BESTE FLYTTEBYRÅ OSLO

Vi hjelper deg med pakking, flytting, vasking og lagring. Flyttebyrå i Oslo med lang erfaring.

 

 

BESTE FLYTTEBYRÅ OSLO

Vi hjelper deg med alt innen avfall, flytting, bortkjøring og mye annet! Takket være lave priser på flytting og kun gode kundeerfaringer er vi i dag blant de beste flyttebyrå Oslo. Vi utfører alt fra privatflytting, demontering og montering, pakkehjelp, flyttevask o.l. Våre bedriftskunder er ofte større bedrifter i Oslo og Akershus. Vi kan holde lave priser på flytting fordi vi har lave driftskostnader i form av at vi har nedbetalt flyttebiler, eierne er selv med ute på oppdrag og våre flyttekonsulenter er raske og effektive.

Vi har både flyttegodsforsikring og skadeforsikring inkludert i prisen og vi har store biler. (En del andre firmaer ber om kontant betaling, har ikke forsikringene i orden, har små biler osv.

Benytte gjerne vår online flytteforespørsel for en hyggelig pris på flyttingen.

Beste Flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå erfaringer

Vårt flyttebyrå har gode referanser og våre kunder er alltid 100% fornøyd med våre tjenester. Dette er viktig for oss og vi jobber hardt hver eneste dag der vi stiller høye krav til både våre arbeidsmetoder, utstyr, ansatte og samarbeidspartnere. Vi har store flyttebiler og er proffe når det gjelder nedpakking, det betyr at vi som regel klarer oss med en tur og sparer kunden for penger.

Fastpris på flytting

Flyttejobber vi gjør internt i Oslo Kommune og Akershus utføres ofte på timepris, avhengig av om man ønsker 2 eller 3 flyttehjelpere, eller flere. I tillegg gir vi alltid fastpris etter befaring dersom det er et større oppdrag. VI flytter også til Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Oppland og Trondheim – her gir vi alltid fastpris på flyttejobben, alt inkludert.

Flyttevask Oslo

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt for bedrifter å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent. Vi er et av få flyttebyrå i Oslo som er offentlig godkjent til å drive med flyttevask i tillegg til flyttetransport. Våre medarbeidere er effektive og nøyaktige ved utførelse av renholdsoppgavene og vil gjøre alt for å møte deres forventninger.