...

Flyttebyrå Bærum

Flyttehjelp for privat- og bedriftsflytting.

📦 Profesjonell flytting
🏢 Flytter kontor og firma
📝 Trygg flytteprosess

Flyttehjelp i Bærum

Trenger du et flyttebyrå i Bærum? Få profesjonell flyttehjelp og flytt på en trygg og effektiv måte.

Ditt flyttebyrå Bærum

Flyttefirma Flyttebyrå Bærum tilbyr profesjonell flyttetjenester, og sørger for en sømløs og effektiv flytteopplevelse. Vi hjelper deg med alt du trenger – fra sikker nedpakking, til håndtering av tunge løft og grundig flyttevask. I tillegg tilbyr vi også mellomlagring, tømming av dødsbo og søppelbortkjøring.

Har du mange flytteesker, et piano eller store møbler som skal flyttes? Vårt flyttebyrå stiller med flyttebil og mannskap. Med lang erfaring i bransjen er vi et trygt valg når du skal flytte i Bærum Kommune. Prisen for flyttehjelp er konkurransedyktig uten å gå på akkord med kvaliteten på tjenestene vi leverer. Enten det er en liten eller stor flytting, privat eller for bedrifter, skreddersyr vi våre tjenester for å møte dine unike behov.

For en bekymringsfri flytteopplevelse i Bærum og omegn, er vi her for å hjelpe. Kontakt oss i dag for å planlegge din flytting med et firma du kan stole på.

Flyttebyrå Bærum

Priser på flytting

Det er mest vanlig at vi jobber med timepris når vi flytter i Bærum eller Oslo-området. Dette er fordi hvert flytteoppdrag varierer i omfang og kompleksitet. I Bærum, som i mange andre deler av landet, baseres prisen på hvor lang tid det tar å fullføre flytteoppdraget.

For et standard flytteoppdrag i Oslo-området, inkludert Asker eller Bærum, bruker vi normalt to eller tre mann, avhengig av jobbens størrelse. Inkludert to mann og flyttebil er timeprisen på rundt 1.500 kroner mens hvis vi er tre mann koster det kr. 1990,- per time.
I tillegg tilkommer en halvtime før og etter oppdraget. Dette er for å dekke tiden det tar for teamet å forberede og avslutte jobben, inkludert pakking av flyttebilen og organisering etter oppdraget er fullført.

  • Miljøgebyr for å dekke bompasseringer og drivstoff kr. 500,-
  • Minstepris for alle oppdrag er 4 timer

 

Hva koster flyttebyrå

Slik fungerer flytting med oss

1. Send oss en henvendelse

Ditt første skritt er å kontakte oss med en forespørsel. Vi setter stor pris på detaljert informasjon om ditt flytteoppdrag. Jo mer informasjon vi har fra starten, desto bedre kan vi tilpasse våre tjenester til dine behov.

2. Etter å ha mottatt din forespørsel sender vi deg et pristilbud. Normalt jobber vi på timepris, hvis det er flytting innad i Oslo Kommune. Ved flytting mellom byer eller flytting til utlandet kan vi tilby en fastpris. For bedrifter som skal flytte kontor eller ved større privatflytting kan vi gjøre en befaring på forhånd. Vår kontaktperson følger deg opp videre under hele flytteprosessen.

3. Etter at du har mottatt tilbudet og bestemt deg for å benytte våre flyttetjenester må du bekrefte din bestilling. Det gjør du ved å svare oss på tilbudet og bekrefte at du ønsker å booke tjenesten. Når du gir oss beskjed om at du ønsker å gå videre med bestillingen, blir du offisielt booket inn i vårt system. I tiden frem til flyttedagen, hvis du har eventuelle spørsmål – kan du ta direkte kontakt med oss.

Vår jobb er ikke fullført før du er helt fornøyd. Etter flyttingen vil vi gjerne høre tilbakemeldinger fra deg. Din tilfredshet er avgjørende for oss, og vi streber etter å forbedre og tilpasse våre tjenester basert på våre kunders erfaringer.
Vi elsker fornøyde kunder og strekker oss langt for våre kunder.

Våre flyttetjenester i Bærum Kommune

Tilgjengelighet flytte

Flytter alle dager

Vårt flyttebyrå i Bærum tilbyr flyttehjelp 365 dager i året. Vi flytter både ukedager, kveld og helger.

Flytte kontor

Kontorflytting

Kontorflytting og profesjonelle tjenester for bedrifter, gratis befaring.

Dødsbo

Dødsbo Bærum

Vi tømmer, rydder og vasker dødsbo. Bistår også med oppkjøp og salg.

Lokal flytting

Lokal flytting

Vi flytter lokalt mellom Bærum og omegn, inkl. Lysaker, Sandvika og Oslo Kommune.

Flytte piano

Pianoflytting

Flytting av piano og andre tunge løft. Inkludert spesialflytting.

Søppeltaxi

Søppeltaxi

Har du møbler eller andre ting du ønsker å kvitte deg med? Vi kjører det bort.

Flytte mellom byer

Flytting mellom byer

Trenger du flyttehjelp fra Bærum til en annen by? Langdistanseflytting mellom byer i Sør-Norge.

Flytterengjøring

Flyttevask

Grundig flytterengjøring etter at vi du har flyttet. Inkludert fornøydgaranti.

Privatflytting

Privatflytting

Flytter for private, studenter og pensjonister. Inkludert nedpakking av flyttegods.

Mellomlagring

Mellomlagring

Trygg og sikker lagring i oppvarmet minilager. Lagring under flytting.

Flytte i Bærum

Bærum, en av de mest ettertraktede kommunene i Viken fylke, er kjent for sin ideelle kombinasjon av nærhet til hovedstaden og samtidig et fredeligere bosted. Med Sandvika som sitt administrative sentrum, har Bærum utviklet seg fra å være en tradisjonell «bygd» til et moderne og populært bosettingsområde på Østlandet.

Historisk sett ble Bærum betraktet som et landlig område av byfolk, men etter andre verdenskrig opplevde kommunen en betydelig befolkningsvekst. Denne innflyttingsbølgen førte til en rekke byggeprosjekter som har transformert Bærum til et av de mest attraktive stedene å bo i Oslo-regionen. Denne utviklingen har vært drevet av en kombinasjon av geografisk fordel, økende etterspørsel etter boliger, og en generell forbedring av levekår.

Bærum er spesielt attraktivt for de som søker nærhet til Oslo, men foretrekker et roligere miljø. Områder som Bekkestua, Stabekk og Fornebu er blant de mest ettertraktede strøkene. Med en enorm etterspørsel etter boliger, er konkurransen i boligmarkedet her både intens og dynamisk. Meglere og kjøpere kjemper om de beste eiendommene, noe som har ført til at Bærum kan skilte med noen av de høyeste boligprisene utenfor Oslo.

Når det gjelder flytting, står mange av oss overfor utfordringer vi sjelden tenker på i hverdagen. Flytting er mer enn bare å transportere ting fra ett sted til et annet. Det handler om å håndtere verdier, minner og gjenstander som betyr noe for menneskene bak dem. Med vår omfattende erfaring i både privat- og bedriftsflytting, inkludert kontorflytting for både offentlige og private bedrifter, tilbyr vi en  profesjonell flyttetjeneste som strekker seg langt utover det å bære esker og møbler.

For de som vurderer å flytte til Bærum, er det viktig å være forberedt på et konkurransedyktig boligmarked. Å velge et erfarent og kunnskapsrikt flyttebyrå kan være avgjørende for en smidig overgang. Med vår ekspertise i flytting og lokal kjennskap til Bærum, kan vi tilby skreddersydde løsninger og støtte gjennom hele flytteprosessen. Kontakt oss i dag for et hyggelig flyttetilbud.

Ofte stilte spørsmål om flytting

Flytting kan være en overveldende prosess, og det er mange spørsmål som kan dukke opp. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene med svar for å hjelpe deg i flytteprosessen.

 

Piano, safe og inventar over 80kg, eller eiendeler som krever ekstra utstyr og mannskap er ikke inkludert. Prisen for å flytte piano, og annen spesialflytting avhenger av hva som skal flyttes og avtales separat.

Absolutt, vi flytter alle eiendelene dine til det stedet du ønsker. Det er nyttig om noen er til stede for å gi oss instruksjoner om hvor ting skal plasseres.

Vi har forsikring for eventuelle uhell under flyttingen. Informasjon om forsikringen vår er inkludert i tilbudet du mottar. Skulle du trenge ytterligere flytteforsikring, må dette ordnes gjennom din innboforsikring. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om flytteforsikring.

Har vi ikke plass i bilen så tar i en eller flere turer til. Eventuelt kan vi forsøke om vi har andre biler i området slik at vi stiller med flere biler. Dette avtales separat med tilleggspris.

Nesten alle møbler bør demonteres for å sikre at de ikke tar skade under transport. Vi anbefaler at du demonterer deler som bordbein og sengebein. Hvis du trenger hjelp med demontering, vennligst gi oss beskjed når du bestiller flytting.

Vi anbefaler at du bestiller flyttebyrå så snart du vet at du skal flytte. For best mulig planlegging foreslår vi å bestille 10-14 dager i forveien. Vi er likevel fleksible og prøver å imøtekomme bestillinger selv om du er sent ute.
Bruk vårt kontaktskjema på våre nettsider og motta pristilbud på flytting.

Ja, vi jobber alle dager, inkludert helgeflytting og flytting kveldstid. Merk at det tilkommer tillegg ved flytting i helger eller etter kl. 17.00 hverdager.

Nei, det er ikke et krav at du er til stede under flyttingen. Det kan likevel være en fordel, spesielt i begynnelsen, slik at vår flytteleder kan få oversikt over hva som skal flyttes og unngå misforståelser. Dersom du ikke kan være til stede, er det viktig at du sender oss detaljert informasjon om hva som skal flyttes, samt merke boksene med informasjon om hvor de skal plasseres i din nye bolig.

Ja, for oppdrag innad i Oslo legger vi til en halvtime før og etter oppdraget. For oppdrag utenfor Oslo, tar vi betalt fra vi starter kjøringen til flyttebilen er tilbake, i tillegg til en halvtime før og etter oppdraget.

Vi anbefaler at du dekker gulvet med plastfilm for full beskyttelse. Gulvbeskyttelse er ikke standard i våre flyttebiler og må eventuelt bestilles som en ekstratjeneste.

Det er mange faktorer som avgjør hva det vil koste å flytte. Alle flyttinger er ulike og pris baseres på alt fra volum, adresser hvor man flytter fra og til, parkeringsmuligheter og eventuelle tilleggstjenester. Gi oss en liten beskrivelse av hva som skal flyttes så vil vi gi deg et prisestimat.

Tidsbruk for flytting varierer basert på flere faktorer. Send oss informasjon om oppdraget, så gir vi deg et tidsestimat.

Du kan betale med bankkort eller gjennom Vipps etter at jobben er utført. Hvis du ønsker faktura må dette opplyses om på forhånd.

For å redusere kostnadene kan du pakke og demontere møbler selv, plassere ting nær lasteområdet, eller be oss flytte kun de større gjenstandene. Disse tiltakene kan bidra til å minimere kostnadene ved flyttingen.

Vi kan hjelpe til med å pakke. Informer oss gjerne om dette ved bestilling. Da kan vi ta med flyttemateriell og emballasje for nedpakking.

Vi hjelper deg gjerne med å kaste ting du ikke lenger har behov for. Dette kjører vi på miljøstasjonen og sorterer for deg.

Ja, vi kan levere flyttemateriell og flytteesker. I tillegg selger vi også pakkepapir, bobleplast og annet flytteutstyr.

Det anbefales å tømme skuffer og skap for å unngå skader. Hvis du velger å flytte møbler med innhold, er dette på eget ansvar, og vi kan ikke ta ansvar for eventuelle skader.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.