...

Flyttebyrå tips

Vi flytter for private og bedrifter.

📦 Profesjonell flytting
🏢 Hjelp til pakking
📝 Trygg flytteprosess

Tips til flytting

Å flytte kan ofte oppleves som en stressende og overveldende prosess, men med riktig planlegging og forberedelse kan det bli en mye mer behagelig opplevelse. Her er noen tips for å gjøre flytteprosessen så smidig som mulig.

Begynn å planlegge flyttingen så tidlig som mulig. Dette gir deg god tid til å organisere, pakke og håndtere eventuelle uforutsette situasjoner som måtte oppstå. En god tommelfingerregel er å starte planleggingen minst to måneder før flyttedagen. Populære flyttebyrå som oss i Relok Flyttebyrå Oslo blir raskt fullbooket og det anbefales å booke flytting i god tid før selve flyttedagen.

Å flytte er en spennende opplevelse for de aller fleste. Men det innebærer ofte mye stress og mange velger derfor å bruke oss til flyttehjelp. Vi kan hjelpe deg med hele flyttingen eller flytte bare deler av innboet deres, f.eks de tyngste møblene. Flytter du til drømmehuset eller til en helt annen by? Flyttebyrå Oslo tilbyr tjenester for alle og vi flytter daglig privat, bedrifter og organisasjoner som flytter til nye lokaler.

Om du leter etter et rimelig og pålitelig flyttebyrå i Oslo har du kommet rett. Vi hjelper deg med privatflytting, flyttevask, bedriftsflytting Oslo, lagertjenester og montering av møbler. Vi bruker kun egne ansatte og erfarent flyttepersonell slik at du kan føle deg trygg med at dine eiendeler alltid flyttes med varsomhet, respekt og omtanke. Vi vet at vi alltid leverer tjenester som overgår våre kunders forventninger og derfor gir vi også 100% fornøydgaranti på tjenestene.

Flyttebyrå tips ved nedpakking

  • Mindre eiendeler bør pakkes i flyttekasser. Bruk bobleplast rundt skjøre ting.
  • Fyll pappeskene helt. Da blir det minst mulig bevegelse av innholdet under transport.
  • Bruk store esker for lette ting og små esker for tunge ting. Eskene bør ikke veie mer enn 25kg.
  • Kjøleskap og fryser må avrimes. Det er en fordel å la dørene på disse stå på gløtt, slik at du unngår kondens.
  • Vaskemaskinen må tømmes helt for vann, mange modeller har egen tappeslange.
  • Hvis du demonterer møbler, husk å feste de tilhørende skruene til hvert enkelt møbel.
  • Unngå å blande ulikt innhold i samme eske, for eksempel tåler ikke bøker og glass samme belastning.
  • Plasser de tyngste flyttekassene nederst og de lette øverst på flyttelasset.
  • Merk alle flyttekassene så det blir lettere å pakke ut igjen.

Når vi flytter må man huske å melde om flytting til Folkeregisteret. En flyttemelding kan du sende på nett hos Altinn eller ved å fylle ut et flytteskjema og sende pr. post.

Her er de 8 beste tips for pakking

Lag en liste

Det første og mest kritiske steget mot en organisert flytting er å lage en detaljert liste. Dette hjelper deg ikke bare å holde styr på oppgaver som å koordinere flyttingen og overføre abonnementer, men gir også en strukturert oversikt over hva som skal pakkes, doneres, eller kastes fra hvert rom. En slik liste fungerer som et veikart gjennom pakkeprosessen, og gir en følelse av fremgang og orden når du krysser av oppgaver og gjenstander.

Merk eskene

Effektiv merking av esker er avgjørende for en smidig flytteprosess. Klare og tydelige merker med romtilhørighet og en kort beskrivelse av innholdet sikrer at både du og flyttehjelperne vet hvor hver eske hører hjemme. Dette forenkler ikke bare utpakkingen, men bidrar også til å organisere lastingen og lossingen. Fargekoding er et annet tips som kan gjøre organiseringen enda enklere, og hjelper alle involverte med raskt å identifisere eskenes bestemmelsessteder.

Kjøp flytte materiell av god kvalitet

Bruk av solide esker, kvalitetstape, bobleplast og silkepapir er essensielt for å beskytte dine eiendeler under transport. Når du pakker skjøre gjenstander, er det viktig å pakke dem forsiktig og sikre dem i boksen med nok fyllmateriale. En investering i gode pakningsmaterialer kan spare deg for både tid og bekymringer, og sikre at dine verdifulle gjenstander ankommer uskadet.

Pakk tunge ting først

Start med de tunge gjenstandene nederst i boksen for å skape et stabilt grunnlag, og fyll deretter på med lettere artikler. Dette forhindrer skade både på gjenstandene og de som skal løfte eskene. Å fylle tomrom med pakningsmateriale forhindrer også bevegelse som kan føre til skader under transport.

Beskytt skjøre gjenstander

Pakking av skjøre gjenstander krever tid og omtanke. Individuell innpakning og merking av eskene som «skjør» er essensielt for å sikre at disse gjenstandene får ekstra oppmerksomhet under flyttingen. Å transportere disse personlig, om mulig, tilbyr enda et lag med beskyttelse.

Ta deg god tid

Hastverk eller lastverk. Det gjelder også når du flytter. Er du usikker på noe kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.