Flyttebyrå Østfold

Hos Flyttefirma Oslo, forstår vi at flytting kan være en overveldende oppgave. Derfor er vi her for å gjøre din flytteprosess så smidig og stressfri som mulig. Med vår base i hjertet av Østfold, dekker vi et bredt spekter av byer og områder, inkludert Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, og andre steder i Viken fylke.

Vi tilbyr et komplett utvalg av flyttetjenester som inkluderer:

  • Privat flytting: Vi bistår med hele flytteprosessen, fra pakking til transport og utpakking.
  • Flyttevask: La oss ta hånd om rengjøringen etter at flyttingen er gjennomført.
  • Tømming av dødsbo: Vi behandler ditt dødsbo med respekt og forsiktighet.
  • Kontorflytting: Effektiv og sikker flytting av kontormøbler og utstyr.

Ditt flyttebyrå Østfold

Vi kan tilby følgende tjenester til private i Østfold: demontering og montering av møbler og innbo, nedpakking, flytting fra bolig til bolig, utpakking. Vi selger også rekvisita, som flytteesker, silkepapir/pakkepapir, garderobeesker m.m.

Med mange år i bransjen, har Flyttefirma Oslo etablert seg som en ettertraktet aktør. Vi er stolte over å være ofte anbefalt av lokale bedrifter, eiendomsmeglere i Østfold, og utbyggere.

Flyttebyrå Østfold

Pianoflytting Østfold

Som du vet er pianoer tunge og vanskelige å håndtere. Flytting av tunge ting, som pianoer, safe og arkivskap bør derfor alltid håndteres av yrkesfolk for å unngå skader. Tunge løft som utføres av uerfarne personer kan forårsake skade på materiellet som flyttes, eller i verste fall,alvorlige skader på mennesker og de involverte. Vi utfører ukentlig flere pianoflyttinger i Fredrikstad, Sarpsborg og andre byer i Østfold. Våre flyttekonsulenter har nødvendig erfaring og teknikk for en effektiv og trygg pianoflytt. Konkurransedyktige priser.