Flyttehjelp Oslo

Ser du etter flyttehjelp i Oslo? Vi hjelper deg med profesjonell flytting, internt i Oslo eller fra Oslo til andre byer. Våre flyttebiler kjører daglig i Oslo og utfører flyttehjelp for private, bedrifter og det offentlige. Ønsker du kanskje bare å leie en flyttebil og flytte selv? Vi setter deg gjerne i kontakt med våre samarbeidspartnere innen varebilutleie hvor du kan leie flyttebil.

Flyttehjelp i Oslo innebærer alt av flyttetjeneste, vi flytter for både private, bedrifter, det offentlige og næringslivet. Inkludert nedpakking, rydding og tømming av dødsbo. Trenger du hjelp med å kjøre bort og kaste gamle møbler kan du få hjelp av soppeltaxi i Oslo. I tillegg kan vi lagre flyttelass i moderne, oppvarmede og rimelige lagerhotell.

Flyttehjelp Oslo

Trygg flytteprosess

Flyttehjelp i Oslo utføres for private og bedrifter i Oslo & Viken. I tillegg gjør vi flyttejobber fra Oslo til andre byer i Norge og Sverige, inkludert flytting Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Stockholm og Gøteborg.

Vi vet at det kan være stressende å flytte. Det innebærer planlegging, pakking, tunge løft og logistikk utfordringer. Noen flytter ofte mens andre flytter for første gang og har verken flyttehjelp i vennekretsen eller særlig erfaring med hvordan en flytteprosess foregår. Heldigvis finnes det profesjonelle flyttehjelpetjenester som kan gjøre hele opplevelsen mye enklere. Enten du flytter til et nytt hjem eller kontor, kan vår flyttehjelp bidra til å lette byrden ved å håndtere alt fra pakking og transport til lasting og lossing av eiendeler. Det kan være behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte.

Vi er et effektivt, trygt og godt flyttefirma som flytter for alle; privatflytting og kontorflytting i Oslo Kommune. Vi leverer profesjonelle flyttetjenester med høy kvalitet og kundetilfredshet. Målet er å gjøre flytteopplevelsen til en hyggelig opplevelse for deg og familien.

Mange ting skal flyttes og disse har alle sin egen historie og plass i livet, med andre ord kan noe så lite som en liten stol være uerstattelig. Dette er noe våre flyttekonsulenter setter sin ære og prestisje ved å utføre flyttingen til våre kundens tilfredsstillelse.

Flyttebyrå Oslo er en flyttebedrift med hovedkontor sentralt på Majorstuen, i Oslo. Vi utfører hovedsakelig flyttetjenester i Oslo Kommune og omkrets liggende fylker.

Våre flyttetjenester

Flytting kan overveldende med mange oppgaver som må håndteres. Heldigvis finnes det flyttetjenester som kan forenkle flytteprosessen og gjøre denne smidig og effektiv. Inkludert flyttehjelp har vi også tjenester for pakking av flyttegods, kjører flyttelass mellom byer i Norge og håndterer tømming og avvikling av dødsbo.

Hjelp til nedpakking
En av de mest tidkrevende og anstrengende delene av flyttingen er pakkingen av eiendelene dine. Vi pakker ned flyttegods, demonterer møbler og sørger for at de er godt emballert slik at det ikke blir skader under flytting. Når vi pakker ned hos kunde har vi med emballasjematerialer, inkludert flytteesker, bobleplast og pappepapir. Vi sørger for riktig pakking og beskyttelse av alle gjenstandene dine, også skjøre og verdifulle eiendeler. Dette sparer deg for tid og sikrer at alt blir riktig pakket for sikker transport.

Bærehjelp
Å håndtere tunge møbler og store gjenstander kan være fysisk krevende og risikofylt. Vårt flyttemannskap som er erfarne har riktig teknikk for løfting og bæring. De tar seg av all lasting og lossing av eiendeler, og sikrer at alt transporteres trygt inn og ut av flyttebil.

  • Flyttevask og rengjøring i forbindelse med visning
  • Mellomlagring og oppbevaring av flyttelass
  • Flytting av piano og andre tunge eiendeler
  • Rydder og tømmer dødsbo
  • Avfallshåndtering og bortkjøring av søppel

Hva koster flyttehjelp Oslo

Kostnadene for flyttehjelp kan variere betydelig avhengig av flere faktorer. I tillegg til størrelsen på et flyttelass og avstanden du flytter fra og til. Det er likevel mest vanlig at vi utfører flyttehjelp med timepriser innad i Oslo Kommune. Hos oss koster det fra 1500,- kroner per time for to mann og flyttebil. Jo større bolig du flytter fra, desto flere eiendeler må flyttes, og jo mer arbeid og tid vil det kreve. Ved bruk av tre mann og flyttebil koster det fra kr. 2000,- per time. Prisene er inkludert merverdiavgift.

Hvis du har spesielle eller skjøre gjenstander som krever ekstra forsiktighet eller spesialflytting kan det føre til høyere kostnader. Dette kan for eksempel være hvis du trenger hjelp med å flytte piano, våpenskap, brannskap eller andre tunge eiendeler.