...

Flyttebyrå Oslo Danmark

Vi flytter fra Oslo til byer i Danmark.

📦 Profesjonell flytting
🏢 Flytter privat og bedrift
📝 Sikker flytteprosess

Flyttefirma Norge Danmark

Flyttebyrå Oslo til Danmark, vi flytter til København og andre byer.

Flytte mellom Oslo og Danmark

Planlegger du en flytting fra Oslo til Danmark? Du er ikke alene! Danmark er et populært valg for mange nordmenn, enten det er for utdanning, karrieremuligheter, eller bare for å oppleve noe nytt. Som et av Norges nærmeste naboland, tilbyr Danmark en unik blanding av kjent og nytt, noe som gjør overgangen både spennende og tilgjengelig. Men å flytte til et nytt land krever nøye planlegging og kunnskap, særlig når det gjelder å velge riktig flyttebyrå fra Oslo til Danmark.

Vi er en pålitelig og trygg flyttepartner, med mange års erfarng. Vårt flyttebyrå flytter mellom Oslo og Danmark, hovedsakelig til København. Flyttebyrået har også et nettverk av pålitelige partnere som kan bistå med flytting til andre nbyer i Danmark, inkludert Aarhus, Esbjerg, og Odense. Ser du etter flyttehjelp til andre land i Skandinavia kan du lese mer om vår flyttetjeneste fra Oslo til Sverige.

Flyttebyrå Oslo til Danmark

Hva koster det å flytte til Danmark

Flere ting er med på å avgjøre hvor mye du må regne med å betale for en flyttebil fra Oslo til Danmark. Kostnaden for å flytte til Danmark varierer basert på flere faktorer:

 • Avstanden, hvor du skal flytte fra og til
 • Størrelsen på flyttelasset
 • Om det er behov for mellomlagring
 • Hvilken tilleggstjenester du ønsker, for eksempel om vi skal pakke ned
 • Tolldeklarering. Å ha et firma som håndterer tolldeklarering kan være en ekstra kostnad, men det sparer deg for tid og potensielle komplikasjoner ved grenseovergangen.

Fyll ut skjema på våre nettsider og motta pristilbud for flytting fra Oslo til Danmark.

 

Flyttefirma Danmark til Norge

Slik fungerer flytting med oss

1. Send oss en henvendelse

Ditt første skritt er å kontakte oss med en forespørsel. Vi setter stor pris på detaljert informasjon om ditt flytteoppdrag. Jo mer informasjon vi har fra starten, desto bedre kan vi tilpasse våre tjenester til dine behov.

2. Etter å ha mottatt din forespørsel sender vi deg et pristilbud. Normalt jobber vi på timepris, hvis det er flytting innad i Oslo Kommune. Ved flytting til Danmark eller til andre land tilbyr vi fastpris. Vi kommer enten på befaring eller det må sendes en liste over godset som skal flyttes.

3. Etter at du har mottatt tilbudet og bestemt deg for å benytte våre flyttetjenester må du bekrefte din bestilling. Det gjør du ved å svare oss på tilbudet og bekrefte at du ønsker å booke tjenesten. Når du gir oss beskjed om at du ønsker å gå videre med bestillingen, blir du offisielt booket inn i vårt system. I tiden frem til flyttedagen, hvis du har eventuelle spørsmål – kan du ta direkte kontakt med oss.

Vår jobb er ikke fullført før du er helt fornøyd. Etter flyttingen vil vi gjerne høre tilbakemeldinger fra deg. Din tilfredshet er avgjørende for oss, og vi streber etter å forbedre og tilpasse våre tjenester basert på våre kunders erfaringer.
Vi elsker fornøyde kunder og strekker oss langt for våre kunder.

Våre flyttetjenester

 • Flytter alle dager
 • Privatflytting til Danmark
 • Flytter kontor og bedrifter
 • Mellomlagring av flyttelass
 • Dødsbo
 • Lokal flytting
 • Pianoflytting
 • Søppeltaxi
 • Flytting mellom byer
 • Flyttevask
 • Flytteservice inkl. avfallshåndtering
 • Utenlandsflytting

Flytte fra Norge til Danmark regler

Som statsborger i et annet nordisk land har du friheten til å reise til Danmark for å bo, arbeide og studere. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for arbeids- eller oppholdstillatelse, en stor fordel som gjør overgangen betydelig enklere sammenlignet med ikke-nordiske borgere.

Når du flytter fra et land utenfor EU, som Norge eller Island, til Danmark, er det viktig å være oppmerksom på toll- og MVA-reglene. Selv om du i utgangspunktet må betale toll og MVA for dine personlige eiendeler, er det muligheter for å innføre dem toll- og MVA-fritt under visse forutsetninger. Personlige eiendeler inkluderer vanlig innbo som møbler, klær, sykler, kjøkkenutstyr, og hvitevarer. For å kunne innføre disse eiendelene tollfritt som flyttegods, må du ha eid og brukt dem i minst 6 måneder før flyttingen.

Flyttemelding flytting til Danmark

Du skal kun melde flytting til Danmark når du flytter. Hvis du planlegger å oppholde deg i Danmark i mer enn tre måneder, har du rett til å bli folkeregistrert i landet. Dette gjelder for borgere fra alle nordiske land, EU, EØS, og Sveits. Dersom oppholdet ditt overstiger seks måneder, er det ikke bare en rett, men også en plikt å bli folkeregistrert. Når du flytter til Danmark, er det viktig å melde flytting til din kommune innen fem dager etter ankomst. Dette sikrer at du blir riktig registrert i henhold til dansk lov og kan nyte godt av de tjenester og rettigheter som kommer med å være folkeregistrert.

Skatt når du flytter

Flytting til et nytt land medfører alltid en rekke viktige økonomiske overveielser, spesielt når det gjelder skatt. For deg som planlegger å flytte til Danmark, er det viktig å forstå hvordan skattesystemet fungerer og hva dine forpliktelser er. Når du har meldt deg inn i det danske folkeregisteret, er det neste viktige skrittet å kontakte Skattestyrelsen, klikk her for å komme til nettsiden. Du kan også nå dem på telefonnummeret (+45) 72 22 28 92. De vil da lage et skattekort for deg. Skattekortet er grunnlaget for beregning av din skatt i Danmark. Når du ringer Skattestyrelsen, bør du være forberedt på å gi informasjon om din forventede inntekt, samt eventuelle andre inntekter og fradrag du regner med å ha. Denne informasjonen er avgjørende for å sikre at skatteberegningen blir korrekt.

Det er også viktig å orientere skattemyndighetene i landet du flytter fra. Dette er spesielt viktig for å unngå dobbeltbeskatning og sikre at alle nødvendige skattemessige overganger blir håndtert på en riktig måte.

 

 

Ofte stilte spørsmål om flytting

Flytting kan være en overveldende prosess, og det er mange spørsmål som kan dukke opp. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene med svar for å hjelpe deg i flytteprosessen.

 

Piano, safe og inventar over 80kg, eller eiendeler som krever ekstra utstyr og mannskap er ikke inkludert. Prisen for å flytte piano, og annen spesialflytting avhenger av hva som skal flyttes og avtales separat.

Absolutt, vi flytter alle eiendelene dine til det stedet du ønsker. Det er nyttig om noen er til stede for å gi oss instruksjoner om hvor ting skal plasseres.

Vi har forsikring for eventuelle uhell under flyttingen. Informasjon om forsikringen vår er inkludert i tilbudet du mottar. Skulle du trenge ytterligere flytteforsikring, må dette ordnes gjennom din innboforsikring. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om flytteforsikring.

Har vi ikke plass i bilen så tar i en eller flere turer til. Eventuelt kan vi forsøke om vi har andre biler i området slik at vi stiller med flere biler. Dette avtales separat med tilleggspris.

Nesten alle møbler bør demonteres for å sikre at de ikke tar skade under transport. Vi anbefaler at du demonterer deler som bordbein og sengebein. Hvis du trenger hjelp med demontering, vennligst gi oss beskjed når du bestiller flytting.

Vi anbefaler at du bestiller flyttebyrå så snart du vet at du skal flytte. For best mulig planlegging foreslår vi å bestille 10-14 dager i forveien. Vi er likevel fleksible og prøver å imøtekomme bestillinger selv om du er sent ute.
Bruk vårt kontaktskjema på våre nettsider og motta pristilbud på flytting.

Ja, vi jobber alle dager, inkludert helgeflytting og flytting kveldstid. Merk at det tilkommer tillegg ved flytting i helger eller etter kl. 17.00 hverdager.

Nei, det er ikke et krav at du er til stede under flyttingen. Det kan likevel være en fordel, spesielt i begynnelsen, slik at vår flytteleder kan få oversikt over hva som skal flyttes og unngå misforståelser. Dersom du ikke kan være til stede, er det viktig at du sender oss detaljert informasjon om hva som skal flyttes, samt merke boksene med informasjon om hvor de skal plasseres i din nye bolig.

Ja, for oppdrag innad i Oslo legger vi til en halvtime før og etter oppdraget. For oppdrag utenfor Oslo, tar vi betalt fra vi starter kjøringen til flyttebilen er tilbake, i tillegg til en halvtime før og etter oppdraget.

Vi anbefaler at du dekker gulvet med plastfilm for full beskyttelse. Gulvbeskyttelse er ikke standard i våre flyttebiler og må eventuelt bestilles som en ekstratjeneste.

Det er mange faktorer som avgjør hva det vil koste å flytte. Alle flyttinger er ulike og pris baseres på alt fra volum, adresser hvor man flytter fra og til, parkeringsmuligheter og eventuelle tilleggstjenester. Gi oss en liten beskrivelse av hva som skal flyttes så vil vi gi deg et prisestimat.

Tidsbruk for flytting varierer basert på flere faktorer. Send oss informasjon om oppdraget, så gir vi deg et tidsestimat.

Du kan betale med bankkort eller gjennom Vipps etter at jobben er utført. Hvis du ønsker faktura må dette opplyses om på forhånd.

For å redusere kostnadene kan du pakke og demontere møbler selv, plassere ting nær lasteområdet, eller be oss flytte kun de større gjenstandene. Disse tiltakene kan bidra til å minimere kostnadene ved flyttingen.

Vi kan hjelpe til med å pakke. Informer oss gjerne om dette ved bestilling. Da kan vi ta med flyttemateriell og emballasje for nedpakking.

Vi hjelper deg gjerne med å kaste ting du ikke lenger har behov for. Dette kjører vi på miljøstasjonen og sorterer for deg.

Ja, vi kan levere flyttemateriell og flytteesker. I tillegg selger vi også pakkepapir, bobleplast og annet flytteutstyr.

Det anbefales å tømme skuffer og skap for å unngå skader. Hvis du velger å flytte møbler med innhold, er dette på eget ansvar, og vi kan ikke ta ansvar for eventuelle skader.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.