Beste flyttebyrå Oslo

Beste flyttebyrå Oslo | Vi hjelper deg med pakking, flytting, vasking og lagring. Flyttebyrå i Oslo med lang erfaring.

 

 

Beste flyttebyrå Oslo

Beste flyttebyrå Oslo – Flytting i Oslo & Viken | Vi hjelper deg med alt innen avfall, flytting, bortkjøring og mye annet! Takket være lave priser på flytting og kun gode kundeerfaringer er vi i dag blant de beste flyttebyrå Oslo.

Privatflytting

Flytting er ikke noe du gjør hver dag. Det er ofte mer enn man har planlagt og det er deilig å overlate arbeidet til profesjonelle flyttefolk.

Minilager

Har du behov for å lagre dine eiendeler? Moderne minilager med markedets beste fasiliteter. Korttids- eller langtidslager i Oslo/Akershus.

Kontorflytting

Vi har god erfaring med kontorflytting både til offentlig- og private bedrifter. Fokus på kortest mulig avbrudd i den daglige driften.

Møbelmontasje

Vi har erfarne og dyktige montører som monterer og installerer arbeidsplasser og kontormøbler for bedrifter i Oslo området.

Dødsbo

Vi pakker ned, rydder og tømmer ditt dødsbo. Overlater du jobben til oss vil vi sørge for dødsboet blir ryddet med verdighet.

Flyttevask

Etter utflytting kan vi tilby en fullstendig flyttevask med garanti. Bruk tiden på ditt nye hjem og overlat vaskejobben til oss.

Vi utfører alt fra privatflytting, demontering og montering, pakkehjelp, flyttevask o.l. Våre bedriftskunder er ofte større bedrifter i Oslo og Akershus. Vi kan holde lave priser på flytting fordi vi har lave driftskostnader i form av at vi har nedbetalt flyttebiler, eierne er selv med ute på oppdrag og våre flyttekonsulenter er raske og effektive. Selv om vårt hovedområde er Oslo kan vi også tilby flyttehjelp i Asker, Bærum, Drammen, Ski, Follo og Østfold.

Vi har både flyttegodsforsikring og skadeforsikring inkludert i prisen og vi har store biler.

Benytt gjerne vår online flytteforespørsel for en hyggelig pris på flytting.

Beste flyttebyrå Oslo

Prisforespørsel

Fyll ut skjema med informasjon om din forestående flytting for å innhente pristilbud. Merk at flyttinger i Oslo gjøres på timespris. Ved større jobber eller kontorflyttinger kan vi foreta en befaring i forkant.

Flyttebyrå med lang erfaring

Vårt flyttebyrå har gode referanser og våre kunder er alltid 100% fornøyd med våre tjenester. Dette er viktig for oss og vi jobber hardt hver eneste dag der vi stiller høye krav til både våre arbeidsmetoder, utstyr, ansatte og samarbeidspartnere. Vi har store flyttebiler og er proffe når det gjelder nedpakking, det betyr at vi som regel klarer oss med en tur og sparer kunden for penger.

Fastpris på flytting

Flyttejobber vi gjør internt i Oslo Kommune og Akershus utføres ofte på timepris, avhengig av om man ønsker 2 eller 3 flyttehjelpere, eller flere. I tillegg gir vi alltid fastpris etter befaring dersom det er et større oppdrag. VI flytter også til Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Oppland og Trondheim – her gir vi alltid fastpris på flyttejobben, alt inkludert.

Flyttevask i forbindelse med flytting

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt for bedrifter å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent. Vi er et av få flyttebyrå i Oslo som er offentlig godkjent til å drive med flyttevask i tillegg til flyttetransport. Våre medarbeidere er effektive og nøyaktige ved utførelse av renholdsoppgavene og vil gjøre alt for å møte deres forventninger.

Mellomlagring

Når du flytter og har behov for mellomlagring av ditt flyttelass er vi flyttebyrået for deg. Vi tilbyr lagertjenester hvor du kan lagre alt fra flyttegods, personlige eiendeler eller bedriftslager for bedrifter. Korttidslagring eller langtidslagring. Vi har konkurransedyktige priser på flyttehjelp og lagring og er rimelig alternativ som utfører flytteprosessen raskt og effektivt. Søker du et bra og trygt flyttebyrå kan du ta kontakt med oss.