...

Flyttebyrå Majorstua

Flyttehjelp for private og bedrifter.

📦 Profesjonell flytting
🏢 Flytter kontor og firma
📝 Trygg flytteprosess

Majorstuen Flyttebyrå

Flyttebyrå Majorstuen hjelper deg med en trygg og profesjonell flytteprosess. Vi flytter for private, bedrifter og næringsliv.

Flyttefirma Majorstua tilbyr flyttehjelp, inkludert flyttinger til andre steder og byer i omkringliggende områder. Vi håndterer alle slags flytteoppdrag som privatflytting og kontorflytting. Vårt flyttebyrå utfører også flyttevask, mellomlagring og avfallshåndtering.

Ditt flyttebyrå Majorstua

Er du på flyttefot og ser etter flyttehjelp på Majorstuen? Vårt flyttebyrå bistår med alt av flyttetjenester og sørger for at flyttingen blir en hyggelig opplevelse. Vår målsetning er å gjøre hver flytteprosess trygg, fleksibel og tilpasset dine unike behov. I tillegg til hjelp til selve flytteprosessen selger vi også flyttemateriell som fltyteesker, emballasje og pakkeutstyr.

✅ Hjelp til pakking og salg av flyttemateriell
✅ Flyttetransport
✅ Mellomlagring
✅ Flyttevask Majorstuen
✅ Rydding og tømming av dødsbo
✅ Flytter kontor og bedrifter på Majorstua
✅ Konkurransedyktige priser og fornøyde kunder

Frognerparken

Priser på flytting

Når vi flytter i Oslo jobber vi normalt med timepriser på flytting. Dette er fordi hvert flytteoppdrag varierer i omfang og kompleksitet. Vår flytteservice i Oslo og Majorstua, baseres prisen på hvor lang tid det tar å fullføre flytteoppdraget.

For et standard flytteoppdrag i Oslo-området, bruker vi normalt to eller tre mann, avhengig av jobbens størrelse. Inkludert to mann og flyttebil er timeprisen på rundt 1.500 kroner mens hvis vi er tre mann koster det kr. 1990,- per time.

I tillegg tilkommer en halvtime før og etter oppdraget. Dette er for å dekke tiden det tar for teamet å forberede og avslutte jobben, inkludert pakking av flyttebilen og organisering etter oppdraget er fullført.

 • Miljøgebyr for å dekke bompasseringer og drivstoff kr. 500,-
 • Minstepris for alle oppdrag er 4 timer

 

Hva koster flyttebyrå

Slik fungerer flytting med oss

1. Send oss en henvendelse

Ditt første skritt er å kontakte oss med en forespørsel. Vi setter stor pris på detaljert informasjon om ditt flytteoppdrag. Jo mer informasjon vi har fra starten, desto bedre kan vi tilpasse våre tjenester til dine behov.

2. Etter å ha mottatt din forespørsel sender vi deg et pristilbud. Normalt jobber vi på timepris, hvis det er flytting innad i Oslo Kommune. Ved flytting mellom byer eller flytting til utlandet kan vi tilby en fastpris. For bedrifter som skal flytte kontor eller ved større privatflytting kan vi gjøre en befaring på forhånd. Vår kontaktperson følger deg opp videre under hele flytteprosessen.

3. Etter at du har mottatt tilbudet og bestemt deg for å benytte våre flyttetjenester må du bekrefte din bestilling. Det gjør du ved å svare oss på tilbudet og bekrefte at du ønsker å booke tjenesten. Når du gir oss beskjed om at du ønsker å gå videre med bestillingen, blir du offisielt booket inn i vårt system. I tiden frem til flyttedagen, hvis du har eventuelle spørsmål – kan du ta direkte kontakt med oss.

Vår jobb er ikke fullført før du er helt fornøyd. Etter flyttingen vil vi gjerne høre tilbakemeldinger fra deg. Din tilfredshet er avgjørende for oss, og vi streber etter å forbedre og tilpasse våre tjenester basert på våre kunders erfaringer. Vi elsker fornøyde kunder og strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Våre flyttetjenester på Majorstua

Tilgjengelighet flytte

Flytter alle dager

Vårt flyttebyrå Majorstua tilbyr flyttehjelp 365 dager i året. Vi flytter både ukedager, kveld og helger.

Flytte kontor

Kontorflytting

Kontorflytting og profesjonelle tjenester for bedrifter, gratis befaring.

Dødsbo

Dødsbo

Vi tømmer, rydder og vasker dødsbo. Bistår også med oppkjøp og salg.

Lokal flytting

Lokal flytting

Vi flytter lokalt mellom Majorstuen og omegn, inkl. flytting til Asker, Bærum eller andre byer.

Flytte piano

Pianoflytting

Flytting av piano og andre tunge løft. Inkludert spesialflytting.

Søppeltaxi

Søppeltaxi

Har du møbler eller andre ting du ønsker å kvitte deg med? Vi kjører det bort.

Flytte mellom byer

Flytting mellom byer

Trenger du flyttehjelp fra Oslo til en annen by? Langdistanseflytting mellom byer i Sør-Norge.

Flytterengjøring

Flyttevask

Grundig flytterengjøring etter at vi du har flyttet. Inkludert fornøydgaranti.

Flytteservice

Flytteservice

Profesjonell og komplett transport og flytteservice, inkl. gode priser.

Privatflytting

Privatflytting

Flytter for private, studenter og pensjonister. Inkludert nedpakking av flyttegods.

Mellomlagring

Mellomlagring

Trygg og sikker lagring i oppvarmet minilager. Lagring under flytting.

Utenlandsflytting

Utenlandsdflytting

Vi flytter også fra Oslo til utlandet og andre byer i Sverige og Danmark.

Blant de beste flyttebyrå

En flytting kan være en stressende og tidkrevende prosess. Derfor er det viktig å velge et flyttebyrå  på Majorstua, som du kan stole på. Hos Flyttefirma Oslo er vi opptatt av å gjøre flyttingen så enkel og bekymringsfri som mulig for deg. Vi starter med en grundig gjennomgang av dine behov. Dette for å sikre at vi får en god forståelse av hva du trenger hjelp til. Deretter gir vi deg et uforpliktende tilbud.

Når du har valgt å benytte deg av våre tjenester, tar vi oss av alt fra pakking og transport til montering og utpakking. Vi har erfarne og dyktige medarbeidere som er opptatt av å behandle dine møbler og gjenstander med omhu.

Flyttefirma i Oslo

Flyttetransport

Vår flyttetransport inkluderer profesjonell flytting og transport av innbo og dine eiendeler. Våre flyttemedarbeidere har lang erfaring med lossing, bæring og sikring av flyttelass.

 • Flyttebil inkludert sjåfør og bærehjelp
 • Flytting av piano eller andre instrumenter
 • Flytter kontor
 • Langtransport av flyttelass
 • Søppeltaxi

Vi tilbyr også et bredt utvalg av flyttemateriell og emballasje for deg som ønsker å pakke ned dine eiendeler selv. Våre produkter inkluderer alt fra flytteesker og bobleplast til teip og beskyttelsesmaterialer. Vårt mål er å gjøre hele flytteprosessen så problemfri som mulig for deg. Med vår alt-i-ett flyttetransporttjeneste kan du stole på at vi tar oss av alle detaljer, fra start til slutt, slik at du kan fokusere på å komme deg raskt og smidig på plass i ditt nye hjem.

Vårt hovedområde er Oslo Kommune, hvor vi har hjulpet utallige kunder med å flytte sine hjem og kontorer. I tillegg tilbyr vi også tjenester for flytting til og fra andre steder i Viken-regionen. Dette inkluderer områder som Drammen, Asker, Bærum, Stabekk, Sandvika, Nordre Follo, Oppegård, Ski, Langhus, Kolbotn, Lørenskog, Lillestrøm, Rælingen og til og med steder i Østfold som Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Halden. Uansett om du flytter til en forstad. til en annen by eller til utlandet (vi flytter til Sverige & Danmark), er vi klare til å hjelpe deg med din flytteopplevelse.

Flytter kontor

Flytting av kontor er en stor operasjon som krever god planlegging og gjennomføring. Det er mange ting å tenke på, fra å finne nye lokaler til å pakke og transportere utstyr og inventar. Hvis du trenger hjelp til å flytte kontoret ditt på Majorstuen, kan vi hjelpe deg. Vi har lang erfaring med bedriftsflytting og kan tilby et bredt spekter av tjenester.

Vi tilbyr følgende tjenester:

 • Flytteplanlegging og koordinering
 • Pakking og demontering av kontormøbler
 • Flytting av utstyr og inventar
 • Montering av møbler og teknisk utstyr

Majorstuen det pulserende hjertet av Oslo

Majorstuen, kjent som Majorstua på folkemunne, er et livlig og mangfoldig strøk som ligger i den indre bydelen Frogner i Oslo. Etter bydelsreformen som fant sted 1. januar 2004, ble den administrative enheten Majorstuen Uranienborg slått sammen med bydel Frogner, og området har siden blomstret som en del av denne pulserende bydelen.

Majorstuen har lenge vært kjent som en destinasjon som har noe for alle. Enten du er ute etter god mat, shopping, kulturelle opplevelser, eller rekreasjon i vakre omgivelser, vil du finne det her. Strøket er kjent for sin unike blanding av historisk sjarm og moderne livsstil. Majorstua er også kjent for sitt varierte shoppingtilbud. Langs Bogstadveien, hovedgaten i området, finner du alt fra luksuriøse butikker til små spesialforretninger. Det er et flott sted å finne unike gaver, klær, eller bare å utforske butikkene mens du nyter den pulserende atmosfæren.

Visste du at det lokale fotballaget på Majorstuen er Norgesmestere i fotball? Frigg Fotballklubb, har vunnet Norgesmesterskapet i fotball flere ganger. Klubben har en sterk følgesvennskap blant lokale innbyggere og har bidratt til å fremme sportsånden i området i mange år.

Ofte stilte spørsmål om flytting

Flytting kan være en overveldende prosess, og det er mange spørsmål som kan dukke opp, for eksempel slik som når du må sende flyttemelding. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene med svar for å hjelpe deg i flytteprosessen.

 

Piano, safe og inventar over 80kg, eller eiendeler som krever ekstra utstyr og mannskap er ikke inkludert. Prisen for å flytte piano, og annen spesialflytting avhenger av hva som skal flyttes og avtales separat.

Absolutt, vi flytter alle eiendelene dine til det stedet du ønsker. Det er nyttig om noen er til stede for å gi oss instruksjoner om hvor ting skal plasseres.

Vi har forsikring for eventuelle uhell under flyttingen. Informasjon om forsikringen vår er inkludert i tilbudet du mottar. Skulle du trenge ytterligere flytteforsikring, må dette ordnes gjennom din innboforsikring. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om flytteforsikring.

Har vi ikke plass i bilen så tar i en eller flere turer til. Eventuelt kan vi forsøke om vi har andre biler i området slik at vi stiller med flere biler. Dette avtales separat med tilleggspris.

Nesten alle møbler bør demonteres for å sikre at de ikke tar skade under transport. Vi anbefaler at du demonterer deler som bordbein og sengebein. Hvis du trenger hjelp med demontering, vennligst gi oss beskjed når du bestiller flytting.

Vi anbefaler at du bestiller flyttebyrå så snart du vet at du skal flytte. For best mulig planlegging foreslår vi å bestille 10-14 dager i forveien. Vi er likevel fleksible og prøver å imøtekomme bestillinger selv om du er sent ute.
Bruk vårt kontaktskjema på våre nettsider og motta pristilbud på flytting.

Ja, vi jobber alle dager, inkludert helgeflytting og flytting kveldstid. Merk at det tilkommer tillegg ved flytting i helger eller etter kl. 17.00 hverdager.

Nei, det er ikke et krav at du er til stede under flyttingen. Det kan likevel være en fordel, spesielt i begynnelsen, slik at vår flytteleder kan få oversikt over hva som skal flyttes og unngå misforståelser. Dersom du ikke kan være til stede, er det viktig at du sender oss detaljert informasjon om hva som skal flyttes, samt merke boksene med informasjon om hvor de skal plasseres i din nye bolig.

Ja, for oppdrag innad i Oslo legger vi til en halvtime før og etter oppdraget. For oppdrag utenfor Oslo, tar vi betalt fra vi starter kjøringen til flyttebilen er tilbake, i tillegg til en halvtime før og etter oppdraget.

Vi anbefaler at du dekker gulvet med plastfilm for full beskyttelse. Gulvbeskyttelse er ikke standard i våre flyttebiler og må eventuelt bestilles som en ekstratjeneste.

Det er mange faktorer som avgjør hva det vil koste å flytte. Alle flyttinger er ulike og pris baseres på alt fra volum, adresser hvor man flytter fra og til, parkeringsmuligheter og eventuelle tilleggstjenester. Gi oss en liten beskrivelse av hva som skal flyttes så vil vi gi deg et prisestimat.

Tidsbruk for flytting varierer basert på flere faktorer. Send oss informasjon om oppdraget, så gir vi deg et tidsestimat.

Du kan betale med bankkort eller gjennom Vipps etter at jobben er utført. Hvis du ønsker faktura må dette opplyses om på forhånd.

For å redusere kostnadene kan du pakke og demontere møbler selv, plassere ting nær lasteområdet, eller be oss flytte kun de større gjenstandene. Disse tiltakene kan bidra til å minimere kostnadene ved flyttingen.

Vi kan hjelpe til med å pakke. Informer oss gjerne om dette ved bestilling. Da kan vi ta med flyttemateriell og emballasje for nedpakking.

Vi hjelper deg gjerne med å kaste ting du ikke lenger har behov for. Dette kjører vi på miljøstasjonen og sorterer for deg.

Ja, vi kan levere flyttemateriell og flytteesker. I tillegg selger vi også pakkepapir, bobleplast og annet flytteutstyr.

Det anbefales å tømme skuffer og skap for å unngå skader. Hvis du velger å flytte møbler med innhold, er dette på eget ansvar, og vi kan ikke ta ansvar for eventuelle skader.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.