Billig minilager Oslo

Ser du etter billig minilager i Oslo? Vi hjelper deg med rimelig mellomlagring under flytting. Konkurransedyktige priser på lagringsplass.

Billig minilager i Oslo

Billig minilager i Oslo, for mellomlagring under flytting. Lang erfaring og gode referanser. Trenger du ekstra lagerplass til ski, sesongutstyr eller rett og slett bare mer plass? Vi hjelper deg med trygg og sikker mellomlagring, til konkurransedyktige priser. Du kan lagre i et temperert minilager innendørs eller i en lagercontainer.

Privatflytting

Flytting er ikke noe du gjør hver dag. Det er ofte mer enn man har planlagt og det er deilig å overlate arbeidet til profesjonelle flyttefolk.

Minilager

Har du behov for å lagre dine eiendeler? Moderne minilager med markedets beste fasiliteter. Korttids- eller langtidslager i Oslo/Akershus.

Kontorflytting

Vi har god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter. Fokus på kortest mulig avbrudd i den daglige driften.

Møbelmontasje

Vi har erfarne og dyktige montører som monterer og installerer arbeidsplasser og kontormøbler for bedrifter i Oslo området.

Dødsbo

Vi pakker ned, rydder og tømmer ditt dødsbo. Overlater du jobben til oss vil vi sørge for dødsboet blir ryddet med verdighet.

Flyttevask

Etter utflytting kan vi tilby en fullstendig flyttevask med garanti. Bruk tiden på ditt nye hjem og overlat vaskejobben til oss.

Minilager Oslo

Alle trenger en ekstra bod i dag! Til lagring, mellomlagring under oppussing, rydding av dødsbo i Oslo, osv. Uansett behovet ditt – vi hjelper deg med å lagre dine møbler og flyttegods på en trygg, sikker og rimelig måte. Med våre konkurransedyktige priser er vi et rimelig minilager i Oslo.

Skal man leie lager over en lengre periode er det veldig viktig å tenke på hvordan man pakker ned tingene da man gjerne betaler pr. kubikkmeter. Når du skal gjøre dette er det lurt å snakke med lagerhotellet eller ringe vårt flyttebyrå for å få gode tips og råd om hvordan man gjør dette slik at det tar minst mulig plass.

FlyttefirmaOslo.no er totalleverandør av flyttetjenester for private og bedrifter i Oslo og Viken.

Billig minilager Oslo

Hva koster minilager

Det oppstår situasjoner i livet der man dessverre ikke har plass til alt man eier og har, men likevel ønsker vi ikke å kvitte oss med gamle minner. Skal du på en lengre utenlandsreise eller drømmeboligen er under oppussing? Dette er typiske situasjoner der du gjerne skulle ønske du hadde et ålreit sted å sette bort møbler og innbo. Et rimelig minilager i Oslo kan derfor være et alternativ.

Hva det koster å leie et minilager avhenger av flere faktorer. Vi har ingen prisliste for minilager da dette varierer fra hvor du ønsker å leie og hvor lenge. I tillegg er størrelsen på flyttelasset en avgjørende faktor for priser for mellomlagring. Vanlige priser for et minilager i Oslo på 10 kvadratmeter er mellom 2800 og 3500 kroner. Ønsker du pris på en annen lagerstørrelse er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Minilager Oslo pris

Flyttehjelp og lagertjenester

Leter du etter et profesjonelt flyttefirma i Oslo har du kommet helt rett.  Som totalleverandør av flyttetjenester og blant de beste flyttebyrå i Oslo tilbyr vi alle tjenester du har behov for når du skal flytte. Vi hjelper deg med pakketjenester, vi selger pakkemateriell (flytteesker, silkepapir, garderobeesker m.m.) og vi hjelper deg med demontering av møbler der du flytter fra og montering der du flytter til. I tillegg sørger vårt flyttemannskap at alt bæres og løftes trygt og sikkert i flyttebil der vi beskytter ditt innbo med flyttetepper og papp. Når godset er godt sikret i flyttebilen kjører den av gårde. Våre erfarne sjåfører transporterer flyttegodset raskt og smidig til din nye adresse. Ved innflytting til ny bolig eller leilighet hjelper vi deg med å plassere alle dine møbler slik du ønsker på anviste plasser, rom og etasjer.

Vårt flyttefirma ordner med flyttetransport i forbindelse med mellomlagring.

Hva koster flyttehjelp

Beste kvalitet og billig pris hører ofte dårlig sammen. I alle fall bør ringeklokkene ringe om du får en pris du føler er for godt til å være sant. Det er nok av lykkejegere i flyttebransjen som frister kunden med lave priser på flytting. Dessverre ender det ofte galt og innbo blir ødelagt, ting forsvinner og man står som regel igjen maktesløs igjen fordi man ikke sjekket firmaet godt nok.

Vi tilbyr noen av markedets beste priser på flytting fordi våre flyttekonsulenter og sjauere er raske, effektive og nøyaktige. Ut i fra våre timepriser og effektivitet kan vi derfor garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene i Oslo og omegn. Når du velger oss kan være sikker på at du har gjort rett valg – vi flytter raskt og smidig og du skal alltid være trygg på at ditt innbo og møbler er i trygge hender der de behandles med omhu og respekt.