FLYTTEBYRÅ OSLO

Vi hjelper deg med pakking, flytting, vasking og lagring. Flyttebyrå i Oslo med lang erfaring.

FLYTTEBYRÅ OSLO ANBEFALNING

Det er allment kjent at å flytte møbler og andre ting er tungt, slitsomt, kjedelig og ekstremt tidkrevende! Det føles både behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå Oslo som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte. Da kan du heller bruke din tid, fokus og energi til å pakke og forberede starten på ditt nye hjem.

Vi utfører privatflytting, bedriftflytting, flytting fra og til Oslo, bortkjøring av søppel av avfall, nedpakking og utpakking, flyttevask og andre relevante tjenester forbundet med en trygg og sikker flyttejobb.

Benytte gjerne vår online flytteforespørsel for en hyggelig pris på flyttingen.

Flyttebyrå Oslo anbefalning

Flyttebyrå Oslo anbefalning + gode referanser

Flyttebyrå Oslo har fornøydgaranti på alle tjenester vi utfører. Det er din trygghet. Vi har gode referanser og bare fornøyde kunder fordi vi alltid etterstreber for å yte det lille ekstra. Lave priser på flytting og erfarne flyttefolk sørger for at du kan flytte uten stress og bekymringer.

R

Privatflytting

Enten du skal flytte et enkelt møbel eller et helt hjem er v beredt til å biste deg med flytting. Spør oss om pakketips og råd du trenger i forbindelse med flyttingen. Alle våre tjenester har fornøydgaranti og vi benytter kun erfarne flyttekonsulenter.

R

Kontorflytting

På en kontorflytting er det ofte mange ting som skal flyttes. Det er mange mennesker involvert og man ønsker god organisering og at jobben gjennomføres smidig og profesjonellt. Overlat jobben til erfarne flyttefolk.

R

Minilager/Lagerhotell Oslo

At folk har mer saker enn man har plass til er ganske vanlig i dag. Vi ser også at flere og flere sparer på ting de ikke bruker til vanlig selv om de kanskje ikke alltid har plass til dette. Å leie lager er derfor blitt en god løsning for mange.

HAR DU HUSKET FLYTTEMELDING?

Skal du flytte innen Norge, må du sende flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet. Dette gjør du ved å fylle sende flyttemelding til folkeregisteret elektronisk. Flytting kan endre hvilken kommune du skal stemme i, skatte til og få offentlige ytelser fra og du er pliktig til å sende inn flyttemelding.