Flyttehjelp i Oslo

Flyttehjelp i Oslo | Profesjonell flyttehjelp og et bredt utvalg av relevante tjenester for deg som skal flytte.

 

 

Flyttehjelp i Oslo

Flyttehjelp i Oslo utføres for private og bedrifter i Oslo & Akershus. Det kan være behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte.

Privatflytting

Flytting er ikke noe du gjør hver dag. Det er ofte mer enn man har planlagt og det er deilig å overlate arbeidet til profesjonelle flyttefolk.

Minilager

Har du behov for å lagre dine eiendeler? Moderne minilager med markedets beste fasiliteter. Korttids- eller langtidslager i Oslo/Akershus.

Kontorflytting

Vi har god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter. Fokus på kortest mulig avbrudd i den daglige driften.

Møbelmontasje

Vi har erfarne og dyktige montører som monterer og installerer arbeidsplasser og kontormøbler for bedrifter i Oslo området.

Dødsbo

Vi pakker ned, rydder og tømmer ditt dødsbo. Overlater du jobben til oss vil vi sørge for dødsboet blir ryddet med verdighet.

Flyttevask

Etter utflytting kan vi tilby en fullstendig flyttevask med garanti. Bruk tiden på ditt nye hjem og overlat vaskejobben til oss.

Effektiv flyttehjelp i Oslo

Vi vet at det kan være stressende å flytte. Det innebærer planlegging, pakking, tunge løft og logistikk utfordringer. Noen flytter ofte mens andre flytter for første gang og har verken flyttehjelp i vennekretsen eller særlig erfaring med hvordan en flytteprosess foregår. Vi er et effektivt, trygt og godt flyttefirma som flytter for alle; privatflytting og kontorflytting i Oslo Kommune. Vi leverer profesjonelle flyttetjenester med høy kvalitet og kundetilfredshet. Målet er å gjøre flytteopplevelsen til en hyggelig opplevelse for deg og familien.

Mange ting skal flyttes og disse har alle sin egen historie og plass i livet, med andre ord kan noe så lite som en liten stol være uerstattelig. Dette er noe våre flyttekonsulenter setter sin ære og prestisje ved å utføre flyttingen til våre kundens tilfredsstillelse.

Flyttebyrå Oslo er en flyttebedrift med hovedkontor sentralt på Majorstuen, i Oslo. Vi utfører hovedsakelig flyttetjenester i Oslo Kommune og omkrets liggende fylker.

Flyttehjelp i Oslo

Prisforespørsel

Fyll ut skjema med informasjon om din forestående flytting for å innhente pristilbud. Merk at flyttinger i Oslo gjøres på timespris. Ved større jobber eller kontorflyttinger kan vi foreta en befaring i forkant.

Flyttebyrå Oslo

Trygg flyttehjelp

Et godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss. At våre ansatte trives i en travel hverdag er avgjørende for fornøyde kunder.

Elektronisk betaling

Hos oss betaler man utelukkende kun elektronisk, i form av bankgiro, bankoverføring og faktura (bedrifter). For din trygghet og våre ansattes sikkerhet ønsker vi ikke kontanter som betalingsmiddel.

Offentlig godkjent

Vi er offentlig godkjent flyttebedrift. Startbank utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i bransjen.

Kjernevirksomheten vår er tradisjonelle flyttinger fra bolig til bolig og bedriftflyttinger for alt fra mellomstore bedrifter til større prosjekter som gjerne inkluderer alle flyttetjenester fra start til slutt.

Lokalt flyttebyrå

Flyttefirma Oslo er flyttebyrå med lang erfaring innen leveranse av flytte- og lagertjenester i Oslo. Vi arbeider både i det private og bedriftsmarkedet og har en rekke større bedrifter på vår kundeliste. For oss er det viktig å ha et nært samarbeid med kunden og markedet forøvrig. På den måten er vi i stand til å utvikle oss i takt med kundens behov. Vi oppdaterer oss kontinuerlig i bruk av nye teknikker, utstyr, metoder og dagens trender.

Pålitelig flyttebyrå du kan stole på

Rimelig og pålitelig flyttebyrå Oslo

Om du leter etter et rimelig og pålitelig flyttebyrå i Oslo har du kommet rett. Vi hjelper deg med privatflytting, flyttevask, lagertjenester og montering av møbler. Vi bruker kun egne ansatte og erfarent flyttepersonell slik at du kan føle deg trygg med at dine eiendeler alltid flyttes med varsomhet, respekt og omtanke. Vi vet at vi alltid leverer tjenester som overgår våre kunders forventninger og derfor gir vi også 100% fornøydgaranti på tjenestene.

Lang erfaring

Flyttebyrå Oslo med lang erfaring

Som totalleverandør av flyttetjenester tilbyr vi alle tjenester du har behov for når du skal flytte. Vi hjelper deg med pakketjenester (nedpakking og utpakking), vi selger pakkemateriell (flytteesker, silkepapir, garderobeesker m.m.), vi hjelper deg med demontering av møbler der du flytter fra og montering der du flytter til, vårt flyttemannskap bærer alt trygt og sikkert i flyttebil der vi beskytter ditt innbo med flyttetepper og papp og vi transporterer flyttegodset raskt og smidig til din nye adresse. Ved innflytting til ny bolig eller leilighet hjelper vi deg med å plassere alle dine møbler slik du ønsker på anviste plasser, rom og etasjer.

Priser på flytting fra flyttebyrå Oslo og Akershus

Beste kvalitet og billig pris hører ofte dårlig sammen. I alle fall bør ringeklokkene ringe om du får en pris du føler er for godt til å være sant. Det er nok av lykkejegere i flyttebransjen som frister kunden med lave priser på flytting. Dessverre ender det ofte galt og innbo blir ødelagt, ting forsvinner og man står som regel igjen maktesløs igjen fordi man ikke sjekket firmaet godt nok.

Vi tilbyr noen av markedets beste priser på flytting fordi våre flyttekonsulenter og sjauere er raske, effektive og nøyaktige. Ut i fra våre timepriser og effektivitet kan vi derfor garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene i Oslo og omegn. Når du velger oss kan være sikker på at du har gjort rett valg – vi flytter raskt og smidig og du skal alltid være trygg på at ditt innbo og møbler er i trygge hender der de behandles med omhu og respekt.

For en fantastisk gjeng dere er. Jeg fikk anbefalt Flyttebyrå Oslo fra naboen som flyttet med dere i sommer og for en glede det har vært å bli kjent med dere. Det var en stor flyttejobb, som ble utført effektivt, ryddig pristilbud, alt ble plassert i riktig rom og etasjer og absolutt ikke en eneste ripe å se. Til slutt kunne vi betale via bankkort. Vi kommer uten tvil til å anbefale dere videre til alle vi kjenner. Tusen takk for vel utført flyttejobb.

Fam. Møller

Flytting Oslo til Tjøme, 70 kubikk.

Flyttebyrå Oslo er opptatt av høy kvalitet, topp kundetilfredshet og smarte flyttetjenester. Vi streber etter å jobbe mot:

Enkle og profesjonelle løsninger
Fleksibilitet
Trygge og sikre tjenester
Kostnadseffektive
Løsningsorienterte