Flyttebyrå priser

Flyttebyrå Priser

Priser på våre flyttetjenester er avhengig av flere ulike faktorer og baserer seg på hvor du ønsker å flytte fra og til, hvilken etasje du flytter fra og hvilken etasje du flytter til. I tillegg er det avgjørende for hvor stort volum du har, basert på antall kubikk. Har du spesielle møbler og innbo, som f.eks piano, arkviskap, side-by-side kjøleskap og øvrige innbo med en egenvekt på over 80 kg pr.enhet så må du opplyse om dette på forhånd da det kan medføre tillegg. Interne flyttinger i Oslo og Akershus utføres primært på timepris med 2 eller 3 flyttekonsulenter.

Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene i Oslo. Vi har erfarne og dyktige flyttekonsulenter og alle våre flyttetjenester leveres med fornøydgaranti.

Siste 6 måneder har vi opplevd en økning av kontorflyttinger i Oslo og bedrifter som tar kontakt med oss med ønske om bistand til en mer effektiv flytting. Nedetiden for bedrifter koster ofte svært mye og det handler om å komme seg raskt i gang i de nye lokalene. Vi tilbyr nå derfor også bedriftsflyttinger på kveldstid- og i helger slik at man rett etter helgen er operativ på nye kontorer og nedetiden for bedriftens produksjon minimeres så mye som mulig.

Når du sjekker flyttebyrå priser, spør hvordan du betaler

Veldig mange flyttebyrå opererer redelig og er ordentlige. Det betyr at de har forsikringer og papirene i orden, og de betaler sin skatt og moms. Dessverre er det også enkelte flyttebyrå som ikke er like seriøse og kan fort lage mye trøbbel for deg. Ødelagte møbler, riper, ting som har forsvunnet osv er ting man ofte hører om i flyttebransjen. De som tilbyr deg en så billig pris på flytting at det virker for godt til å være sant er ofte disse flyttebyrå som ofte jobber svart. For å sikre deg mot dette bør du som et minstekrav alltid kreve å få betale elektronisk med bankkort eller at flyttebyrå utsteder faktura når jobben er ferdig. Da kan du dokumentere at du har betalt og du står sterkere ved en tvist eller hvis du senere skulle oppdage at noe er borte eller ødelagt i flyttelasset. Når du selger bolig eller har kjøpt deg et nytt bosted kan du sjekke med din eiendomsmegler som kan hjelpe deg med å finne et flyttebyrå meglerfirmaet har god erfaring med.

Hva koster flytting og hva er vanlig flyttebyrå priser?

Prisene på flytting er avhengig av hvor du flytter fra/til, hvor mye skal flytte og når du ønsker å flytte. Standard flyttepriser er ca. 1400 kroner pr. time for 2 mann og flyttebil og 1700,- pr.time for 3 mann og flyttebil.

Flyttebyrå Priser

Hva koster det å flytte og hva er vanlig flyttebyrå priser?

Interne flyttinger i Oslo utføres primært på timepris. Vi kan også utføre en uforpliktende befaring ved større oppdrag og gi en fastpris.

Timepriser oppdatert 01.08.2020:

Fra kr. 1400,- pr.time for 2 flyttekonsulenter og flyttebil (20m3)
Fra kr. 1700,- pr.time for 3 flyttekonsulenter og flyttebil (20m3)