Bedriftsflytting Oslo

Bruk heller tiden deres på forretninger, og bestill bedriftsflytting hos oss!

Bedriftsflytting Oslo

Bedriftsflytting Oslo | Vi utfører en total bedriftsflytting med nedpakking, merking av kontormøbler og inventar, transport og utpakking. Ønsker dere at vi også påtar oss ansvaret for både bortkjøring av avfall og til slutt en skikkelig kontorvask ordner vi selvsagt dette. Skal din bedrift flytte? Sørg for en profesjonell og behagelig start i deres nye lokaler. Vi er en erfaren flyttebedrift med gode referanser og konkurransedyktige priser. Totalleverandør for kontorflytting i Oslo.

Enten det gjelder noen få arbeidsplasser eller flere hunder – du kan stole på oss og at jobben blir utført med største respekt og profesjonalitet. En av de viktigste elementene foran en bedriftsflytting er å sammen utarbeide en analyse og plan for hvordan vi kan bidra til å minimere driftsavbrudd og sørge for at produksjonen og arbeidet på nye lokaler raskt kan være i gang. Vi utfører kontor og bedriftsflyttinger for Oslo Kommune og noen av landets største bedrifter, organisasjoner og foreninger.

Proff & Rask Bedriftsflytting av små og mellomstore bedrifter til større statlige foretak, banker, advokatkontor m.m. Vi flytter bedrifter med alt fra 1 til 2000 ansatte – lang erfaring og konkurransedyktige priser.

Montering og Flytting

Våre flyttekonsulenter har moderne verktøy og utstyr for en rask og sikker montering av nye kontormøbler når vi har flyttet disse i nye lokaler. Erfarne montører som kan bistå med demontering, montering og kabling av IT og datautstyr.

Gratis befaring av bedriften

Planlegger din bedrift å flytte anbefaler vi at du tar kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi kommer gjerne på en gratis befaring.

Hvorfor bruke oss?
  • Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler
  • Vi har flyttetepper i bilen, der det må beskyttes litt ekstra
  • Traller som gjør jobben lettere og raskere
  • Verktøy for å demontere/montere møbler hvis det trengs
  • Erfarne og hyggelige flyttekonsulenter
  • Mye erfaring innen flytting av kontor og bedrifter.

 

Y

Flytteanalyse

Y

Logistikkplan

Y

Fremdriftsplan

Y

Spesialtransport

Y

Risikoanalyse

Y

Flyttegjennomføring

Uforpliktende befaring

Før vi avtaler pris på bedriftsflytting er det alltid å anbefale en befaring så vi sammen med den aktuelle bedriften som skal flytte kan gå gjennom oppdragets størrelse og gjøre en behovsanalyse. Sammen kan vi også legge en budsjettplan som sikrer bedriften en konkurransedyktig pris. For sstørre bedriftsflyttinger er dette svært viktig.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 934 64 220 eller ved å fylle ut skjema her så tar vi kontakt med deg.

Flyttebyrå Oslo
Oscars gate 19, 0352 Oslo
Telefon 934 64 220

Bedriftsflytting Oslo