Minilager Oslo

Trenger du å leie et lager til mellomlagring av møbler og innbo kan vi hjelpe deg med dette.

Minilager i Oslo

Minilager Oslo – lang erfaring og gode referanser. Trenger du ekstra lagerplass til ski, sesongutstyr eller rett og slett bare mer plass? Vi hjelper deg med trygg og sikker mellomlagring, til konkurransedyktige priser. Du kan lagre i et temperert minilager innendørs eller i en lagercontainer.

Privatflytting

Flytting er ikke noe du gjør hver dag. Det er ofte mer enn man har planlagt og det er deilig å overlate arbeidet til profesjonelle flyttefolk.

Minilager

Har du behov for å lagre dine eiendeler? Moderne minilager med markedets beste fasiliteter. Korttids- eller langtidslager i Oslo/Akershus.

Kontorflytting

Vi har god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter. Fokus på kortest mulig avbrudd i den daglige driften.

Møbelmontasje

Vi har erfarne og dyktige montører som monterer og installerer arbeidsplasser og kontormøbler for bedrifter i Oslo området.

Dødsbo

Vi pakker ned, rydder og tømmer ditt dødsbo. Overlater du jobben til oss vil vi sørge for dødsboet blir ryddet med verdighet.

Flyttevask

Etter utflytting kan vi tilby en fullstendig flyttevask med garanti. Bruk tiden på ditt nye hjem og overlat vaskejobben til oss.

Billig minilager Oslo

Alle trenger en ekstra bod i dag! Til lagring, mellomlagring under oppussing, rydding av dødsbo i Oslo, osv. Uansett behovet ditt – vi hjelper deg med å lagre dine møbler og flyttegods på en trygg, sikker og rimelig måte. Med våre konkurransedyktige priser er vi et rimelig minilager i Oslo.

Skal man leie lager over en lengre periode er det veldig viktig å tenke på hvordan man pakker ned tingene da man gjerne betaler pr. kubikkmeter. Når du skal gjøre dette er det lurt å snakke med lagerhotellet eller ringe vårt flyttebyrå for å få gode tips og råd om hvordan man gjør dette slik at det tar minst mulig plass.

FlyttefirmaOslo.no er totalleverandør av flyttetjenester for private og bedrifter i Oslo og Viken.

Minilager Oslo

Prisforespørsel

Fyll ut skjema med informasjon om din forestående flytting for å innhente pristilbud. Merk at flyttinger i Oslo gjøres på timespris. Ved større jobber eller kontorflyttinger kan vi foreta en befaring i forkant.

Flyttebyrå Oslo

TRYGG OG SIKKER FLYTTEPROSESS

Et godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss. At våre ansatte trives i en travel hverdag er avgjørende for fornøyde kunder.

Elektronisk betaling

Hos oss betaler man utelukkende kun elektronisk, i form av bankgiro, bankoverføring og faktura (bedrifter). For din trygghet og våre ansattes sikkerhet ønsker vi ikke kontanter som betalingsmiddel.

Offentlig godkjent

Vi er offentlig godkjent flyttebedrift. Startbank utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i bransjen.

Kjernevirksomheten vår er tradisjonelle flyttinger fra bolig til bolig og bedriftflyttinger for alt fra mellomstore bedrifter til større prosjekter som gjerne inkluderer alle flyttetjenester fra start til slutt.

Lokalt flyttebyrå

Flyttefirma Oslo er flyttebyrå med lang erfaring innen leveranse av flytte- og lagertjenester i Oslo. Vi arbeider både i det private og bedriftsmarkedet og har en rekke større bedrifter på vår kundeliste. For oss er det viktig å ha et nært samarbeid med kunden og markedet forøvrig. På den måten er vi i stand til å utvikle oss i takt med kundens behov. Vi oppdaterer oss kontinuerlig i bruk av nye teknikker, utstyr, metoder og dagens trender.

Mellomlagring i Oslo

Det oppstår situasjoner i livet der man dessverre ikke har plass til alt man eier og har, men likevel ønsker vi ikke å kvitte oss med gamle minner. Skal du på en lengre utenlandsreise eller drømmeboligen er under oppussing er typiske situasjoner der du gjerne skulle ønske du hadde et ålreit sted å sette bort møbler og innbo. Et rimelig minilager i Oslo kan derfor være et alternativ.

Lager i samarbeid med OK Minilager – se priser her.

Et pålitelig flyttebyrå

Om du leter etter et rimelig og pålitelig flyttebyrå i Oslo har du kommet rett. Vi hjelper deg med privatflytting, flyttevask, lagertjenester og montering av møbler. Vi bruker kun egne ansatte og erfarent flyttepersonell slik at du kan føle deg trygg med at dine eiendeler alltid flyttes med varsomhet, respekt og omtanke. Vi vet at vi alltid leverer tjenester som overgår våre kunders forventninger og derfor gir vi også 100% fornøydgaranti på tjenestene.

Lang erfaring

Som totalleverandør av flyttetjenester og blant de beste flyttebyrå i Oslo tilbyr vi alle tjenester du har behov for når du skal flytte. Vi hjelper deg med pakketjenester (nedpakking og utpakking), vi selger pakkemateriell (flytteesker, silkepapir, garderobeesker m.m.), vi hjelper deg med demontering av møbler der du flytter fra og montering der du flytter til, vårt flyttemannskap bærer alt trygt og sikkert i flyttebil der vi beskytter ditt innbo med flyttetepper og papp og vi transporterer flyttegodset raskt og smidig til din nye adresse. Ved innflytting til ny bolig eller leilighet hjelper vi deg med å plassere alle dine møbler slik du ønsker på anviste plasser, rom og etasjer.

Flyttebyrå priser

Beste kvalitet og billig pris hører ofte dårlig sammen. I alle fall bør ringeklokkene ringe om du får en pris du føler er for godt til å være sant. Det er nok av lykkejegere i flyttebransjen som frister kunden med lave priser på flytting. Dessverre ender det ofte galt og innbo blir ødelagt, ting forsvinner og man står som regel igjen maktesløs igjen fordi man ikke sjekket firmaet godt nok.

Vi tilbyr noen av markedets beste priser på flytting fordi våre flyttekonsulenter og sjauere er raske, effektive og nøyaktige. Ut i fra våre timepriser og effektivitet kan vi derfor garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene i Oslo og omegn. Når du velger oss kan være sikker på at du har gjort rett valg – vi flytter raskt og smidig og du skal alltid være trygg på at ditt innbo og møbler er i trygge hender der de behandles med omhu og respekt.

For en fantastisk gjeng dere er. Jeg fikk anbefalt Flyttebyrå Oslo fra naboen som flyttet med dere i sommer og for en glede det har vært å bli kjent med dere. Det var en stor flyttejobb, som ble utført effektivt, ryddig pristilbud, alt ble plassert i riktig rom og etasjer og absolutt ikke en eneste ripe å se. Til slutt kunne vi betale via bankkort. Vi kommer uten tvil til å anbefale dere videre til alle vi kjenner. Tusen takk for vel utført flyttejobb.

Fam. Møller

Flytting Oslo til Tjøme, 70 kubikk.

Flyttebyrå Oslo er opptatt av høy kvalitet, topp kundetilfredshet og smarte flyttetjenester. Vi streber etter å jobbe mot:

Enkle og profesjonelle løsninger
Fleksibilitet
Trygge og sikre tjenester
Kostnadseffektive
Løsningsorienterte