...

Flyttebil i Oslo

Leie flyttebil og bærehjelp til flytting.

🚛 Flyttebil med sjåfør
🛣️ Varetransport og flytting
🤝 Minimumleie 4 timer

Leie flyttebil

Å leie en flyttebil kan være en effektiv og kostnadseffektiv løsning når du skal flytte, enten det er i Oslo eller mellom byer i Norge. Hos vårt flyttefirma tilbyr vi flyttebilutleie til en konkurransedyktig pris på kr. 1000,- per time, inkludert en sjåfør som kan hjelpe deg med transporten.

Flyttebil for flytting

Planlegger du å flytte selv ved hjelp fra venner og familie kan det å leie flyttebil være en kostnadseffektiv måte å flytte på. De fleste flyttebyrå i Oslo som tilbyr flyttehjelp benytter normalt flyttebiler på 19m3. Dette er mindre lastebiler som er praktiske og utstyrt med løftelem. Det beste er at du kan kjøre disse med et standard førerkort. Altså førerkort klasse B, som du trenger for å kjøre vanlig bil.

I Oslo leier vi ut flyttebil inkludert sjåfør, fra kr. 1000,- per time og minstepris er fire timer. Å leie en bil for flytting med sjåfør kan være en utmerket løsning for de som ønsker å håndtere selve flytteprosessen på egen hånd, men foretrekker å overlate kjøringen til en profesjonell. Dette alternativet tilbys av mange flyttebyråer og er spesielt praktisk når man flytter i store byer som Oslo, hvor parkering og navigering i trange gater kan være utfordrende.

Trenger du kun leie av varebil – ingen sjåfør, så anbefaler vi å sjekke med vår samarbeidspartner Bislet Bilutleie.

Leie flyttebil i Oslo

Hvor stor flyttebil trenger du

Å velge riktig størrelse på flyttebilen når du skal flytte kan være en utfordring, ettersom det avhenger av flere faktorer. En enkel måte å estimere størrelsen på flyttelasset er å bruke et grunnleggende regnestykke basert på boligens størrelse. Dette innebærer å dele antall kvadratmeter (kvm) på tre for å få en omtrentlig ide om hvor mange kubikkmeter (kubikk) flyttelasset vil utgjøre. For eksempel, hvis boligen din er 30 kvm, kan du forvente et flyttelass på omtrent 10 kubikkmeter. Hvis boligen er 90 kvm, vil flyttelasset være nærmere 30 kubikkmeter.

Mange benytter flyttingen som en anledning til å kvitte seg med unødvendige ting. Du kan donere gjenstander til veldedighetsorganisasjoner som Frelsesarmeen, gi dem bort til familie og venner, eller selge dem. Dette kan redusere størrelsen på flyttelasset ditt betydelig.

Hvor stor flyttebil trenger jeg

Størrelse på flyttebil

Basert på kvadratmeterstørrelsen på leiligheten din, kan du bruke følgende tommelfingerregler for å velge riktig størrelse på flyttebilen:

 • For en 30-40 kvm leilighet, trenger du en flyttebil på mellom 6 til 12 kubikkmeter
 • For en 60 kvm leilighet, bør du vurdere en flyttebil på 12 til 18 kubikkmeter
 • For en leilighet som er mellom 60 til 100 kvm, kan det være nødvendig med en flyttebil fra 20 til 35 kubikkmeter
 • For boliger på 120 kvm, kan du trenge enten en flyttebil på 30 kubikkmeter eller to flyttebiler på 20 kubikkmeter hver

Det er viktig å huske på at disse estimatene er omtrentlige og kan variere basert på hvor tett møblert boligen er og hvor mange personlige eiendeler du har. Flyttebyråer i Oslo bruker også å kjøre flere turer da avstandene som regel er korte og det er vanskelig å komme til med store lastebiler.

Hvor stor er en flyttebil på 19m3?

Denne typen flyttebil med 19 kubikkmeter lagringskapasitet og en løftelem er en god løsning for de som trenger å flytte større mengder eiendeler og tunge gjenstander, og den kan kjøres med et vanlig B-førerkort. Løftelemmen kan håndtere gjenstander mellom 300 til 750 kg (avhengig av type), noe som gjør det enkelt å laste og losse tunge møbler eller apparater. Med plass til 6-8 paller, er det også god plass til å organisere og kjøre flyttetransport.

Tekniske spesifikasjoner: merk at disse kan variere mellom ulike biltyper og modeller

Utvendig mål:

 • Lengde 7.17m
 • Høyde 3.10m
 • Bredde 2.17m

Innvendig mål:

 • Lengnde 4.20m
 • Høyde 2.10m
 • Bredde 2.09m

For å lese mer om flyttebil kan du gå til flytteportalen flyttebyråoslo.org.

Varebil flytting
Flyttebil 20m3
Flyttebil 34m3

Priser på flyttebil

Prisen på flyttebilen kan variere betydelig basert på en rekke faktorer.

 • Størrelsen på flyttebilen du velger har en betydelig innvirkning på prisen. En større bil vil generelt koste mer å leie enn en mindre. Prisen øker med bilens kapasitet, målt i kubikkmeter
 • Lengden på reisen påvirker også prisen. En lokal flytting innenfor samme by vil koste mindre enn en langdistanseflytting og flytting mellom byer. Det er vanlig at man betaler ekstra hvis man kjører lenger enn 100 kilometer
 • Tidspunktet du velger å leie flyttebilen på kan også påvirke kostnaden. Å leie på ukedager er ofte billigere sammenlignet med helger, da etterspørselen ofte er høyere i helgene
 • Mange flyttebilselskaper tilbyr tilleggsutstyr som kan gjøre flytteprosessen enklere. Dette kan inkludere jekketralle, bærestropper, sekketraller, GPS, og ulike typer flyttemateriell. Mens noen av disse kan være inkludert i grunnprisen, kan andre medføre ekstra kostnader

Gitt disse faktorene, kan prisen på flyttebil variere fra 1500 til 3000 kroner per dag.

Ofte stilte spørsmål og svar om flyttebil

Hvor mye koster det å leie flyttebilen?

Prisen på å leie flyttebiler varierer avhengig av biltype, størrelse, leveringssted, antall timer eller dager du leier, og om du trenger hjelp til flyttingen. I Oslo koster det vanligvis mellom 1500 og 3000 kroner per dag å leie en vanlig flyttebil, og mellom 2500 og 6000 kroner per dag å leie en stor flyttebil (merk at du trenger førerkort for lastebil). Hvis du trenger hjelp til flyttingen, kommer det vanligvis i tillegg med en timepris.

Kan man leie flyttebil bare for noen timer?

Ja, det er mulig å leie bare for noen timer. Dette er ofte et godt alternativ hvis du skal flytte et lite møbler eller gjenstander. I Oslo koster det vanligvis mellom 1000 og 1500 kroner per time å leie en varebil med sjåfør.

Førerkortkrav

For å kjøre flyttebiler u 3500 kg må du ha førerkort klasse B, som er det vanlige førerkortet for personbiler. I tillegg må du være minst 21 år gammel og ha minst to års erfaring med bilkjøring.

Kan man leie flyttebil på dagen

Ja, det er mulig å leie flyttebil på dagen. De fleste flyttebilutleiere har et begrenset antall biler tilgjengelig på dagen, så det er lurt å bestille i god tid.

Hvor stor flyttebil trenger jeg

Størrelsen på flyttebilen du trenger avhenger av mengden møbler og gjenstander du skal flytte. Hvis du skal flytte et lite møbler, kan en mindre flyttebil være nok. Hvis du skal flytte fra en stor bolig, trenger du en større flyttebil eller du kan kjøre flere turer.

Hva koster flyttebil og finnes det noen rabatter

Prisen på å leie flyttebil varierer som nevnt tidligere. Det er imidlertid mulig å få rabatt på leieprisen hvis du bestiller i god tid eller er student.

Hvordan kan jeg finne det beste tilbudet på leie av flyttebil?

Det beste tilbudet på leie av flyttebil finner du vanligvis ved å sammenligne priser fra flere ulike varebilutleiere

Hva bør jeg huske på når jeg leier flyttebil?

Her er noen tips til hva du bør huske på når du leier flyttebil:

 • Bestill i god tid, spesielt hvis du skal flytte i høysesongen
 • Sørg for at du har riktig førerkort
 • Les leieavtalen nøye før du signerer
 • Ta vare på flyttebilen og returner den i god stand

Hva er fordelene med å leie flyttebil selv sammenlignet med å bruke et flyttebyrå?

Fordelene med å leie flyttebil selv er at det er billigere og du har mer kontroll over flyttingen. Ulempen er at det krever mer tid og arbeid.

Hva er fordelene med å bruke et flyttebyrå sammenlignet med å leie flyttebil selv?

Fordelene med å bruke et flyttebyrå er at det er mer praktisk og du slipper å gjøre jobben selv. Ulempen er at det er dyrere.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.