Flyttebyrå

Flyttebyrå

Flyttebyrå i Oslo som hjelper deg med flyttetjenester. En privatflytting er for mange en stor påkjenning der flere oppgaver må løses, raskt og effektivt.

Strekker ikke tiden til? Kjenner du allerede uro og stress før flyttingen? Er det vanskelig å planlegge har du skal starte med? Det er ingen grunn til bekymring! Vi er ditt lokale flyttebyrå og hjelper deg med alt du trenger av tjenester både før, under og etter at du har flyttet. Som et anbefalt flyttefirma Oslo er vi totalleverandør for private, bedrifter og offentlige i Stor Oslo, Asker og Bærum.

Når du skal flytte er det mange forberedelser å huske på. Enkelte oppgaver kan du gjøre selv og en del av oppgavene gjøres både mer trygt og effektivt ved å sette bort til profesjonelle flyttefolk. Vi bistår deg også med råd, veiledning og flyttetips for alt det praktiske.

Trenger du hjelp med å skaffe flyttemateriell? Ønsker du å pakke selv?

Vårt flyttefirma hjelper deg med alt av flyttetjenester du har behov for i forbindelse med flyttingen Vi flytter lokalt i Oslo, regionalt i omkrets liggende byer/fylker og vi flytter til andre land i Skandinavia (flytting til Sverige, Danmark og Finland).

Tjenester fra vårt flyttebyrå

Vi flytter for privatpersoner, studenter, pensjonister, bedrifter og offentlig/statlige foretak. Uansett om du flytter fra en liten hybel eller en stor villa på 500 kvadrat tilbyr vi profesjonelle tjenester med erfarne flyttekonsulenter som utviser stor respekt til deres flyttegods, møbler og innbo.

 • Privatflytting
 • Nedpakking og utpakking
 • Levering av flyttemateriell, som flytteesker, pakkepapir osv.
 • Rydding av dødsbo, tømming og levering til miljøstasjon
 • Rydding av avfall, søppelkjøring
 • Minilager
 • Visningsvask og flyttevask

Vårt flyttebyrå har et høyt service- og kvalitetsnivå og sammen med erfarne og kompetente samarbeidspartnere tilbyr vi noen av markedets mest komplette flyttetjenester. Søker du et konkurransedyktig, profesjonelt og seriøst flyttebyrå har du kommet helt rett – vi hjelper deg fra start til slutt.

For bedrifter som ønsker hjelp og bistand til kontorflytting i Oslo tilbyr vi i tillegg til standard flyttehjelp med bæring, lasting, lossing og transport også følgende tjenester:

 • Flytting av arkivskap, safer og tunggods
 • Demontering av kontormøbler
 • Montering av kontormøbler
 • Internflytting lokalt
 • Installering av arbeidsstasjoner og arbeidsplasser
 • Rådgivende tjenester, utleie av flytteleder

Priser for flyttehjelp

De aller fleste av våre interne flyttinger lokalt innenfor Oslo Kommune utføres basert på faste timepriser, med mannskap og flyttebil. Pris på flyttingen varierer ut i fra flere forutsetninger som hvilke tjenester du ønsker hjelp til. Får vi all informasjon på forhånd med antall kolli, adresser- og etasjenivåer kan vi gi en ca. pris på forhånd.

Flyttebyrå med fastpris

Er det snakk om en større flyttejobb (over 6 timer) kan vi komme på en befaring og gi deg en fastpris. I flytteforespørselen er det viktig at du opplyser om all relevant informasjon som kan være av betydning, f.eks hvis det er potensielle hinder (trange trapper, liten heis, vanskelige parkeringsforhold o.l.), om flyttegodset inkluderer noen tunge ting (pianoer, våpenskap) osv. Våre priser er konkurransedyktige og vi ligger i snitt lavere enn flere av våre konkurrenter.

Bestill flyttehjelp i god tid

Ønsker dere å bruke vårt flyttebyrå er det viktig at en bestilling gjøres i god tid før ønsket flyttedato. Det er mange som ønsker å flytte i månedsskiftet og den travleste perioden er som regel mellom 20. og 30. hver måned. Ellers har vi sirka 10 dagers bestillings frist. Vårt flyttefirma flytter også på ettermiddager, kvelder og helger.

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på flyttejobben kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt online skjema for prisforespørsel eller ringe oss direkte på 934 64 220.

Møbelmontering av kontormøbler

Vi monterer kontormøbler for bedrifter i Oslo og Akershus. Erfarne møbelmontører som er godt kjent med de fleste møbelprodusenter sørger for henting, transport og møbelmontasje på nye lokaler.

Montering kontormøbler
Rådgivning kontorflytting