Flyttebyrå Frogner

Ser du etter flyttebyrå Frogner?

Det er allment kjent at å flytte møbler og andre ting er tungt, slitsomt, kjedelig og ekstremt tidkrevende! Det føles både behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte. Da kan du heller bruke din tid, fokus og energi til å pakke og forberede starten på ditt nye hjem. Les mer om bydelen på Frogner her.

Flytting Frogner

Da har du kommet rett. Vi i Flyttefirma Oslo hjelper deg å flytte, trygt og sikkert – til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Enten du skal flytte et enkelt møbel eller et helt hjem er våre erfarne og hyggelige flyttekonsulenter beredt til å bistå deg med flyttingen. Vi er ditt lokale flyttebyrå Frogner.

Et flytteoppdrag innebærer vanligvis tunge løft og logistikk utfordringer. Da man ikke flytter så ofte har man heller ikke den nødvendige erfaringen et flytteprosjekt krever. For det første kan det ta mye lengre tid enn om man benytter seg av folk som gjør dette til daglig, en annen ting er at man lett kan komme til å skade flyttegodset, eller i verste fall pådra seg selv skader. Vi har den nødvendige erfaringen som kreves og nødvendig utstyr for at flytteoppdrag skal utføres på en forsvarlig måte og dine eiendeler til enhver tid er godt sikret.

Vi kan tilby følgende tjenester til private på Frogner: demontering og montering av møbler og innbo, nedpakking, flytting fra bolig til bolig, utpakking. Vi selger også rekvisita, som flytteesker, silkepapir/pakkepapir, garderobeesker m.m.

Flyttebyrå Frogner

Pianoflytting Frogner

Som du vet er pianoer tunge og vanskelige å håndtere. Flytting av tunge ting, som pianoer, safe og arkivskap bør derfor alltid håndteres av yrkesfolk for å unngå skader. Tunge løft som utføres av uerfarne personer kan forårsake skade på materiellet som flyttes, eller i verste fall, alvorlige skader på mennesker og de involverte. Vårt flyttebyrå i Oslo kan hjelpe deg med transport og frakt av tunge gjenstander under en privatflytting eller kontorflytting. Når du flytter er det viktig å huske på å melde flytting, dette kan gjøres via Skatteetaten sine nettsider.

Kontorflytting Frogner

På en kontorflytting er det ofte mange ting som skal flyttes. Det er mange mennesker involvert og man ønsker god organisering og at jobben gjennomføres smidig og profesjonellt. Det er også viktig at kontorflyttingen skjer raskt og effektivt der bedriftens daglige drift påvirkes og minimeres i så liten grad som mulig. Vi har både mindre og større markedsledense bedrifter på vår kundeliste. Kontorflyttinger utføres både dagtid, kveldstid og helger.

Flyttebyrå Frogner, Flyttehjelp Oslo, Pianoflytting Frogner, Kontorflytting Frogner, Flyttebil Frogner, Leie flyttebil Frogner, Flytting Frogner

Har du behov for mellomlagring når du flytter?

At folk har mer saker enn man har plass til er ganske vanlig i dag. Vi ser også at flere og flere sparer på ting de ikke bruker til vanlig selv om de kanskje ikke alltid har plass til dette. Å leie lager er derfor blitt en god løsning for mange. Vi tilbyr moderne lagerhotell, som er sikret og bemannet på dagtid. Rene, tørre og oppvarmede lagerrom, lagerhotell Frogner i Oslo – fra 1m3 til 20m3. Ditt flyttebyrå Frogner.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo

Flyttebyrå Frogner – Flytting Frogner – Flyttehjelp Frogner – Flyttefirma Frogner, Frogner Flytting – Pianoflytting Frogner, Flyttebil Frogner, Flyttevask Frogner, Pristilbud flyttehjelp Frogner, Flyttebyrå Majorstuen – Lagerhotell Majorstuen – Lager Frogner – Lagring Frogner – Minilager Frogner – Lagerbod Frogner – Kontorflytting Frogner – Bedriftsflytting Frogner