Flyttebyrå Drammen

Ser du etter flyttebyrå Drammen?

Ditt flyttebyrå Drammen. Det er allment kjent at å flytte møbler og andre ting er tungt, slitsomt, kjedelig og ekstremt tidkrevende! Det føles både behagelig og trygt å overlate flyttejobben til et profesjonelt flyttebyrå som kan gjøre dette på en rask, enkel og effektiv måte. Da kan du heller bruke din tid, fokus og energi til å pakke og forberede starten på ditt nye hjem. Les mer om Drammen Kommune her.

Flyttebyrå Drammen: Privatflytting

Da har du kommet rett. Vi i Flyttefirma Oslo hjelper deg å flytte, trygt og sikkert – til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Enten du skal flytte et enkelt møbel eller et helt hjem er våre erfarne og hyggelige flyttekonsulenter beredt til å bistå deg med flyttingen.

Et flytteoppdrag innebærer vanligvis tunge løft og logistikk utfordringer. Da man ikke flytter så ofte har man heller ikke den nødvendige erfaringen et flytteprosjekt krever. For det første kan det ta mye lengre tid enn om man benytter seg av folk som gjør dette til daglig, en annen ting er at man lett kan komme til å skade flyttegodset, eller i verste fall pådra seg selv skader. Vi har den nødvendige erfaringen som kreves og nødvendig utstyr for at flytteoppdrag skal utføres på en forsvarlig måte og dine eiendeler til enhver tid er godt sikret.

Flyttebyrå Drammen: Bedriftflytting Drammen

Vi kan tilby følgende tjenester til private i Drammen: demontering og montering av møbler og innbo, nedpakking, flytting fra bolig til bolig, utpakking. Vi selger også rekvisita, som flytteesker, silkepapir/pakkepapir, garderobeesker m.m.

Flyttebyrå Drammen

Pianoflytting Drammen

Som du vet er pianoer tunge og vanskelige å håndtere. Flytting av tunge ting, som pianoer, safe og arkivskap bør derfor alltid håndteres av yrkesfolk for å unngå skader. Tunge løft som utføres av uerfarne personer kan forårsake skade på materiellet som flyttes, eller i verste fall,alvorlige skader på mennesker og de involverte. Vi utfører ukentlig flere pianoflyttinger og våre flyttekonsulenter har nødvendig erfaring og teknikk for en effektiv og trygg pianoflytt. Konkurransedyktige priser.

Kontorflytting Drammen

På en kontorflytting er det ofte mange ting som skal flyttes. Vårt Flyttebyrå Drammen utfører bedriftflytting for alt fra små og mellomstore bedrifter til statlige selskap med flere tusen ansatte. Det er mange mennesker involvert og man ønsker god organisering og at jobben gjennomføres smidig og profesjonellt. Det er også viktig at kontorflyttingen skjer raskt og effektivt der bedriftens daglige drift påvirkes og minimeres i så liten grad som mulig. Vi har både mindre og større markedsledense bedrifter på vår kundeliste. Kontorflyttinger utføres både dagtid, kveldstid og helger.

Har du behov for mellomlagring når du flytter?

At folk har mer saker enn man har plass til er ganske vanlig i dag. Vi ser også at flere og flere sparer på ting de ikke bruker til vanlig selv om de kanskje ikke alltid har plass til dette. Å leie lager er derfor blitt en god løsning for mange. Vi tilbyr moderne lagerhotell, som er sikret og bemannet på dagtid. Rene, tørre og oppvarmede lagerrom, lagerhotell i Drammen– fra 1m3 til 20m3. Flyttebyrå Drammen + Minilager Oslo. Når du velger flere enn en tjeneste får du alltid minimum 10% avslag.