...

Flyttehjelp for studenter

Er du student på flyttefot? Vårt flyttebyrå hjelper deg med studentflytting og flyttetjenester når du flytter fra eller til studentbolig. Vi tilbyr også mellomlagring og flyttevask.

Flyttehjelp studenter

Studentflytting i Oslo

Flytting kan være en spennende, men samtidig utfordrende opplevelse for studenter. Enten det er for å begynne på nye studier, bytte universitet, eller rett og slett flytte til et nytt sted under studiene, krever det planlegging og forberedelse for å sikre en problemfri overgang. Vårt flyttebyrå hjelper studenter i Oslo med flytting, flyttevask og mellomlagring.

Vi i Relok Flyttebyrå forstår utfordringene studenter møter under flytting. Derfor tilbyr vi studentrabatter for å gjøre overgangen så smidig og økonomisk gunstig som mulig. Våre tjenester dekker alt fra pakking, transport, mellomlagring til flyttevask. Enten du flytter innad i Oslo, eller mellom byer som Oslo og Bergen, Trondheim og Oslo, eller Oslo og Kristiansand, er vi her for å hjelpe.

Vårt tilbud inkluderer ikke bare transport av dine eiendeler. Vi tilbyr også minilager for de som trenger et sted å oppbevare sine ting midlertidig, samt flyttevask, slik at du kan fokusere fullt og helt på å tilpasse deg ditt nye studiemiljø.

Forberedelser før flytting

  • Start planleggingen så tidlig som mulig. Dette gir deg bedre tid til å organisere, pakke, og ikke minst, finne det beste flyttebyrået som passer dine behov og budsjett
  • Pakking kan virke overveldende, men med riktig system blir det enklere. Merk esker med innhold og rom, slik at utpakkingen blir mer effektiv. Vurder hva du faktisk trenger å ta med deg og hva som kan doneres eller selges
  • Sørg for å ha alle viktige dokumenter, som opptaksbrev, leiekontrakter, og identifikasjon, lett tilgjengelig. Dette er spesielt viktig når du flytter til en ny by for studier

Flytter mellom byer i Norge

Norge har mange fine studiebyer, hver med sin unike karakter og muligheter. Oslo, som landets hovedstad, er kjent for sitt pulserende studentliv og brede utvalg av utdanningsinstitusjoner. Bergen, med sin historiske sjarm og sterke forskningsmiljøer, tilbyr et rikt kulturelt liv. Trondheim, kjent som en teknologisk innovasjonsby, er hjem til NTNU og tilbyr et engasjert studentmiljø. Kristiansand, på sin side, lokker med nærhet til natur og et vennlig studentmiljø.

Flytte studenter, studentflytting med rabatt

En smart start på studietiden

Når studiestart nærmer seg, står mange studenter overfor utfordringen med å møblere sitt nye hjem på et stramt budsjett. I denne sammenhengen fremstår kjøp av gjenbrukte møbler ikke bare som en økonomisk, men også som en miljøvennlig løsning.

For studenter som ofte har begrenset med økonomiske ressurser, representerer gjenbrukte møbler en utmerket måte å spare penger på. Du kan ofte finne høykvalitets møbler til en brøkdel av prisen av nye. Gjenbrukte møbler kommer ofte med en historie og karakter som nye, masseproduserte møbler mangler. Dette gir deg muligheten til å skape et unikt og personlig hjem

Nettsteder som Finn.no og Secundo.no er flotte ressurser for å finne brukte møbler i ditt område.