Ser du etter flyttebyrå Moss?

Det er allment kjent at å flytte møbler og andre ting er tungt, slitsomt, kjedelig og ekstremt tidkrevende! Det føles både behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte. Da kan du heller bruke din tid, fokus og energi til å pakke og forberede starten på ditt nye hjem.

Privatflytting: Flyttetjenester Moss

Da har du kommet rett. Vi i Flyttefirma Oslo hjelper deg å flytte, trygt og sikkert – til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Enten du skal flytte et enkelt møbel eller et helt hjem er våre erfarne og hyggelige flyttekonsulenter beredt til å bistå deg med flyttingen.

Et flytteoppdrag innebærer vanligvis tunge løft og logistikk utfordringer. Da man ikke flytter så ofte har man heller ikke den nødvendige erfaringen et flytteprosjekt krever. For det første kan det ta mye lengre tid enn om man benytter seg av folk som gjør dette til daglig, en annen ting er at man lett kan komme til å skade flyttegodset, eller i verste fall pådra seg selv skader. Vi har den nødvendige erfaringen som kreves og nødvendig utstyr for at flytteoppdrag skal utføres på en forsvarlig måte og dine eiendeler til enhver tid er godt sikret.

Vi kan tilby følgende tjenester til private i Moss som ønsker flytting til Oslo og omegn: demontering og montering av møbler og innbo, nedpakking, flytting fra bolig til bolig, utpakking. Vi selger også rekvisita, som flytteesker, silkepapir/pakkepapir, garderobeesker m.m.

Flyttebyrå Moss

Pianoflytting Moss

Som du vet er pianoer tunge og vanskelige å håndtere. Flytting av tunge ting, som pianoer, safe og arkivskap bør derfor alltid håndteres av yrkesfolk for å unngå skader. Tunge løft som utføres av uerfarne personer kan forårsake skade på materiellet som flyttes, eller i verste fall,alvorlige skader på mennesker og de involverte. Vi utfører ukentlig flere pianoflyttinger og våre flyttekonsulenter har nødvendig erfaring og teknikk for en effektiv og trygg pianoflytt. Konkurransedyktige priser.