FLYTTEBYRÅ MAJORSTUEN

Flyttebyrå Majorstua

Flyttebyrå Majorstua

Det er allment kjent at å flytte møbler og andre ting er tungt, slitsomt, kjedelig og ekstremt tidkrevende! Det føles både behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte. Da kan du heller bruke din tid, fokus og energi til å pakke og forberede starten på ditt nye hjem. På Majorstua i Oslo finnes det et godt utvalg av flyttebyrå. Vårt flyttebyrå Majorstua kan hjelpe deg med privat flytting, kontorflytting eller flyttevask hvis du ønsker å sette bort dette etter endt flytting.

Flyttebyrå Majorstua

Vi mener at du som kunde skal slippe å måtte velge mellom et billig eller et bra flyttebyrå Majorstuen. Det skal være mulig å få en del av begge og derfor har vi valgt å kun samarbeide med rimelige og pålitelige flyttebyrå, med gode referanser. Å velge riktig flyttebyrå kan være avgjørende for hvor raskt og effektivt flyttingen går. Det gir en konkurransedyktig pris.

Melding om flytting innenlands

Skal du flytte innen Norge, send flyttemelding innen 8 dager etter at du har flyttet.

MAJOREN FLYTTEBYRÅ OSLO AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Nett: www.majorenflytt.no

 

FLYTTEBYRÅ MAJORSTUA – KONTORFLYTTING

Vi er et flyttebyrå med godt omdømme som ofte blir anbefalt fra våre kunder når du har behov for flyttebyrå Majorstua. Vi tilbyr profesjonelle og bra flyttetjenester med mål om å alltid overgå kundens forventninger. Når vi i tillegg tilbyr noen av markedets aller beste flytte priser i Oslo er vi en foretrukket partner av flytte- og renholdstjenester på Oslo Vest. Vi flytter for private og bedrifter (bedriftsflytting).

I tillegg tilbyr vi totalflytting der vi er ansvarlig for alt som hører med i en trygg og sikker flytteprosess: Nedpakking, utpakking, bæring og flytting, transport. Vi kan, om kunden ønsker det også påta oss ansvaret med å levere avfall til miljøstasjon + gjøre rent i leiligheten/ boligen du flytter fra. Flyttevask der vi gjør rent fra topp til tå.