Flyttebyrå Asker

Ser du etter flyttebyrå Asker

Da har du kommet helt rett! Vi bistår både private og bedriftskunder med flyttebyrå Asker til deres flytteoppdrag. Trenger du hjelp til deler av flyttingen eller kanskje ønsker du å sette bort hele flytteprosessen til et profesjonelt flyttebyrå så kan vi skreddersy en pakkeløsning for deg. En flytting til et nytt bosted innebærer både spenning og glede – vi lover deg at din flytting skal gå raskt, effektivt og smidigt, til en hyggelig pris selvsagt. Vi er stolt over at våre kunder er vår beste markedsføring. Les mer om Asker her.

Trygg flyttebyrå Asker

Vi vet at flyttingen innebærer store endringer i ditt liv og er veldig glade for at vi kan hjelpe deg med å gjøre starten på ditt nye bosted til en positiv opplevelse helt fra starten. Det finnes ingen flytteoppdrag som er den andre lik og spesielt ikke når det gjelder privatflytting! Du bestemmer selv hva du ønsker hjelp til, enten det være seg totale flyttetjenester fra din bolig til ny bolig, kun hjelp med å flytte de store møblene eller kanskje kun transport der du stiller med egen bærehjelp. Du kan stole på oss. Vårt flyttebyrå Asker flytter også her: Bærum, Røyken, Lier og Nesodden.

Pianoflytting i Asker og Bærum

Som du vet er pianoer tunge og vanskelige å håndtere. Flytting av tunge ting, som pianoer, safe og arkivskap bør derfor alltid håndteres av yrkesfolk for å unngå skader. Tunge løft som utføres av uerfarne personer kan forårsake skade på materiellet som flyttes, eller i verste fall,alvorlige skader på mennesker og de involverte. Vi utfører ukentlig flere pianoflyttinger og våre flyttekonsulenter har nødvendig erfaring og teknikk for en effektiv og trygg pianoflytt. Konkurransedyktige priser.

Flyttebyrå Asker
Flyttevask Asker

Flyttevask er et begrep de fleste av oss kjenner til. Ved utflytting fra gammel bolig eller ved boligsalg står det i kontrakten at boligen skal leveres i rengjort stand på det tidspunktet du flytter ut eller der kjøper overtar bolig. Selv om mange av oss kjenner til begrepet er det likevel mange som ikke er klar over hva som kreves for at renholdet er tilfredsstillende. Derfor velger mange å overlate flyttevasken til et profesjonelt rengjøringsbyrå. Som forbruker stilles det krav til deg at du velger et offentlig godkjent renholdsbyrå. (Godkjenning gis fra Arbeidstilsynet). Vi hjelper deg gjerne med nedvask etter at vi har flyttet ut fra din gamle bolig.

Kontorflytting i Asker

På en kontorflytting er det ofte mange ting som skal flyttes. Det er mange mennesker involvert og man ønsker god organisering og at jobben gjennomføres smidig og profesjonellt. Det er også viktig at kontorflyttingen skjer raskt og effektivt der bedriftens daglige drift påvirkes og minimeres i så liten grad som mulig. Vi har både mindre og større markedsledense bedrifter på vår kundeliste. Kontorflyttinger utføres både dagtid, kveldstid og helger.

Har du behov for mellomlagring når du flytter?

At folk har mer saker enn man har plass til er ganske vanlig i dag. Vi ser også at flere og flere sparer på ting de ikke bruker til vanlig selv om de kanskje ikke alltid har plass til dette. Å leie lager er derfor blitt en god løsning for mange. Vi tilbyr moderne lagerhotell, som er sikret og bemannet på dagtid. Rene, tørre og oppvarmede lagerrom, lagerhotell Akershus – fra 1m3 til 20m3.