja, vi har med oss alt av nødvendig vaskeutstyr og vaskemidler. Du trenger ikke å bekymre deg for å skaffe noe av dette selv. Vårt team er fullt utstyrt for å gi boligen din en grundig og effektiv rengjøring.

Flytterengjøring er en grundig vask av boligen/leiligheten man flytter ut fra. Det er viktig å utføre en omfattende vask for å etterlate boligen i best mulig stand for de nye beboerne. Dette innebærer ikke bare en tjeneste av høflighet, men er også et lovfestet krav både for leietakere og boligeiere. Vårt flyttebyrå har lang erfaring med flyttevask i Oslo og tar seg av denne jobben for deg. Vår flyttevask dekker alt fra grundig støvfjerning av alle overflater til rengjøring av gulv, lister, dører, skap og skuffer, vinduer, fliser, og baderomsmøbler.

Prisen for flyttevask i Oslo er fra kr. 90 per kvadratmeter. I tillegg tilkommer eventuelt tilleggstjenester som rengjøring av hvitevarer, peis, balkong og boder, samt. kjøretillegg avhengig av hvor du bor. Bruker du også til både flytting og flyttevask gir vi normalt en liten rabatt på sluttsummen.

Flyttevask er en omfattende prosess som involverer grundig rengjøring av hele boligen når man flytter ut. Dette er ikke bare en gest av god vilje overfor de nye beboerne, men også et krav som er lovfestet. Ifølge avhendingsloven §2-2 skal rommene være ryddet og rengjorte, og eiendommen ellers ryddet ved salg av bolig. Men hva innebærer dette konkret for deg som flytter ut?

Under en flyttevask skal følgende rengjøres grundig:

 • Alle Overflater: Inkludert støvfjerning fra tak, vegger, gulv, lister, dører, og møbler. Vi tørrmopper tak og vegger
 • Kjøkkenet: Rengjøring av skap og skuffer, både innvendig og utvendig, samt rengjøring av hvitevarer som ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.
 • Bad og Toalett: Grundig vask av fliser, baderomsmøbler, toalett, dusj/badekar og vasker.
 • Vinduer: Vindusvask både innvendig og utvendig, inkludert karmene.
 • Gulv: Vask og behandling av alle typer gulvflater.
 • Spesielle områder: Som balkonger, terrasser, og bod.

Det er viktig å huske på at flyttevask ofte kan være en kilde til uenighet mellom selger og kjøper, ettersom det ikke alltid er en felles forståelse for hva som anses som tilstrekkelig rengjøring. Vår tjeneste sikrer at boligen er rengjort til en standard som tilfredsstiller både lovens krav og høye forventninger, noe som reduserer risikoen for eventuelle konflikter relatert til renholdet ved overlevering av boligen.

Når du tar kontakt for å bestille flyttevask, er det viktig å være detaljert i din beskrivelse av boligen. Dette inkluderer:

 • Informer om boligen generelt har hatt godt vedlikehold eller om det har vært perioder med manglende renhold
 • Har det vært røyking inne, eller har det vært husdyr i boligen?
 • Er det høyt under taket, eller er det andre forhold som krever spesielt utstyr som ekstra stiger?
 • Husk at boligen skal være tømt for møbler og personlige eiendeler før flyttevasken starter.

Våre renholdsteam kommer med nødvendig utstyr.

Ja, vi tilbyr et komplett spekter av flyttetjenester for både private og bedrifter. Som et av de beste flyttefirmaene i Oslo, legger vi stor vekt på kvalitet i alle våre tjenester. Dette inkluderer både flyttehjelp og flyttevask. Vi har konkurransedyktige priser og er opptat av å levere en sømløs og stressfri flytteopplevelse.

Ja, vi tilbyr vasking i helger. Det er imidlertid viktig å merke seg at det normalt medfører et lite tillegg i prisen. Vi anbefaler at du sender oss en epost på forhånd for å avtale detaljene og få et pristilbud.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.