Minilager Oslo

Minilager for private og bedrifter i hele Oslo med omegn.

Minilager Oslo

Trenger du ekstra plass til ski, sesongutstyr eller rett og slett bare mer plass? Vi hjelper deg med trygg og sikker lagring, til konkurransedyktige priser. Du kan lagre i et temperert minilager innendørs eller i en lagercontainer som er et rimeligere alternativ.

Minilager Oslo omegn

Alle trenger en ekstra bod i dag! Til lagring, mellomlagring, dødsbo, osv. Uansett behovet ditt, så finnes det rundt om i landet mangfoldige kvadratmetere med lagringsplass som leies ut til trengende.

Skal man leie lager over en lengre periode er det veldig viktig å tenke på hvordan man pakker ned tingene da man gjerne betaler pr. kubikkmeter. Når du skal gjøre dette er det lurt å snakke med lagerhotellet eller ringe et flyttebyrå for å få gode tips og råd om hvordan man gjør dette slik at det tar minst mulig plass.

Videre bør man undersøke hvordan dine gjenstander blir lagret, hvor de blir lagret og om det er forsikret. Du bør også forhøre deg om hvilke egenandeler du må betale dersom uhellet skulle oppstå da dette varierer fra lagerhotell til annen. Det er viktig at du lager en god skriftlig avtale. Vi tilbyr deg fleksible og gode lagerløsninger enten du ønsker å lagre ditt innbo privat eller ser etter løsninger for din bedrift. Du har mange fordeler ved å lagre dine gjenstander hos oss:

  • Trygg og sikker lagring
  • Konkurransedyktige priser
  • Tilgang 365 dager i året
  • God kundeservice
  • Stort utvalg av lagerløsninger
  • Høy fleksibilitet

Minilager Oslo og flyttehjelp

I tillegg til å tilby deg lagring kan vi naturligvis også hjelpe deg med flytting. Vi kan hente alt du ønsker å lagre på avtalt dato og levere tilbake når du ønsker det.

Minilager Oslo

Rimelig minilager Oslo

Det oppstår situasjoner i livet der man dessverre ikke har plass til alt man eier og har, men likevel ønsker vi ikke å kvitte oss med gamle minner. Skal du på en lengre utenlandsreise eller drømmeboligen er under oppussing er typiske situasjoner der du gjerne skulle ønske du hadde et ålreit sted å sette bort møbler og innbo. Et rimelig minilager i Oslo kan derfor være et alternativ.

Lager i samarbeid med OK Minilager.